3. svibnja 2017.

ČETIRI POBJEDE I PORAZ REZIME PROŠLOG KOLA

Pobjede Početnika,Limača,ML.Pionira i Pionira dok su Juniori poraženi......

Trojac naših ekipa koje su igrale sa Nedelišćem lako su se obračunali sa protivnikom te je bilo pitanje koja će ekipa postići  više golova.Ovaj puta Limači su sa 11 postignutih golova i jednim primljenim bili uz bok Pionirima koji su uspjeli utrpati 10 komada dok su Ml.Pioniri sa 8 golova dotukli nedoraslog protivnika. Odlične igre i realizacija svih ekipa te im želimo i dalje takve statistike a posebno Ml.Pionirima kojima predstoji utakmica sezone u kojoj se prema do sada viđenom odlučuje najvjerojatnije o prvaku u ovoj kategoriji.

Početnici su imali dobar dan protiv Cirkovljana te sa 5 golova dobrano uzdrmali protivnika te su spojili dvije pobjede u nizu.Oni pak ovog vikenda igraju sa liderom prvenstva Međimurjem te će se u toj utakmici vidjeti sa kakvom kvalitetom raspolažemo a u koju nipošto ne sumnjamo.

Juniori pak su nanizali nekoliko poraza za redom.Svi oni koji su bili na tim utakmicama vidjeli su da su nam u tim utakmicama nosioci igre bili (pre) mladi Pioniri koji bez obzira na mladost neosporno posjeduju kvalitetu i koju su nam i pokazali,ali kad igraš sa nekim koji je dvije-tri godine stariji to pak je previše. A sve je to zbog nedostatka starijih Juniora(a trebali bi biti uzor mlađima) koji što zbog zabrane igranja od strane seniorskog trenera, što zbog ne odaziva a u najvišoj mjeri nedostatku discipline ne odrađuju prema Nogometnoj školi koja je puno toga uložila u njih.Tako se potrebni broj igrača  popunjava se sa mlađima.Juniori u slijedećem kolu sigurno u pomlađenom sastavu igraju sa ekipom Zelenko/Dinamo.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.