12. rujna 2017.

PET POBJEDA I JEDAN PORAZ REZIME PETOG KOLA KVALITETNE LIGE TE TREĆEG KOLA POČETNIKA

Sve ekipe pobjedama okončale minuli vikend,jedino Pioniri pretrpjeli (pre)bolan poraz....

Početnici U8 su u trećem kolu okusili slast pobjede na efikasan način sa sedam golova u protivničkoj mreži.Iako fizički slabiji nametnuli su se kao ekipa te pregazili vršnjake iz Goričana i D.Kraljevca. Očit je napredak u ovoj utakmici bio na psihološkom aspektu te je trener vidljivo je na neki način uspio doprijeti u te male pametne glavice i objasniti im da su itekako dobra ekipa koja puno trenira i taj rezultat rada mora doći na vidjelo a tako je i bilo.Svi su skupa zaslužuju velike Čestitke.

Limači U10 pisali smo,tri kola nikako da povežu redove i uspiju u realizaciji barem djela šansi koje stvaraju.No ove subote se otvorilo te je poražen domaćin Sveti Juraj na Bregu. Četiri gola uz još puno stvorenih prilika bilo je dovoljno za tri boda nakon tri sušna kola.Nadamo se da su dio arsenala ostavili za slijedeći vikend kada su gosti u Novom selu Rok.Ekipa se diže što igrački što u realizaciji te im ja sada prijeko potrebna još veća podrška da bi se uspjeli vratiti i sa ovoga gostovanja neporaženi.Sretno.

Mlađi Pioniri U12 po starom običaju uspijevaju uzeti ponuđeno na kvalitetan način.Tri gola fizički nadmoćnijem protivniku bilo je dovoljno.Kvalitetan ulaz u utakmicu,veliko zalaganje i hrabrost te tehnički nadmoćniji u igri,takvi nisu imali većeg problema za dovršiti utakmicu na naše zadovoljstvo.Jedan udarac protivnika na naš gol dovoljno govori o našoj odličnoj igri.Bravo.

Pioniri U14,eh tu bismo mogli napisati "Sveto Pismo".Loše,Loše od prvoga do zadnjega koji je ajmo tako reći bio ušao u igru a ne da bi napisali da je igrao.Blijedo od samoga početka pa još blijeđe na kraju utakmice.Valjda su mislili da se protivnik sa nula osvojenih bodova do sada bude sam pobijedio ali nije,i naravno da se tako i igralo.Malo si moraju ovi naši Pionirčeki zamisliti a što sigurno dobro znaju da bez muke nema nauke pa tako da ako misliš pobijediti i onu najslabiju nazovimo to tako ekipu treba se potruditi a to su nam već puno puta pokazali da mogu.Pa molimo lijepo,izvucite pouku iz ove utakmice te samo hrabro naprijed.Već ove nedjelje ste pod povećalom.

Junirima U17 treća pobjeda u domaćem srazu sa ekipom Graničar/Vidovčan.Dobra utakmica sa dosta žara u igri obje ekipe te smo se mi tu bolje snašli odnosno puno smo bolje stajali na terenu.Dosta trke sa odličnim akcijama te još ljepšim golovima krasilo je ovu utakmicu.Na kraju pet komada gostima za sretan put smo podarili i sebe naravno razveselili.Nakon utakmice bili smo počašćeni pizzama koje su nam darivali iz restorana Fortuna Mala Subotica te im ovim putem zahvaljujemo.

 

p.s

Ovoga vikenda počinje prvo povijesno kolo za Pionirke. Naravno da imamo prijavljenu ekipu a raspored utakmica biti će objavljen u srijedu 13.09. u večernjim satima.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.