POČETNICI U8 
24. kolovoza 2019., 13:55
NK MLADOST KOMET
6 - 3
NŠ OPĆINE MALA SUBOTICA
IGRALIŠTE NK DINAMO Palovec
POČETNICI U8

Izvješće

 

U prvom kolu nove sezone, Početnici su gostovali u Prelogu. Susreti protiv Preložana uvijek spadaju u kategoriju "teških" utakmica jer današnji domaćini, kao i svake godine, sastave momčad koja se bori za sam vrh ljestvice. U našoj je momčadi, u odnosu na prošlu sezonu, bilo dosta novih lica i bilo je vidljivo da treba još proći određeno vrijeme da se ekipa uigra i posloži. Kad k tome dodamo i kvalitetnog protivnika nismo mogli očekivati u današnjoj utakmici jako puno. A dobili smo puno. Dobili smo sliku o momčadi koja je dobra i jako dobra, u kojoj ima puno kvalitetnog materijala i koja ima puno prostora za napredak. Igrali smo dva vrlo različita poluvremena, smušeno i bojažljivo prvo, te jako kvalitetno i hrabro drugo poluvrijeme. Da je bilo još malo prisebnosti u završnici, vrlo lako smo mogli osvojiti čak i bod. Ovako, rezultat od 6-3 izgleda uvjerljivo, no stanje na terenu sugerira prilično ravnopravnu borbu, posebno u drugom dijelu. Za našu su ekipu strijelci bili:Ian Herman, Jakov Vilić i Sven Križan.
Igrali su:Teo Dominić, Deni Brodarić, Jakov Vilić, Sven Križan, Fran Kočiš, Ivano Horvat, Leo Marčec, Ian Herman, Marin Plaftak i Lucian Crvtnjak. Trener:Tomislav Podgorelec.
Nedostajali su:Duje Domjanić, Karlo Bedić, David Sečan, Andrija Lovrenčić, Karlo Piknjač, Mario Piknjač, Sebastijan Kapelari.

 

Lineup

Ime GLS Kartoni
1
2 1
3
4 1
5
6
7
8
9 1
10