13. rujna 2016.

MINULOG VIKENDA NASTAVAK ODLIČNIH PREDSTAVA NAŠIH EKIPA

Prošlog vikenda nastavak prvenstva i nastavak odličnih igara svih ekipa Nogometne škole. Limači prvi stupili na travnjak i pokušali......

LIMAČI U10 

NŠ MALA SUBOTICA - NŠ ZELENKO/DINAMO  1-4

Da kao što piše u naslovu ostalo je sve na pokušaju.Bolja realizacija gostiju koji su realizirali skoro sve što su imali naspram naše ekipe koja solidno igra u polju i uspijeva napraviti niz šansi,nažalost bez realizacije. Tek je Juras jednim golom u prvom dijelu dao malu nadu za nešto više ali na tome je ostalo. Ništa,slijedi gostovanje kod Sloge i samo boljom realizacijom možemo se nadati prvoj pobjedi.

 

POČETNICI U8

NŠ MALA SUBOTICA - NŠ NOGOMETAŠ 13  4-0

Ono što Limačima nije pošlo za nogom uspjeli su Početnici protiv vršnjaka iz Podturna. Osjetili su draž prve prvenstvene pobjede suvereno i potpuno zasluženo. Protivnik nije uspio ništa napraviti našim najmlađim polaznicima ni šansu a kamoli nešto više. Raspoloženi strijelci dali su sve od sebe da realiziraju šanse koje je stvorila naša ekipa na terenu. Nadamo se još ovakvim dobrim igrama najmlađih i u nastavku prvenstva. Bravo MALCI.

 

PIONIRI U15

NŠ MALA SUBOTICA-NŠ ZELENKO/DINAMO  4-0

Pioniri su stavili točku na i u subotnjem programu pobjedom protiv odlične ekipe Zelenka. Iako nekompletni dali su sve od sebe i u odličnoj igri sa vrlo raspoloženim našim golmanom i raspoloženim strijelcima osvojili nova tri boda za potvrdu vodeće pozicije i gol razlikom od 20-0. Već slijedeće kolo donosi još jedan kvalitetan dvoboj i protivnika po mjeri tj.Slogu iz Čakovca i prilika za još jednu odličnu igru. Prema do sada prikazanim igrama u to ne smijemo sumnjati.

 

MLAĐI PIONIRI U12

NŠ MALA SUBOTICA-NŠ ZELENKO/DINAMO  1-0

Nedjelja prijepodne ML.Pioniri podarili su nam još jednu borbenu utakmicu koja na kraju daje našim igračima priliku za radost i veselje. Nekompletni sa tri "malca Limača"upisali su pobjedu i tako ostali na 100% učinka u dva kola. Odlične obje ekipe podarile su nam rijetko viđen tempo utakmice u toj kategoriji. Raspoložen Taradi na golu zaključao je gol a u tome su mu pomogli i ostali naši igrači koji su protivniku dali minimalno šansi da nešto naprave. Jedan gol je odlučio pobjednika iako smo stvorili još šansi ali i njihov golman imao je odlično prijepodne.

Sve u svemu odličan vikend je za nama i od 12 mogućih osvojeno je 9 bodova,ODLIČNO I BRAVO za sve ekipe.dsc_00151dsc_00141

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.