1. studenoga 2016.

FANTASTIČNO KOLO ZA SVE EKIPE NOGOMETNE ŠKOLE

Još jedan stopostotni učinak svih ekipa Nogometne škole za odlične plasmane na tablicama liga pojedinih kategorija...

Početnici U8 u pet zadnjih kola u kojima su postigli četiri pobjede i jedan remi podigli su svoju poziciju prema vrhu tablice te osvojili odlično četvrto mjesto sa 17 osvojenih bodova. Naime za njih jesenski dio sezone je završio u nedjelju kada su opet pokazali odličnu igru i porazili vršnjake iz Kotoribe. Za naše najmlađe polaznike možemo reći da je jesenski dio sezone dobar predznak za daljnje aktivnosti ove ekipe koje ih čekaju u zimskom dijelu dvoranske sezone. Pokazalo se da se dobrim odazivom na treninge i utakmice a što ova ekipa to i ima ,napredak  nije bio upitan.Za Početnike počinju dvoranski treninzi dva puta tjedno srijedom(17.30-18.30) i petkom(18-19 sati)u dvorani O.Š. Tomaša Goričanca Mala Subotica.

Limači U10 nastavljaju odličan niz pobjeda a bilo ih pet u pet kola. Iako su u početku prvenstva imali malo slabiji start ovim pobjedama približili su se samom vrhu te su za sada treći i sa realnim šansama da preuzmu drugu poziciju do kraja jesenskog dijela prvenstva a ima se odigrati još dva kola. Ozbiljan i kvalitetan pristup cijele ekipe nije dao previše šansi protivniku koji doma odlazi sa pola tuceta a našima još veći poticaj da u zadnja dva kola dokažu i pokažu gdje im je realno mjesto na tablici.

Mlađi pioniri U12 osmom pobjedom za redom prikovali su se za vrh te se čvrsto drže u poziciji koja im sa pravom i pripada, barem za sada.Odlična igra,kvalitetna realizacija sa postignutih sedam golova za još jedno slavlje ekipe zajedno sa roditeljima koji ih prate.Dva su kola do kraja i realno je za očekivati jesenski naslov ove ekipe koja još jedanput ponovimo radom i samo radom došla do ovog postignuća.

Pioniri U15 zasjeli su na vrh tablice pobjedom protiv dobrog protivnika iz Podturna.Od samog početka najavili su još jednu dobru utakmicu iz koje su izašli ponovno kao pobjednici te se još jednom uvjerili koliko je pristup i zalaganje bitno da se postigne cilj ka kojemu teže sve ove utakmice.Zadovoljni razvojem ovakvom situacijom u ovom kolu ulazimo u završnicu jesenskog dijela sezone te u ova dva kola ako izađemo neporaženi možemo slaviti još jedan naslov prvaka.

Juniori U17 odigrali su dvije utakmice jednu u četvrtak i jednu u ponedjeljak te iz jedne izašli kao pobjednici a iz jedne kao poraženi. Ovim dečkima i već mladim ljudima izgleda da nije jasno da bez kvalitetnog pristupa nema bodova.Pet kola i pet pobjeda, izgledalo je da su došli k sebi i shvatili neke stvari o kojima smo već puno puta pisali, ali opet se ponovila igra bez igre i težak poraz u Murskom Središću.Ovim porazom zakomplicirali su odlično treće mjesto i možda i nadu da do kraja i oni pokušaju osvojiti naslov jesenskog prvaka.No ima još tri kola do kraja pa neka razmisle o mogućnostima koje im se nude.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.