11. svibnja 2017.

DVIJE POBJEDE I TRI PORAZA REZIME PROTEKLOG VIKENDA

ML.Pioniri poraženi u derbiju kola,Limači četiri kola za redom postižu tricu...

Najviše pozornosti u proteklom kolu privukla je utakmica Ml.pionira koji su se susreli sa ekipom Međimurca/Slobode u borbi za sam vrh tablice svoje skupine.Pobjeda ili remi bila je opcija koja bi nas ostavila na vrhu te bi  sa ostalim pobjedama do kraja prvenstva mogli početi slaviti,no gosti nisu tako mislili.Gosti su došli po tri njima bitna boda i to su uzeli.Poraz koji nam nije trebao (pre)više značiti ali kako smo i prije kiksali u utakmici sa Zelenkom pa  se sada pokazao kao možebitno i presudan u borbi za prvaka.Sama utakmica vrlo dobra,gosti koriste naše greške dok mi iz niz šansi ne postižemo golove. No ne treba previše žalovati,ova ekipa je pokazala da je u samom vrhu Međimurskog nogometa u toj kategoriji te sada treba do kraja prvenstva ubrati što više bodova te pridonjeti ukupnom plasmanu naše škole na kraju prvenstva. A tko to veli da i Međimurec/Sloboda ne bi se mogao negdje poskliznuti do kraja.

Limači U10 najbolje stoje u proteklih četiri kola koji  ne znaju za poraz.Veliki trud igrači Limača pokazuju na utakmicama što prvenstvenim što pripremnim koje odigravaju svaki tjedan pa i kroz treninge.Dva puta su gubili i dva se puta vraćali u utakmicu da bi im se ta upornost isplatila te im na kraju donijela nova tri boda.BRAVO!!!

Pioniri U15 nisu imali previše problema sa svojim protivnikom.Bilo je pitanje samo sa koliko golova budu gosti napustili teren.Treba spomenuti i ono što se do sada nije pisalo a to su suci a možemo reći samo da se (pre)dugo čekalo da konačno dođe sudac (Edvin Zobec)koji zna svoj posao te odsudi utakmicu baš onako kako se u tom rangu natjecanja i očekuje.Pohvala svim akterima ove utakmice.

Juniori pak su opet poraženi.Nedostatak igrača Juniorske ekipe zbog opravdanih manjim dijelom i neopravdanih većim dijelom ne dolazaka preveliki je bio teret za pomlađenu ekipu.Ne da se netko izgovara zbog poraza nego terba napisati činjenicu da suđenje ne samo u ovoj utakmici i u toj kategoriji nego i u drugim utakmicama i ostalim kategorijama pa u najmanju ruku je sramotno i ponižavajuće za sve one koji rade sa djecom.Savez bi se trebao zapitati zašto liga nosi naziv "Kvalitetna liga" i zbog čega ili koga se MI volonteri sa ostalim sportskim radnicima mučimo i u čiju korist.

Početnici U8 poraženi protiv favorita Međimurja iako je moglo biti i drugačije. Premalo žara i agresivnosti naspram protivnika nije bilo dovoljno za nešto više nego do časnog poraza no već je skoro pa subota i nova utakmica se bliži i prilika za dokazivanje i nove bodove je tu.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.