29. listopada 2017.

DJEČACI BOLJI U UTAKMICI SA DJEVOJČICAMA

Prijateljska utakmica Početnika i Pionirki naše škole završio pobjedom Početnika......

POČETNICI - DJEVOJČICE  4-0 (2-0)

Za kraj polusezone, prjateljski su suret odigrale ekipe Početnika i djevojčica naše Škole. Susret je označila potpuna dominacija Početnika, iako su i djevojčice u određenim segmentima igre pokazale kvalitetu i natjerale igrače Početnika na ozbiljnost i koncentraciju u igri. U svakom smo poluvremenu vidjeli po dva pogotka, za konačnih 4-0. Dvostruki je strijelac bio Maksim Juras, David Horvat i Jakov Vilić su dodali po jedan, s time da je posebno atraktivan bio pogodak najmlađeg člana, Jakova Vilića(5 godina) pogodak škaricama. Ovim smo susretom zaključili sezonu zbivanja na vanjskim terenima i od idućeg tjedna započinemo s dvoranskim dijelom, treninzima u dvorani OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica.

Nakon utakmice igračice i igrači počastili su se sa pizzama i u ugodnom druženju završili vanjski dio sezone za ovu godinu.
 Za ekipu djevojčica igrale su:
Jurčec, Cirkvenčić, Srnec, Špiranec, Goričanec, Grašić, Živčec,Kerovec,Taradi, Marčec. Trener: Kreslin Neven

Za Početnike su igrali:Mateo Rebernik, Maksim Juras, David Horvat, Fran Horvat I., Fran Horvat II, Vito Kocijan, Ivano Barić, Abel Taradi, Gabrijel Sovar, Pavlo Gazdek, Jakov Vilić, Roko Plantak i Abel Baranašić. Trener:Tomislav Podgorelec.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.