14. ožujka 2021.

DVIJE TRENING UTAKMICE PIONIRA

Pioniri U15 odigrali su dvije trening utakmice ovoga vikenda....

 

NŠ Dinamo/Zelenko - NŠO Mala Subotica  1 - 1 (1-0)
Treću trening utakmicu U-15 Pioniri odigrali u Novakovcu sa NŠ Dinamo/Zelenko i igrali 1-1. Sam početak susreta nagovijestio je da će to biti opet čvrsta i borbena utakmica obiju ekipa koje se dobro poznaju , i tako je bilo izjednačena igra na terenu od početka susreta pa do samog kraja. U prvom poluvremenu domaćin ima laganu pomoć vjetra i ima nešto više od igre što i koristi u 11 min. kada dolaze do vodstva od 1-0. Naša igra svodila se prema kontrama ali bez većih prilika za gol. U drugom poluvremenu slika igre se mijenja , jer mi sada imamo više loptu u nogama i igramo kvalitetnije , tako ubrzo poravnavamo rezultat na 1-1 i to u 42 min. kada gol postiže Cirkvenčić F. na asi. Juras N. Do kraja susreta stvorili smo tri čiste gol prilike ali smo bili neprecizni , tako je susret završio sa 1-1 što je po prikazanome realan rezultat.
.
Igrali su : Horvat T. - Jančec G. - Toplek M. - Žinić D. - Vrbanec K. - Horvat P. - Cirkvenčić F. - Jančec N. - Taradi M. - Juras N. - Kerovec D.
             ( Juras L. - Toplek S. - Bartolić M. - Ružić J. - Martinec L. )
Nedostao : Hadeljan L. - Antonović A. 
NŠO Mala Subotica  - NŠ BAT  11 - 0 (3-0)
Nakon Subote odigrali smo i u nedjelju trening utakmicu sa NŠ BAT . Utakmica je odigrana po vjetrovitom i kišnom vremenu. Iako smo prvo poluvrijeme igrali protiv vjetra i protivničke ekipe imali smo inicijativu u igri , stvarali smo dobre prilike od kojih smo u tri navrata i realizirali. Već u samom početku u 2 min. postižemo gol za 1 - 0 ,nakon asi. Cirkvenčić F. gol postiže Antonović A. . U 18 min. postižemo drugi gol za 2 - 0 , gol postiže Juras N. na asi. Cirkvenčić F. Nakon dvije asi. Cirkvenčić F. povećava naše vodstvo na 3 - 0 a asi. je Juras N. u 26 min. Gosti u prvom poluvremenu imali jednu dobru priliku ali naš golman dobro reagira. U drugom poluvremenu potpuna dominacija naše ekipe na terenu , igra se kvalitetno , stvaramo prilike iz kojih još postižemo 8 pogodaka. U 37 min. imamo 4-0 strijelac gola Taradi M. na asi. Martinec L. . Na 5-0 gol daje Žinić D. na asi. Taradi M.u 40 min. U 47 min. novi gol Cirkvenčić F. za 6-0 na asi. Taradi M. . Horvat P. postiže gol u 50 min. na asi. Cirkvenčić F. za 7-0. Nakon asi. Cirkvenčić F. postiže dva pogodka za redom i to u 55 min. za 8-0 na asi. Horvat P. i za 9-0 u 56 min. na asi. Martinec L.. Sljedi 10 - 0  u 58 min. gol postiže Martinec L. a asi. je Cirkvenčić F. . I konačni rezultat od 11-0 u 63 min. postavlja Taradi M. a asi. je Horvat P.  Za ove dvije utakmice odigrane ovog vikenda treba pohvaliti sve igrače na zalaganju i pruženim dobrim igrama.
Igrali su: Hadeljan L. - Juras L. - Toplek M. - Žinić D. - Vrbanec K. - Antonović A. - Jančec N. - Horvat P. - Taradi M. - Juras N. - Cirkvenčić F.
            ( Horvat T. - Ružić J. - Toplek S. - Bartolić M. - Kerovec D. - Martinec L.)  
 Nedostao : Jančec G. - povreda
Trener : Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.