2. prosinca 2018.

DOBAR NASTUP POČETNIKA U8 I ML.PIONIRA U13

Početnici i Mlađi Pioniri ispali nakon odigravanja skupina na turniru u Štrigovi,a moglo je biti i drugačije....

U8:

ŠN Sveti Martin domaćin je dvodnevnog malonogometnog turnira za mlađe kategorije. Turnir se odigrava u dvorani OŠ Štrigova. Naši su Početnici imali dosta tešku skupinu za prolaz, no igra koju su prezentirali nas svakako može zadovoljiti. Na otvaranju su turnira prikazali odličnu igru, koju je popratio i visok rezultat od 4-0 protiv domaćina ŠN Sveti Martin. Iduća dva susreta ipak smo bili inferiorni te smo, usprkos dobroj igri i dobrom otporu koji smo pružili, doživjeli dva poraza, 1-4 od NŠ Međimurje te 1-5 od ŠN Lumen. S jednom pobjedom i dva poraza turnir je za nas završio osvajanjem 3.mjesta u grupi.
Igrali su:Abel Taradi, Sebastian Vidović, Roko Plantak, Vito Horvat, Jakov Vilić, Kevin Vurušić, Ivano Horvat, Marko Magdalenić i Teo Dominić. Trener:Tomislav Podgorelec.
Nedostajali:Duje Domjanić, Deni Brodarić, Gabrijel Sovar
U13:
ISPALI NA GOL-RAZLIKU
Na memorijalnom turniru za mlađe kategorije "Patrik Čurin 2018" naša je momčad u kategoriji U13 odigrala više nego dobro, prikazala odličan nogomet ali joj je sreća "okrenula leđa" u zadnjem susretu te smo zbog jednog primljenog gola u zadnjoj utakmici ispali iz borbe za medalje. U prvom smo suretu porazili "Rudar" s 5-1, nakon toga ŠN "Sloboda" Varaždin 3-0 te ŠN "Varteks" 3-2. 9 bodova iz tri susreta trebala su biti dovoljna za polufinale, no... U zadnjem smo susretu protiv ŠN "Sveti Martin" odigrali nešto lošije nego u prva tri dvoboja te smo glatko poraženi 0-3. Tako se stvorio krug od tri ekipe u kojem smo mi na gol-razliku završili 3., dok su ŠN "Varteks" i ŠN "Sveti Martin" prošli dalje. Zanimljivo je da bi nas poraz od 0-2 doveo do polufinala. A mi smo izgubili 0-3... Šteta, velika!
Igrali su:Tin Horvat, Ivan Bašek, Moreno Drvenkar, Luka Juras, Patrik Horvat, Matija Taradi, Niko Jančec, Marino Bartolić, Noel Drvenkar i Deni Kerovec. Trener:Tomislav Podgorelec.
Nedostajali su:Niko Hertl Tino Švenda, Marko Toplek, Deni Švenda, Karlo Vrbanec.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.