12. ožujka 2023.

AKTIVAN VIKEND ZA EKIPE NAŠE ŠKOLE

Niz pripremnih utakmica odigrano je ovoga vikenda.....

 

POČETNICI U8
NŠO MALA SUBOTICA - NŠ BAT   23-0  (10-0)
U prvom pripremnom susretu uoči proljetnog dijela sezone Početnici su visoko pobijedili ekipu BAT-a i na taj način odlično otvorili sezonu. Usprkos evidentnoj činjenici da nam protivnici nikako nisu dorasli, način na koji je naša momčad igrala i način na koji smo došli do ove visoke pobjede svakako nas može napuniti optimizmom. U igri je postojala jasna ideja na koji način želimo igrati i kako kao momčad želimo izgledati. I u tome smo bili jako dobri. Vidjeli smo igru s puno posjeda na našoj strani, uigrane akcije i jako malo traženja individualnih rješenja što je na kraju rezultiralo i s 23 gola u protivničkoj mreži, što je jako dobra statistika bez obzira tko stoji sa suprotne strane. Gotovo svi igrači upisali su se u listu strijelaca i to : Ilan Horvat 7, Lovro Lehkec 5, Karlo Žvorc 4, Tin Horvat 3, Karlo Gavez 2 te Grga Kamenić i Borna Vibović po 1. Čestitke svima!
Igrali su: Karlo Gavez, Lovro Lehkec, Grga Kamenić, Borna Vibović, Karlo Žvorc, Ilan Horvat, Tin Horvat i David Tkalec. Trener:Tomislav Podgorelec.
LIMAČI U11
NŠO MALA SUBOTICA-NŠ DINAMO/ZELENKO  6-1
U subotu 11.03.2023. igrači kategorije U11 odigrali su uzvratnu utakmicu sa vršnjacima iz NŠ Dinamo Zelenko. Iako su ovaj put nedostajala samo tri igrača ( Mihinjač, Vitez i Baranašić ), igrali smo u kompletnijoj postavi nego prošli tjedan sa NŠ Dinamo Zelenko te su stoga rezultat utakmice i igra bili i očekivano bolji, efikasniji sa šest pogodaka u protivničkoj mreži. Pristup igrača je bio kvalitetan i motiviran, htjeli su dokazati da je prošlotjedni poraz od iste ekipe bio nerealan te da su kvalitetnija momčad. Igrači su igrali kvalitetno i ozbiljno i u fazi napada i u fazi obrane. Imali su terensku inicijativu tijekom cijele utakmice koju su okrunili sa šest lijepih zgoditaka koje je postiglo šest različitih igrača što govori u prilog kvaliteti taktičkog kretanja i međusobne suradnje igrača.
Sastav -  Karlo Piknjač, Ante Čurila,  Leon Kreslin , David Sečan, Dorian Tizaj , Deni Brodarić, Andrija Lovrenčić, Ivano Horvat , Ian Herman
Još su igrali : Ivan Fran Botić , Jakov Držanić , Nino Hajdinjak ,Karlo Horvat, Emil Markač, Kevin Jurinić , Luka Hrastić , Dorian Kolarić ,
Strijeci : Dorian Tizaj
             Ante Čurila 
             Jakov Držanić
             Nino Hajdinjak
             Deni Brodić
             Ian Herman
Trener : Neven Kreslin
PIONIRI U15

NŠO MALA SUBOTICA-NŠ DINAMO ZELENKO  2-0 (1-0) 

U subotu je ekipa Pioniri U15 odigrala pripremnu utakmicu sa NŠ Dinamo Zelenko i ostvarili pobjedu od 2-0 , poluvrijeme 1-0. Već u prvoj minuti igre dolazimo do vodstva od 1-0 kada Tomašek M. dodaje loptu do  Zadravec J. koji  ju  posprema u gol. Nakon brzog našeg pogotka nastavili smo napadati prema gostujućem golu , ali naše akcije bile su prekinute ili slabo odigrane do kaznenog prostora gostujućeg gola. Imali smo par dobrih udaraca koji su završili pokraj gola. Igra gostiju svodila se na obrambenom zadatku i rijetkim prelascima na našu polovicu terena. Ista igra odvijala se i u drugom poluvremenu. Opet brzim golom direktno iz kornera Zadravec J. u 38.minuti za vodstvo naše ekipe od 2-0. Slijedi dominacija naše ekipe u igri ali samo do šesnaest metara gdje se gosti dobro brane dok je naša ekipa dosta komplicira u završnici. Na kraju rezultat se ne mijenja i ostaje pobjeda naše ekipe od 2-0 .
Strijelci : 1 - 0   1 min.  Zadravec J. - asi. Tomašek M.
               2 - 0   38 min. Zadravec J.
Igrali su : Hlišć L. - Juras M. ( 53 " Nađ N. ) - Žvorc N. - Janković L. - Kocijan V. - Bedić D. ( 13 " Gazdek P. - 36 " Bedić D. - 53 " Gazdek P. ) - Horvat D. ( 60 " Barić I. ) - Barić I. ( 53 " Obadić D. ) - Obadić D. ( 36 " Debelec D. - 60 " Bedić D. ) - Zadravec J. - Tomašek M. 
Treneri : Makar Stjepan 
              Kolar Nikola 
PIONIRI U16
NŠO  MALA  SUBOTICA  - NŠ  SV. JURAJ  NA  BREGU  1-0  ( 0-0 ) 
U nedjelju su Pioniri U16 odigrali pripremnu utakmicu sa ekipom NŠ Sv. Juraj na bregu. Od samog početka susreta obje ekipe igraju u agresivno, borbeno sa dobrim akcijama ali sa premalo udaraca prema golovima. Dolazilo je sa obije strane u određenim momentima u velikoj želji do pogrešnih dodavanja odnosno dobre blok igre tako da pogodaka u prvom poluvremenu nije bilo. U nastavku susreta u 40.minuti  Kocijan V. se odlučuje na udarac cca 25 m od gola gostiju i pogađa za naše vodstvo od 1-0. U drugom poluvremenu imali smo nešto više loptu u posjedu , stvorili smo nekoliko izglednih prilika gdje smo u kaznenom prostoru gostiju previše komplicirali. Gosti pokušavaju kontrom ali naši igrači na vrijeme otklanjaju opasnost pred našim golom . Na kraju u ovoj uzbudljivoj  i dobroj utakmici  dolazimo do zaslužene minimalne pobjede.
Strijelac : 1 : 0   40 min.  Kocijan V.
Igrali su :  Toplek S. - Cirkvenčić V. - Juras L. - Janković L. - Žvorc N.- Juras M. ( 36 " Gazdek P. - 58 " Juras M. ) - Horvat D. ( 22 " Barić I. - 58 " Horvat D. ) - Kocijan V. ( 60 " Barić I. ) - Obadić D. ( 58 " Tomašek M. ) - Zadravec J. ( 60 " Gazdek P. ) - Tomašek M. ( 36 " Debelec D. ) 
Treneri : Stjepan Makar
              Nikola  Kolar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.