21. listopada 2017., 10:30
NŠ SVETI MARTIN
7 - 2
NŠ OPĆINE MALA SUBOTICA

Izvješće

 

U subotu 21.10. u Hlapićini odigrana je prvenstvena utakmica u kojoj su naši igrači U -17 odigrali utakmicu sa dva vrlo različita poluvremena protiv igrača nogometne škole Polet  Sv,Martin na Muri..

U prvom poluvremenu utakmice bilo je nažalost previše individualnih pogrešaka u obrani naše ekipe i na sve te pogreške u obrani da li smo si još jedan autogol i dosuđen je stvarno nepostojeći jedanaesterac te domaćini ni krivi ni dužni vrlo lako vode 6 : 0 .u prvom poluvrmenu .

Iako sam već nekoliko puta naglasio da za ovu talentiranu mladu generaciju rezultat nije u prvom planu, već stjecanje radnih navika ali i iskustva te priprema za sljedeću natjecateljsku sezonu, naši igrači u drugom poluvremenu iako nisu imali ni jednu zamjenu nisu psihički pali te postali bezvoljni i demotivirani , već nasuprot ,pokazali su karakter koji posjeduju kao ekipa, te u drugom poluvremenu prikazuju kvalitetnu igru, taktički vrlo discipliniranu sa  visokim stupnjem motivacije i iznenađuju domaćine te uspostavljaju terensku inicijativu i postižu dva zgoditka dok  domaćini samo jedan.

Čestitke dečkima na borbenosti naročito drugo poluvrijeme! .

 

Trener : Kreslin Neven , prof.

Lineup

Ime GLS Kartoni
1
2
3 1
4
5
6
7
8
9 1
10