6. veljače 2017.

DVA TREĆA MJESTA NA TURNIRU U PODTURNU

Na dvoranskom turniru u organizaciji NŠ Zelenko iz Novakovca već po tradiciji postižemo odlične rezultate pa tako i ovaj puta sve su ekipe postigle više nego dobre rezultate a dvije su se ekipe okitile se i medaljama.....

 

Lijep uspjeh ostvarili su igrači U- 12 u Subotu na dvoranskom turniru u Podturnu Zelenko cup osvojivši treće mjesto.Na turniru odigrali smo redom ove utakmice:Prvu utakmicu odigrali smo sa Sv. Martinom 3 - 3,iako smo vodili sa 2- 0 i 3 - 1 golovima Hadeljan P. - Šoštarić i Vugrinec Noa.Sljedila je utakmica sa Rudar 1 koju smo odigrali 0 - 0.Treću utakmicu odigrali smo sa Međimurec / Sloboda i pobijedili sa 1 - 0 golom Šoštarića. I četvrtu utakmicu u grupi odigrali smo sa Mladost Komet i uvjerljivo pobijedili sa  5 - 0,golove su postigli Taradi 2,Đurkin - Hadelja P. i Vugrinec Noa.U grupi smo završili na drugom mjestu iza Rudara 1.Kao najbolji drugoplasirana ekipa od 3 skupina ušli smo u polufinale gdje smo igrali sa Rudarom 2 i izgubili sa 3 - 1.Tako smo na kraju turnira igrali za treće mjesto sa ekipom Rudar 1. U regularnom djelu susreta igrali smo  1- 1 iako smo poveli sa 1 - 0 golom Đurkina,nakon jedne pogreške primili smo gol za  1 - 1 i na kraju su se izvodili udarci iz 6 m.Strijelci sa 6 m bili su Šoštarić i Taradi koji je obranio treći udarac Rudara 1,za konačnu radost cijele ekipe.Sve čestitke cijeloj ekipi na odličnim pruženim igrama i ostvarenom rezultatu.

Za NŠO MALA SUBOTICA igrali su : Taradi S.- Hadeljan P. - Đurkin L. - Šoštarić P. - Vugrinec M. - Vugrinec Noa i Šegović L.

TRENIZI: SRIJEDA  18,30 sati i  Četvrtak u 17,30 sati

Trener : Stjepan Makar

 

 

Ekipa Početnika minulog je vikenda sudjelovala na jakom turniru u Podturnu. U prilično jakoj konkurenciji osvojeno je odlično 3.mjesto. Zanimljivo je spomenuti da nismo doživjeli nijedan poraz, a završili smo "tek" na 3.mjestu. Kroz skupinu smo prošli suvereno, s tri pobjede, protiv "Rudara"2  1-0, domaćina ŠN "Zelenko" 2 6-1 te ŠN "Sv.Juraj na bregu"2  2-0. U polufinalu nas je čekala s druge strane vrlo dobra momčad ŠN "Sveti Juraj na bregu" 1. U vrlo tijesnoj utakmici poveli smo golom Vinka Cirkvenčića s 1-0. No, protivnici ipak uspijevaju izjednačiti na 1-1 i odvesti susret do izvođenja šesteraca. Strijelac pogotka u utakmici, Vinko Cirkvenčić, pretvorio se u tragičara. Zapucao je penal, tj vratar mu ga je obranio, dok su protivnici bili uspješni u sva tri navrata, tako da smo nesretno ispali i izborili susret za 3.mjesto. U tom smo susretu smogli snage da se dignemo na psihološkom planu te, u vrlo dobroj i borbenoj igri, dođemo do pobjede protiv odlične ekipe ŠN "Sveti Martin"  2-0, golovima Leona Lastavca i Davida Horvata. Vrlo dobrom i angažiranom igrom, igrači trenera Tomislava Podgorelca osvojili su još jednu medalju, iako smo dojma da bi nastup u finalu bio najrealniji ishod.

Nastupili su:Luka Lastavec, Leon Lastavec, Maksim Muras, David Horvat, Marko Tomašek, Vito Kocijan, Jakov Zadravec, Vinko Cirkvenčić, Abel Baranašić i Julian Horvat. 

 

 

 

Na dvoranskom turniru U - 14 iako u oslabljenom sastavu postigla je odličan rezultat,na kraju turnira zauzela je četvrto mjesto.Redom smo igrali u skupini prvo sa Slovencima Zavrč i pobjedili sa  1 - 0 golom Krivak P.Drugu utakmicu igrali smo sa Nogometaš 13 i izgubili sa  3 - 1,jedini gol postigao je Jančec M.Treću utakmicu igrali smo sa Sv. Martin 2 i pobjedili sa  2 - 0 golovima Kocijan F. i Toplek M.I četvrtu utakmicu u skupini igrali smo sa Dravom i pobjedili sa  4 - 0 golovima Jančec M. 2 i Cirkvenčić N. 2.Skupinu smo završili na prvom mjestu.U polufinalu igrali smo sa ekipom Rudar 1,u regularnom djelu utakmica je završila 0 - 0,tako su se morali izvoditi udarci sa 6 m.U lutriji udaraca sa 6m Rudar je bio uspješniji i dobio sa 2 - 1,jedini penal je zabio Cirkvenčić N.

Za treće mjesto igrali smo sa Sv.Martin 1 i izgubili sa  3 - 0 na toj utakmici potpuno smo bili iscrpljeni od odigranih utakmica,jer na turniru smo igrali sa svega  7 igrača i igrači su bili skroz iscrpljeni.Zato sve čestitke na prikazanoj igri i nedostajalo je malo sreće u polufinalu da bi rezultat bio još bolji,i ovo je lijep uspjeh.

Za NŠO MALA SUBOTICA igrali su : Kocijan F. - Jančec M. - Krivar P. - Cirkvenčić N. - Toplek M. - Hrgović E. - Jančec L.

TRENINZI: SRIJEDA  18,30   -   Četvrtak  18,30 sati

Trener: Makar Stjepan

 

 

U nedjelju, 05.02.2017. u dvorani Osnovne škole u Podturnu, odigrani je turnir Zelenko 2017.
Turnir kategorije U -10 u kojem su naši igrači postigli sljedeće rezultate :
Utakmice u skupini :
 
NŠ Općine Mala Subotica -  NŠ Sv. Juraj Na Bregu  2 : 1
Strijelci : Bašek Ivan
              Taradi Matija
 
NŠ Općine Mala Subotica  -  NK Selnica 5 : 0 
Srtrijelci : Taradi Matija
               Bašek Ivan 2x
               Niko Hertl
              Tino Švenda
 
NŠ Općine Mala Subotica  -  NŠ Zelenko 2006.    0 : 0 
 
Četvrtfinale : 
 
NŠ Općine Mala Subotica  -  NŠ Sv. Martin na Muri    0 : 2 
 
 
 
Odlična igra naših igrača. U svim utakmicama su bili vrlo motivirani , borbeni i rastrčani.
Prikazali su odličnu kombinatoriku i vrlo kvalitetnu međusobnu suradnju.U odnosu na dan ranije na Zimskoj ligi , ovaj turnir je bila potvrda da su naši dečki kvalitetni i da imaju potencijala. Nažalost na turnirskim natjecanjim kada se igra nekoliko utakmica treba imati i sportske sreće.
U četvrtfinalu imali smo prilike pobijediti. Tino Švenda i Luka Juras promašili su veoma izgledne prilike ali to ne umanjuje njihovu, ali i od ostalih igrača vrlo kvalitetnu igru.
Nogometaši Sv. Martina uputili su dva vrlo snažna udarca na gol i tako praktički pobijedili 2 : 0. Utakmice su se igrale po 11 minuta i nismo uspjeli izjednačiti u tako kratkom vremenu.
Nažalost tu se ponavlja naš vrlo čest problem. Prvu utakmicu je branio igrač Niko Hertl , pa ostale utakmice igrač Tin Horvat i ja dečkima zahvaljujem što su se žrtvovali za ekipu.
Naročito Tin  Horvat , naš odličan igrač , sjajan dečko koji uvijek bez pitanja pomogne ekipi i brani umjesto našeg golmana Marka Topleka kojeg nije bilo.
Bez golmana ne možemo ostvariti ozbiljan rezultat na turniru iako ponavljam naši su dečki bili odlični.
 
Za NŠ Općine Mala Subotica igrali su :
 
Tin Horvat, Filip Baksa,Taradi Matija, Luka Juras, Deni Švenda, Luka Baksa, Hertl NIko,Tino Švenda,Ivan Bašek, 

Trener : Neven Kreslin, prof.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.