10. lipnja 2018.

IGRAČI I RODITELJI ZADOVOLJNI NAKON GOSTOVANJA U SLOVENIJI

U nedostatku događanja na našim terenima,izlet u Sloveniju poslužio je svrsi.....

NŠ Općine Mala Subotica sudjelovala je na iznimno jakom međunarodnom turnir u Kidričevu, u susjednoj nam Sloveniji. Tamošnji prvoligaš, NK Aluminij organizirao je turnir u četiri uzrasne kategorije. Naša je Škola sudjelovala s ekipama U8, U0 i U12.
Turnir je bio organiziran na jako visokoj razini, s pregršt sadržaja, u sportskom kompleksu na kojemu bi im pozavidjeli i eminentniji klubovi. Bilo je jako puno dobrih ekipa, dobrog nogometa. Rezultat naših ekipa ovaj put nije bio u prvom planu. Cilj nam je bio odvesti djecu na jedan lijepi izlet kako bi stekli iskustva, upoznali druge ekipe iz drugih zemalja(bile su ekipe iz Slovenije, BIH i Srbije). Početnici su u odigrali šest utakmica i doživjeli isto toliko poraza, dok je ekipa Limača s dvije pobjede i jednim porazom u grupi izborila nastup u četvrtfinalu. Tamo ih je čekala ekipa NK Maribor, od koje smo glatko izgubili rezultatom 0-3. Mlađi pioniri nisu uspjeli zabilježiti pobjedu u susretima protiv iznimno jakih protivnika,prvoligaša Slovenije i Srbije,vidjelo se da ima razlike ali i ne tako ogromne između prvoligaša i nas koji igramo županijsku ligu. U grupi igrali smo prvu utakmicu sa FŠ APOLON  iz Kraljeva ( Srbija) i izgubili sa 1 - 0, na toj utakmici dobro smo se nosili protiv iskusne ekipe i na kraju minimalno izgubili.Drugu utakmicu igrali smo sa NK OLIMPIJA iz Ljubljane  prvoligašem Slovenije i uvjerljivo izgubili sa 0 - 3. Treću utakmicu igrali smo sa domaćim prvoligašem NK ALUMINIJ i izgubili sa 0 - 4.I posljednju utakmicu u grupi igrali smo sa NK DRAVA iz Ptuja , drugoligašem Slovenske lige i minimalno izgubili sa 0 - 1.Na tim utakmicama naša djeca stekla su nova iskustva u spoznanju kako se igra prvoligaški nogomet, kako su djeca selekcionizirana ,fizički puno snažnija od nas, iako smo se na tim utakmicama dobro nosili sa puno kvalitetnijim ekipama, jer iz naše grupe na kraju turnira sve 4 ekipe bile su plasirane na prva 4 mjesta.Sklopili smo nova sportska prijateljstva te kroz skori period očekujemo i realizaciju konkretnih dogovora.Zasigurno ovaj turnir u ovom prelijepom sportskom parku ostaje nam u lijepom sjećanju te smo se već zabilježili za slijedeću godinu.Igrom, ponašanjem i odnosom smo dostojno prezentirali našu Školu a djeca i roditelji su se prepuni dojmova ali i umorni vratili u Malu Suboticu.
Za NŠ Općine MALA SUBOTICA u kategoriji U12 na turniru igrali su : Taradi S. - Jančec G. - Kreslin M. - Toplek M. - Cirkvenčić F. - Vrbanec K. - Gazdek P. - Drvenkar N. - Jančec N. - Juras R. - Taradi M. - Švenda D. - Vugrinec N.
Početnici U8:Mateo Rebernik, David Horvat, Fran Horvat, Vito Kocijan, Abel Baranašić, Ivano Barić, Abel Taradi, Gabrijel Sovar, Pavlo Gazdek, Jakov Vilić.
Limači U10:Tin Horvat, Ivan BAšek, Luka Juras, Moreno Drvenkar, Niko Hertl, Marko Tomašek, Patrik Horvat, Tino Švenda, Jakov Zadravec, Julian Horvat, Vinko Cirkvenčić, David Žinić
trener Tomislav Podgorelec i Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.