25. veljače 2020.

BUMBAR KUP 2020.

Tri kategorije polaznika naše škole zaključile dvoranski dio sezone...

Mlađi Pioniri U13,Početnici U8 i Limači U11 nastupali su na jakom turniru u  Varaždinu, "Bumbar kup".Nakon uspješne i sadržajima bogate dvoranske sezone na posljednjem malonogometni turniru pojavili smo se i prezentirali se iako nismo baš napravili "neki rezultat".Pogled na sezonu,može se reći da je bila uspješna.Ekipa Mlađih Pionira razmazila nas je sa velikim uspjesima što se isto tako može reći za sve ekipe.Svaka ekipa je na svoj način doprinjela prezentaciji naše škole bilo da se okitila medaljom ili ne.Velikim brojem posječenih turnira za našu školu zanači jačanje sportskih prijateljstava sa srodnim nam udrugama i zato možemo biti još zadovoljniji jer nam daje nadu za napredak i kontinuitet dobroga rada a medalje i pehari kad tad budu došli kao nagrada za dobar rad.

MLAĐI PIONIRI U13:
NŠO MALA SUBOTICA-Zelenko 0:0
NŠO MALA SUBOTICA-Radnik Križevci 1:2 (L.Juras)
NŠO MALA SUBOTICA-Borac Jelah 0:4
Sastav:Tin Horvat, Luka Juras, David Žinić, Sven Mesarić, Jakov Zadravec, Stjepan Toplek, Niko Hertl, Marko Tomašek
Trener:Edi Lacković
LIMAČI NA BUMBAR KUPU
Nastupom na vrlo jakom Bumbar kupu u Areni Varaždin završila je sezone dvoranskih turnira za Limače. Desetkovani bolešću i drugim obavezama velikog broja igrača nismo mogli ni očekivati rezultatski uspjeh. U prilog nam nije išao ni ždrijeb u kojem smo dobili najteže moguće protivnike. Prvi susret smo izgubili od "Varaždina" 0-5, zatim od "Futsal Dinama" 0-4 te na kraju od "Međimurja" 0-2. Rezultati su nam, usprkos jakim protivnicima, ipak pun gori od igre koju smo prikazali. Igrali smo borbeno i otvoreno, sa željom da se nadigravamo s protivnicima. Šteta je samo što nismo nagrađeni za trud nekim pogotkom. Ovime završavamo druženje u dvoranama i selimo se na vanjske terene, nadajući se da će nam i vremenski uvjeti ići u prilog.
Igrali su:Rebernik, Juras, Horvat D., Plantak, Sovar, Debelec, Horvat V., Kočiš, Vurušić i Vidović. Trener:Tomislav Podgorelec.
Nedostajali:Kocijan, Baranašić, Taradi, Barić, Nađ i Gazdek

POČETNICI U8 

Proteklog vikenda varaždinska Arena bila je prepuna mladih nogometaša, a razlog tome bio je Arena Varaždin Suzuki Bumbar kup.Turnir se održava već sada tradicionalno u organizaciji Škole nogometa NK Varaždin i NK Varteksa. Sveukupno se natjecalo 175 ekipa, odnosno oko 1800 djece, čime se turnir potvrdio kao jedan od najvećih u Hrvatskoj po broju sudionika. Na turniru 2011. godišta nastupilo je 40 ekipa, podijeljenih u 10 skupina. Naši mladi dečki našli su se u skupini J s vršnjacima iz NŠ Međimurje Čakovec,NK Ivančice iz Ivanca te NK Maksimir iz Zagreba. Prije samog izvještaja o utakmicama, moramo napomenuti kako su dečki pokazali pravo htijenje i borbu, te nisu odustajali niti u jednom dijelu utakmice, makar bili i u zaostatku golova.Dokaz tome su i dva minimalna uvodna poraza od ekipa NŠ Međimurje Čakovec i NK Ivančice iz Ivanca.Naši dečki su osobito u prvom kolu ekipi NŠ Međimurje zadali puno problema, te smo imali nekoliko prilika za izjednačenje, no ipak nismo stigli do, rekli bi, zasluženog izjednačenja. Izgleda da nam najviše problema predstavlja početak utakmice, jer smo i u prvom i drugom kolu golove dobili u prvim minutama (pa čak i sekundama!) susreta.U zadnjem kolu u skupini pobijedili smo ekipu NK Maksimir iz Zagreba 1-0, pogotkom Jakova Vilića na samom početku susreta. Moramo reći da je prisustvovanje Bumbar Kupu bilo jedno odlično iskustvo, te jedva čekamo nastup na idućem!

 

SASTAV: Teo Dominić, Deni Brodarić, Karlo Bedić, Jakov Vilić, Fran Kočiš, Leo Marčec, Marin Plaftak, Otto Bernat Otovčević, Lucian Cvrtnjak, Duje Domjanić

 

REZULTATI:

NŠO MALA SUBOTICA – NŠ MEĐIMURJE ČAKOVEC             0-1

NŠO MALA SUBOTICA – NK IVAČICA IVANEC                                   0-1

NŠO MALA SUBOTICA – NK MAKSIMIR ZAGREB                  1-0 (Jakov Vilić)

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.