14. travnja 2017.

PRVE PRIJATELJSKE UTAKMICE DJEVOJČICA I DVIJE POBJEDE

Prve prijateljske utakmice odigrale su djevojčice te postigle dvije pobjede protiv Žnk Trnave iz Goričana...

 

U četvrtak 13.04. naš igračice igrale su prijateljske utakmice u Goričanu sa igračicama istoimenog kluba.

Mlađe djevojčice : od 1. do 4. razreda

NK Goričan  -  NŠ Općine Mala Subotica  0 : 3

Strijelac -  Ana Goričanec 3x

Odlična igra naših mlađih djevojčica, koje su ostvarile uvjerljivu pobjedu iako je našim igračicama to bila prva utakmica na vanjskim terenima otkada su počele trenirati.

Normalno u početku utakmice je bila prisutna trema ali kako je utakmica prolazila tako su naše igračice bile sve bolje, oslobodile se straha te zasluženo pobjedile.

Sve su bile su jako rastrčane i taktički vrlo disciplinirane. Ova utakmica nam je odličan pokazatelj da smo na pravom putu i da dalje treba tako marljivo trenirati te će razultati biti još bolji.Velike pohvale svim našim igračicama i čestitke Ani Goričanec na postignuta tri gola.

Za NŠ Općine Mala Subotica nastupile su igračice:

Mila Živčec,Paulina Cirkvenčić,Janja Taradi,Ana Jurčec,Lena Marčec,Ela Grašić,Ana Goričanec,Magdalena Srnec,Helena Marčec,Leona Drvenkar,Lea , 

Anja Kerovec,Tena Hertl,Josipa Horvat,

Starije djevojčice : od 5. do 8. razreda

 

 

NK Goričan  -  NŠ Općine Mala Subotica  0 : 4

U utakmici starijih djevojčica još se više primjetila razlika u kvaliteti što i nije ništa čudno jer naše starije igračice već duže vrijeme treniraju i igraju natjecateljske utakmice u kombiniranom sastavu sa dečkima te odlično igraju i napreduju u treningu ali i u utakmicama.

Sve su nam svoje kvalitete i stečeno iskustvo odlično prikazale u utakmici u Goričanu. Naše igračice odigrale su vrlo kvalitetnu utakmicu, sa puno dodavanja i puno trčanja sa ali i bez lopte, te zasluženo pobjedile. Potvrdile su da u ženskoj konkurenciji pripadaju vrhu međimurskog nogometa .

Sve susrete je odsudio Hrvoje Goričanec, instruktor Hrvatskog nogometnog saveza za ženski nogomet koji je bio vrlo zadovoljan odigranim utakmicama.

Lucija Kovačić - 2x

Manuela Vugrinec

Laura Kedmenec

Za NŠ Općine Mala Subotica nastupile su igračice:

Viktorija Rebernik, Stošja Taradi, Ana Marčec,Lucija Kovačić,Manuela Vugrinec,Laura Kedmenec, Janja Taradi, Paulina Cirkvenčić, Josipa Horvat, Ana Goričanec.

 

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.