12. travnja 2018.

DOBAR VIKEND JE IZA NAS

Novi bodovi upisani na konto ekipe Početnika U8 i Pionira U14.....

 

Nakon prvoga proljetnog kola kada smo ostali kratkih rukava u smislu osvajanja bodova,drugo kolo donijelo nam je barem dio upisanih novih bodova na naš konto.

Početnici U8 mučili su se sa vršnjacima i Goričana ali na kraju su uspjeli upisati prve bodove ovog proljeća.Prema izvještaju trenera vidimo da je bilo šansi na obje strane dok smo na sreću ovaj puta bili mi ta ekipa koja se veselila pobjedi.Već u slijedećem kolu nadamo se opet što boljem izdanju ove najmlađe ekipe koja marljivo treninzima i utakmicama podiže formu i rezultat će prije ili kasnije biti vidljiv.

Limačima U10 minimalan poraz protiv jake Sloge lidera prvenstva iako smo dojma da smo prema viđenim na terenu bili blizu iznenađenja.Naime konačno jedna dobra igra protiv ovog protivnika,stvorili smo tri lijepe prilike ali nažalost opet nam se ponavlja boljka sa realizacijom dok smo u branjenju našega gola konačno bili više koncentrirani nego u prijašnjim susretima.No jedna polu prilika za lijepi gol gostiju iako nisu odigrali neku "veliku"utakmicu bio je dovoljan za pobjedu,dok nama ostaje žal za barem jednim bodom koji smo si i više nego zaslužili.U slijedećem trećem kolu u kojem nam slijedi opet jaki ispit protiv NŠ Petice nadamo se i prvoj pobjedi u proljetnom dijelu prvenstva.

Mlađi Pioniri U12 odigrali su pravu "mušku"utakmicu protiv odličnog protivnika.Kada je rezultat na kraju utakmice u jednoj dječjoj utakmici bez golova i bez neke na obje strane stvorene izrazite prilike onda nam mora biti jasno o kakvoj se tekmi radilo.Puno duel igre,sa puno trke te odličnim obranama na obje strane dalo nam je nama koji smo bili prisutni osjećaj neizvjesnosti do samoga kraja utakmice i tako je i bilo pa nam je podjela bodova više nego realna.

Pionirima U14 prva pobjeda u proljetnom djelu prvenstva.Da smo na samom početku utakmice mislili da ćemo ovoga protivnika sa takvom razlikom nadigrati,rekli bi smo da ne bu išlo.No početak i rano vodstvo gostiju razljutilo je naše igraće koji su u ostalom dijelu utakmice dominacijom i boljom trkom sve nadoknadili te goste ispratili sa osmicom koja je napominjem pa i malo iznenađenje.Igrači su konačno zalaganjem potvrdili tezu o vrlo kvalitetnoj generaciji,ali samo onda kada se to i uistinu želi pokazati na terenu.

Juniori U17 poraženi su minimalno u gostima protiv solidne ekipe Sv.Juraja na Bregu. Vrlo kišovito vrijeme te blatnjav teren za obje ekipe je bio veliki teret. Težak raspored srijeda-četvrtak možda je i prenaporan za ovu mladu ekipu no i usprkos tome stvorili smo puno šansi ali realizacije nema,pa je tako domaćin jednim golom zaključio utakmicu.Šteta,no popravni je već ove subote i nadamo se prvim proljetnim bodovima za ovu ekipu.

 

 

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.