26. ožujka 2017.

DRUGO KOLO KVALITETNE LIGE(NE PONOVILO SE)!!!

Samo ekipa Juniora zabilježila je tri boda a ostali podbacili u drugom kolu nastavka prvenstva,mršava berba bodova za ostale ekipe....

Promjena kazaljke na satu izgleda da je bila loša za polaznike Nogometne škole(barem za veći dio igrača)ovog vikenda.Rezultatski podbačaj ekipa koje se takmiče u Kvalitetnoj ligi nije nam na diku i zadovoljstvo.No bio je ovo malo grublji početak analize.Ne možemo reći da se igrači nisu trudili nego dapače trud je bio vidljiv ali nije išlo.Dugi niz bez poraza za Mlađe Pionire U12 završio je blijedom prezentacijom u subotu.Nedolazak šestorice igrača na utakmicu pokazalo se da je bio prevelik teret za one koji su igrali(nije alibi) iako imamo dojam da oni koji su dobili priliku da zaigraju i nisu je baš iskoristili.Priča oko nedolaska pojedinih igrača iz razloga koje samo oni znaju ne bi trebala završiti samo kao priča.Pojedinci se trebaju zapitati da li imaju želje i volje za daljnjim njihovim aktivnim dolaskom na utakmice i treninge da se rezultat koji su zajedno gradili sezonu prije i zadrži ili svoje suigrače ostavimo na cjedilu neka se pate i neka spašavaju što se spasiti da.Pioniri U14 remizirali su isto nakon dugog razdoblja nepobjedivosti.Loša realizacija za napadače koji su trebali barem jednu šansu u nizu koju su promašili zabiti pa ne bi sada previše se o tome pisalo.Protivnik jednim udarcem na naš gol oduzima nam dva dragocjena boda.Oni koji su bili prisutni na utakmici vidjeli su da igrači nisu pravi da da se nešto uvuklo u njihove glave a što to je pitanje.Da li je u pitanju umor igrača koji su igrali dan prije za Juniore ili nešto drugo kroz tjedan koji je pred nama trener će znati na koji način reagirati. Limači U10 već po ne znamo koji puta utakmicu počinju od "drugog" poluvremena. Bljedilo u prvom djelu utakmice kada primamo tri gola pokazalo se na kraju da je to nedostižno.U drugom dijelu kvalitetnije izdanje naših igrača i dva postignuta gola uz promašenih barem četiri izgledne situacije pred domaćim golmanom i moglo je završiti pozitivno ali nije. Šteta da smo imali ulazak u utakmicu kao u drugom djelu bodovi bi bili na našem kontu.Igračima čestitke na borbenosti i zalaganju a onima koji nisu bili prisutni samo ???. Dojma smo da smo mogli i bolje ali ne možemo i ne smijemo sada nakon jedne blijede prezentacije igraće stavljati pred zid.Na jesen smo isto tako imali jedan loš vikend i nakon toga samo je sve išlo na bolje pa se nadamo da će i sada biti tako jer već sljedećeg vikenda je još jedan derbi kada nam  u goste dolazi Čakovečka Sloga.

Početnici U8 imali su teškog protivnika protiv sebe.Mladost iz Preloga bila je bolja ali za šest golova,moglo je i više,  a ispalo je tako .Iz izvještaja trenera čitamo da su pojedini igraći prema njegovom mišljenju podbacili i da su pojedinci trebali pružiti više.No bilo kako bilo pred njima je još pun posla na treninzim da bi dostigli jednu razinu kontinuiteta u igri i da bi se oslobodili grča koji mnoge igrače sputava u igri protiv neke druge ekipe.

Jedina ekipa sa tri boda su Juniori U17. U kvalitetnoj utakmici sa postignutih pet golova te još toliko prilika na obje strane ostavilo je odličan dojam na sve koji su bili prisutni na utakmici.Pomlađena naša ekipa sa šest Pionira odlično je parirala fizički jačim gostima iz Murskog Središća. Puno trke i zalaganja i uz pomoć "starijih"došli su do zaslužene pobjede.Vodstvo gostiju nije dugo trajalo te smo sa još tri gola pokazalo se na kraju odlučujućih u prvom dijelu utakmice riješili pitanje pobjednika.Velika je šteta što se i sudac ove utakmice(Leonardo Baksa) sa svojoj izvedbom nije priključio oba dvjema ekipama. Greška za greškom iritirale su sve na terenu od igrača pa do trenera a na kraju i publike.Šteta što Međimurski Nogometni savez za taj rang natjecanja šalje tako loše suce i da se na kraju priča samo o tome.Ista priča i sa istim arbitrom i na nedjeljnoj utakmici u Domašincu,nezadovoljstvo svih kako taj dečko vidi situacije na terenu.No dosta o tome i takvima.

Novi tjedan je pred nama i na trenerima je da kroz treninge zajedno sa igračima vide na kojim stvarima treba poraditi a sa kojima mogu biti zadovoljni,a na igračima je da se pojave na treningu.

 

 

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.