10. kolovoza 2020.

DVIJE POBJEDE U PRIPREMNIM UTAKMICAMA

Minulog vikenda naše ekipe bile su aktivne u odigravanju pripremnih utakmica....

MLAĐI PIONIRI U13

NŠ DINAMO/ZELENKO-NŠO MALA SUBOTICA 1-4 (1-1)

 

U subotu 08.08 odigrali smo prijateljsku utakmicu protiv naših starih sportskih protivnika i prijatelja NŠ Dinamo/Zelenko. Utakmicu smo započeli jako dobro gdje stvaramo puno prilika te velikim posjedom lopte kontroliramo utakmicu u nasu korist. Za 0-1 zabija gol David Horvat gdje izlazi sam pred golmana i poentira. Domaćini se brzo vraćaju na 1:1 iz slobodnog udarca. Drugo poluvrijeme isto krećemo u utakmicu hladne glave čvrsto i borbeno. Stvaramo puno šansi te nakon 15 min.  konačno zabija za vodstvo Ivano Barić. Domaćini nisu imali ideje u igri,a to koristi naša ekipa te zadnjih 10 minuta preko Jakova Zadraveca  zabijamo još dva gola za pobjedu. Moram napomenuti da je ovo i najbolja utakmica do sad gdje nismo dozvolili protivniku uopće da uđe u naših "16m" i da nam stvori šansu za gol.

Igrali:Taradi Abel(U11), Horvat David, Žvorc Noa, Horvat Fran, Tomašek Marko, Kocijan Vito, Marušić Mihael, Zadravec Jakov, Debelec Domagoj, Piknjač Martin, Barić Ivano, Mesarić Sven, Lovrenčić Dario
Trener:Edi Lacković
PIONIRI U15
NŠ NAPRIJED - NŠO MALA SUBOTICA  1-2 (1-1)
Ove nedjelje Pioniri U15  odigrali su pripremnu utakmicu u Cirkovljanu i zasluženo pobijedili sa 1-2. Domaća ekipa bila je  starija i fizički jača od naše ekipe , tako da je početak susreta donio prevagu u igri na terenu u korist domače ekipe , koja je svojom igrom pritisla našu ekipu na defanzivnu igru a to je branjenje vlastitog gola , ali taj pritisak nismo mogli izdržati jer u 11 min. igre primamo gol za domače vodstvo od 1-0. Slijedilo je postepeno oslobađanje pritiska naših igrača i počeli smo kvalitetnije odgovarati na domaću ekipu sa povezanijom igrom i u 22 min. igre nakon kvalitetnog proigravanja Kerovec D. , Cirkvenčić F. poravnava na 1-1. Do poluvremena igra se svodila između dva šesnaesterca , tako je poluvrijeme završilo sa 1-1. U drugom poluvremenu nakon razgovora u svlačionici naša ekipa se sve više opustila i igrala je sve kvalitetnije , tako da nam je ta igra donijela brzi gol i to u 42 min. igre kada Toplek M. proigrava loptu do Kerovec D. koji brzim korakom izlazi sam pred golmana i postiže gol za naše vodstvo od 1-2. Kako je utakmica odmicala prema kraju tako je naša ekipa kondicijski bila spremnija i brzim kontrama smo bili opasni po gol domaćina , tako da smo na kraju potpuno zasluženo pobijedili sa 1-2 gdje pripadaju sve čestitke našoj ekipi na prikazanoj igri i njihovim roditeljima na pozitivnoj podršci. Na ovoj utakmici nedostajali su nam kapetan Taradi M.zbog operativnog zahvata , Bartolić M. na praznicima i Hertl N. ???, tako da je igrao Žinić David iz uzrasta U-13.
Strijelci: 1-0   11min.
              1-1   22 min. Cirkvenčić F. - asi. Kerovec D.
              1-2   42 min. Kerovec D. - asi. Toplek M.
Igrali su: Horvat T. 70 min. - Žinić David 70 min. - Toplek M. 70 min. - Žinić Denis 70 min. - Vrbanec K. 70 min. - Horvat P. 70 min. - Juras L. 70 min. - Jančec N. 70 min. - Cirkvenčić F. 70 min. - Toplek S. 61 min. - Kerovec D. 47 min. ( Ružić J. 32 min.)
Trener: Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.