24. studenoga 2016., 22:28
NŠ OPĆINE MALA SUBOTICA
1 - 4
NK MLADOST KOMET
LIMAČI U11

Izvješće

 

U nedjelju 20.11.2016. u Maloj Subotici je odigrano posljednje kolo kategorije U10 u kojem su gosti iz Preloga bili bolji od naših igrača te je tako prekinuti niz od 6 pobjeda u nizu.
Unatoč blatnom terenu naši igrači su 1 poluvrijeme imali inicijativu u igri i stvorili nekoliko izglednih prilika ali nažalosti nisu ih iskoristili.Kako to ide u nogometu gosti to kažnjavaju sa neobranjivim ali i prvim udarcem na gol te tako dolaze u vodstvo. Nakon još nekoliko stvorenih prilika naši dečki izjednačuju na 1 : 1 i tako završava prvo poluvrijeme.U drugom poluvremenu sličan rasplet kao i prvo poluvrijeme. Još jedan prekrasan gol gostiju iz daljine te nakon drugog gola nije više bilo vremena ali ni snage za izjednačenje te u takvom raspoloženju iz dvije pogreške dobivamo još dva gola. Ono što je pouka jesenskog dijela prvenstva jest da od dvije utakmice koliko smo izgubili, izgubili smo ih na potpuno identičan način a to je da vršimo pritisak i stvaramo mnogo prilika ali ne zabijamo golove i trošimo se previše te dobivamo previše golova iz velikih pogrešaka. Moramo igrati ozbiljnije i koncentriranije u obrani ali isto tako i napadu jer naši dečki imaju za to znanja i kvalitete.
 
Za NŠ Općine Mala Subotica igrali su :
Marko Toplek,  Filip Baksa, Niko Jančec, Taradi Matija, Luka Juras, Patrik Horvat ,Bruno Vlah, Tino Švenda, Deni Švenda, Luka Baksa, Hertl NIko, Tin Horvat, Ivan Bašek, Vrbanec Karlo, Moreno Drvenkar, Noel Drvenkar ,Alex Horvat,

Trener : Neven Kreslin, prof.

Lineup

Ime GLS Kartoni
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 1
13
14
15
16
17