19. srpnja 2020.

ČETIRI UTAKMICE, ČETIRI POBJEDE!!!

U pripremnim utakmicama naše ekipe ostvarile četiri pobjede u srazu sa NŠ Sveti Juraj....

LIMAČI U11
NŠO MALA SUBOTICA-NŠ SV.JURAJ NA BREGU   6-1 (3-1)
U prijateljskoj su utakmici snage odmjerili Limači naše Škole i gosti iz ŠN Sv.Juraj na Bregu. Vidjeli smo zanimljivu utakmicu sa sedam pogodaka, a moglo ih je biti još i više. Naša je momčad odigrala jako dobru utakmicu, koncentriranu od samog početka. Gosti su tijekom čitave utakmice bili u podređenom položaju, prijetili su jedino iz slobodnih udaraca kojih je bilo nekoliko u prvom dijelu. Iz jednog takvog su i postigli pogodak. Naši razigrani, kreativni i efikasni. Igra je imala glavu i rep, a da je bilo još malo koncentracije pred golom gostiju, mogli smo vidjeti barem još pet-šest golova. Dvostruki je strijelac bio Vito Horvat, po jedan su postigli Gabrijel Sovar, Marin Plaftak, Roko Plantak i Sven Križan.
Igrali su: Teo Dominić, Otto Bernat Otovčević, Roko Plantak, Kevin Vurušić, Marin Plaftak, Sebastian Vidović, Gabrijel Sovar, Vito Horvat, Karlo Bedić, Lucian Cvrtnjak, Sven Križan, Noa Gregorinčić, Abel Taradi.
Trener:Tomislav Podgorelec.
Nedostajali:Fran Kočiš.
MLAĐI PIONIRI U13
NŠO MALA SUBOTICA - NŠ SV.JURAJ NA BREGU  2-1 (0-0)

Prijateljski sraz u kategoriji U13 odigran je ove subote na igralištu NK "Spartak" protiv gostiju iz NŠ "Sv.Juraj na Bregu". Utakmica je bila tijekom cijelog susreta izjednačena, no na kraju je naša momčad ipak, više nego zasluženo, izvojevala pobjedu. Susret je u prvom dijelu oblilovao tehničkim pogreškama s obje strane, što je dovelo i do nekoliko prilika pred jednim i drugim golom. Na odmor se otišlo s nepopularnih 0-0. Drugi dio odmah otvaramo pogotkom Zadravca, koji bježi gostujućim braničima i prebacuje vratara za 1-0. Naša je momčad drugi dio bila znatno bolja, no prilike koje smo imali nisu pretvorene u pogodak. Štoviše, nakon jednog našeg ubačaja iz kuta i greške u komunikaciji naših igrača, slijedi brza kontra i gosti izjednačavaju na 1-1. Nakon toga naši sve snage bacaju u napad i uspijevaju postići pobjednički pogodak nakon odlične kombinacije Jurasa i Zadravca, koji pripremaju zicer za Abela Baranašića i to je 2-1. Do kraja se susreta rezultat nije mijenjao, a nije ni bilo prilika.

Igrali su:Mateo Rebernik, Martin Piknjač, Noa Žvorc, David Žinić, Vito Kocijan, Pavlo Gazdek, David Horvat, Sven Mesarić, Jakov Zadravec, Marko Tomašek, Abel Baranašić(Dario Lončarić, Noa Nađ, David Bedić, Maksim Juras, Fran Horvat).
Trener:Tomislav Podgorelec(zamjena za trenera Edija Lackovića)

 JUNIORI U17

NŠO MALA SUBOTICA - NŠ SV.JURAJ NA BREGU  6-3 (2-0)
Drugu pripremnu utakmicu odigrali smo ove Subote sa NŠ Sv. Juraj i pobijedili sa 6-3. Naša ekipa igrala je u dosta izmjenjenom sastavu , budući da nam je nedostajalo 8 igrača koji mogu igrati u ovoj kategoriji. I u takvoj novoj pomlađenoj postavi utakmicu smo odigrali dobro. U prvom poluvremenu postigli smo 2 pogotka i to u 14 min. igre za 1-0 gol postiže Kocijan F. nakon što oduzima loptu protivničkom igraču . Na 2-0 opet gol postiže Kocijan F. u 30 min. igre kada mu asistira Mikulaj I. Iako smo u prvom poluvremenu postigli 2 gola , pogodili smo u 3 navrata okvir gola i stvorili još barem 5 izglednih prilika za gol. U drugom poluvremenu brzo postižemo 2 gola i to već u 43 min. igre imamo 3-0 , strijelac gola je Cirkvenčić N. nakon asistencije Krčmar M., a u 48 min. igre za 4-0 povisuje svojim 3 golom  Kocijan F. nakon odigrane lopte od strane Puklek D. U 49 min. sljedi nepotreban prekršaj Vugrinec M. i to je 11 m kojeg gosti realiziraju za 4-1. Naša ekipa postiže gol u 55 min. za 5-1 i to strijelac gola je Krčmar M. nakon asistencije Kocijan F.. Gosti u 66 min. imaju novi 11 m nakon igranja rukom našeg igrača Jančec G.i smanjuju na 5-2. Ubrzo slijedi naš novi gol i vodstvo od 6-2 u 69 min. a strijelac svojeg 2 gola je Cirkvenčić N. nakon dodavanja Kocijan F.. I pod kraj susreta gosti smanjuju naše vodstvo na 6-3 i to u 76 min. kada Blažona J. nepotrebno gubi loptu i to je bio konačan rezultat koji je mogao biti i puno veći u našu korist. Kroz igru izrotirali smo 15 igrača i uvidjeli dobre i loše strane u igri.
Strijelci : 1-0   14 min. Kocijan F. - oduzima loptu protivniku
               2-0   30 min. Kocijan F. - asi. Mikulaj I.
               3-0   43 min. Cirkvenčić N. - asi. Krčmar M.
               4-0   48 min. Kocijan F. - asi. Puklek D.
  11m      4-1   49 min.
               5-1   55 min. Krčmar M. - asi. Kocijan F.
  11m      5-2   66 min.
               6-2   69 min. Cirkvenčić N. - asi. Kocijan F.
               6-3   76 min.
Igrali su: Horvat T. 80 min. - Vugrinec M. 60 min. - Ciglar T. 80 min. - Jančec G. 80 min. - Blažona J. 50 min. - Antonović A. 60 min. - Vugrinec Noa 58 min. - Šegović L. 60 min. - Kocijan F. 70 min. - Hadeljan P. 52 min. - Mikulaj I. 60 min. ( Cirkvenčić N. 42 min. - Juras N. 40 min. - Puklek D. 30 min. - Martinec L. 28 min. )
Trener: Stjepan Makar
PIONIRI U15

NŠO MALA SUBOTICA  -  NŠ SV. JURAJ NA BREGU  8-2 (2-1)
U svojoj pripremnoj utakmici  Pioniri U15 nadigrali i uvjerljivo pobijedili ove subote ŠN Sv. Juraj sa 8-2. Iako smo tokom prvog poluvremena stvorili dosta izglednih prilika za postizanje gola realizirali smo samo dvije i to u 3 min. za 1-0 gol postiže Taradi M. nakon odbijanca. U 8 min. imamo 11 m kojeg Taradi M. ne realizira pogađa stativu , da bi ipak povećali naše vodstvo na 2 - 0 u 18 min.kada Žinić D. proigrava loptu Jančec G. koji posprema u gol.Gosti uspjevaju smanjiti rezultat na 2 - 1 u 23 min., s tim se rezultatom otišlo na odmor . U drugom poluvremenu otvorila nam se realizacija  tako da u tom dijelu postižemo još 6 pogodaka i to već u 39 min. Jančec G. povisuje na 3 - 1 nakon asistencije Horvat P.. Slijedi gol u 41 min. gol opet postiže Jančec G. za 4-1 na dodavanje Vrbanec K.. Toplek M. strijelac je gola za 5-1 u 47 min. kada Taradi M. odlično centrira.U listu strijelaca upisuje se Martinec L. u 55 min. za 6-1 nakon asistencije Taradi M.. Svoj prvi gol postiže i Ružić J. u 60 min. kada mu asistira Žinić D.  i to je 7-1. A svoj drugi gol postiže Martinec L. u 62 min. za 8-1 nakon oduzete lopte protivničkom igraču. I u 64 min. igre gosti smanjuju naše vodstvo na 8-2 gol postižu iz slobodnog udarca. Naša ekipa igrala je dobro tokom susreta da bi i realizacijski posebito u drugom poluvremenu bila uspješna.
Strijelci:  1-0    3 min. Taradi M. - gol iz odbijanca
               2-0   18 min. Jančec G. - asi. Žinić D.
               2 -1  23 min. 
               3-1   39 min. Jančec G. - asi. Horvat P.
               4-1   41 min. Jančec G. - asi. Vrbanec K.
               5-1   47 min. Toplek M. - asi. Taradi M.
               6-1   55 min. Martinec L. - asi Taradi M.
               7-1   60 min. Ružić J. - asi. Žinić D.
               8-1   62 min. Martinec L. - oduzima loptu protivniku
               8-2   64 min.
Igrali su: Horvat T. 70 min. - Juras L. 70 min. - Toplek M. 70 min. - Žinić D. 70 min. - Vrbanec K. 56 min. - Horvat P. 70 min. - Antonović A. 27 min. - Bartolić M. 45 min. - Taradi M. 70 min. - Jančec G. 39 min. - Kerovec D. 64 min. ( Toplek S. 40 min. - Ružić J. 36 min. - Martinec L. 28 min. Juras N. 17 min.)
Nedostajali: Cirkvenčić F. i Jančec N. na moru  -  Drvenkar N. i Hertl N. ???
Trener: Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.