Placeholder
 
19. ožujka 2017., 21:42
NŠ OPĆINE MALA SUBOTICA
2 - 2
NŠ OPĆINE D.KRALJEVEC/GORIČAN
POMOĆNO IGRALIŠTE NK SPARTAK Mala Subotica
LIMAČI U11

Izvješće

 

U nedjelju, 19.03.2017. započeo je nastavak proljetnog dijela prvenstva. Odigrano je I.kolo prvenstva na igralištu NK Spartak , utakmica u kategoriji U 10, između limača NŠ Općine Mala Subotica i NŠ D.Kraljevec / Goričan .
Interesantno je da unatrag nekoliko godina, od pet prvenstvenih utakmica samo je jedna završila našom pobjedom, sve ostale neriješenim ishodom.Tako je bilo i ove nedjelje, pa je i šesta utakmica završena neodlučeno 2 : 2.
Strijelci :
Ivan Bašek
Patrik Horvat
Kao i ranije utakmice , tako je i ova bila vrlo borbena,sa mnogo duela i prekida. U prvom poluvremenu gosti su vodili 0 :2 gdje su iskoristili dvije velike pogreške naše obrane i tako poveli sa dva zgoditka.Prvu poluvrijeme naši igrači su imali terensku incijativu ali bez konkretnih prilika.
U drugom poluvremenu naši igrači povećavaju pritisak na protivnički gol te uspijevaju postići dva gola. U drugom poluvremenu imali smo nekoliko prilika koje nažalost nismo uspjeli iskoristiti.Pohvale našim igračima na velikom trudu i borbenosti te izrazito pozitivnom sportskom karakteru što nakon dva gola zaostatka nisu odustali već su dali sve od sebe i postigli pogodtke za izjednačenje. Sljedeće nedjelje čeka nas teško gostovanje u Novakovcu kod NŠ Zelenko Dinamo .
Trener : Neven Kreslin, prof.