11. veljače 2019.

IZJEŠTAJI SA TURNIRA U PODTURNU

Minulog vikenda četiri kategorije naše škole odigrale su malonogometni turnir u Podturnu....

POČETNICI U8

 

Na "Zelenko cupu" prošloga vikenda nastupili su i Početnici, naša najmlađa uzrasna skupina. Predstavili su se u vrlo dobrom svjetlu i stvarno je šteta što nije bilo malo više sreće u 1/4 finalu, pa da uđemo u borbu za medalje. Grupni dio odrađen je besprijekorno. Ostvarene su tri sigurne pobjede - Sveti Martin 1-0(Jakov Vilić), Dinamo/Zelenko 2 2-0(Jakov Vilić, Vito Horvat) te  Rudar 2-1 (Jakov Vilić, Vito Horvat). U 1/4 finalu smo snage odmjerili s ekipom Nogometaš 13. I u toj smo utakmici prikazali dobru igru popraćenu visokom razinom htijenja i borbenosti. Nažalost, jedna nespretnost pred našim golom koštala nas je prilike da se plasiramo u polufinale. Tim smo susretom završili natjecanje na turniru, no prikazanim možemo biti itekako zadovoljni.
Pod vodstvom trenera Tomislava Podgorelca igrali su: Abel Taradi, Teo Dominić, Roko Plantak, Jakov Vilić, Gabrijel Sovar, Marko Magdalenić, Vito Horvat i Ivano Horvat.
Nedostajali:Sebastian Vidović, Kevin Vurušić, Duje Domjanić, Deni Brodarić.

 

LIMAČI U11

Ovaj vikend nastupili smo na turniru u organizaciji Šn Dinamo/Zelenko u Podturnu. Na turnir smo išli sa dvije ekipe, jedna ekipa je bila 2008.godište, a druga ekipa 2009.godište.Starija ekipa je u grupi zauzela odlično drugo mjesto i plasirala se u četvrtfinale sa osvojenih 7 bodova.Nažalost zaustavljeni smo porazom nakon izvođenje šesteraca od ekipe Međimurja-Čakovec uz opasku da je starija generacija na cijelom turniru primila samo jedan gol.

Mlađa ekipa također je u grupi osvojila odlično drugo mjesto,ali se nažalost nije kvalificirala u četvrtfinale.Naime plasman u četvrtfinale izborile su tri najbolje druge momčadi,mi smo bili na 4. mjestu sa osvojena 4 boda.Odličan turnir uz odličnu igru za obiju ekipa tijekom cijelog turnira,uz malo više sportske sreće mogla je biti i medalja.

 

Rezultati 2008.godište:

Šn Međimurec-Mala Subotica 2008 0:5

Borna Antonović 2, Julian Horvat, Marko Tomašek, Jakov Zadravec

Šn Dinamo/Zelenko-M. Subotica 2008 0:0

Mala Subotica 2008- Nk Budućnost 4:1

Borna Antonović,Marko Tomašek, David Žinić,Jakov Zadravec

 

Četvrtfinale:

Mala Subotica 2008-Nk Međimurje 0:0(2:3)

 

Igrači koji su nastupali: Vinko Cirkvenčić, Julian Horvat, Sven Mesarić, Jakov Zadravec, Borna Antonović, Noa Kerovec, David Žinić, Marko Tomašek

 

Rezultati 2009.godište:

Šn Međimurec1 - Mala Subotica 2009 2:0

Mala Subotica 2009-Dinamo/Zelenko 1:0

Abel Baranašić

Mala Subotica 2009 - ŠN Sveti Marko 0:0

Igrači koji su nastupali:Mateo Rebernik, Fran Horvat,Pavlo Gazdek, Ivano Barić, David Horvat, Vito Kocijan, Abel Baranašić

Trener:Šopalović Samir

 

 

MLAĐI PIONIRI U13

U subotu 09.2.2019 ekipa Mlađih Pionira U-13 naše škole odigrala je Dinamo-Zelenko CUP u Podturnu.U skupini smo imali protivnike NŠ Međimurje 06, ŠN Sveti Martin 1 i ŠN Sveti Juraj.U skupini smo jednu utakmicu pobijedili a dvije izgubili,što nije bilo dovoljno za prolazak skupine.Strijelci na turniru: Hertl Niko jedan pogodak,Toplek Marko dva pogotka,Horvat Patrik dva pogotka i Taradi Matija jedan pogodak.
Igrači koji su nastupili na turniru:Horvat Tin,Bašek Ivan,Juras Luka,Drvenkar Moreno,Hertl Niko,Toplek Marko,Horvat Patrik,Taradi Matija,Jančec Niko,Bartolić Marino,Drvenkar Noel.
Trener Davor Jambrošić
PIONIRI U15
Pioniri U-14 ove Nedjelje igrali su na dvoranskom turniru u Podturnu na Dinamo_Zelenko Cup 2019. Ekipe su bile svrstane u 3 skupine.Naša ekipa bila je u skupini "A". Tako smo prvu utakmicu igrali sa NŠ Sloga 2 i pobijedili sa 1 - 0 i to golom Jančec G.  Drugu utakmicu igrali smo sa NK Mladost Komet i pobijedili sa 2 - 0.Golove su postigli Taradi S. i Jančec G. Tako smo već nakon dvije odigrane utakmice bili prvi u skupini . I treću utakmicu u skupini igrali smo sa domačinom NŠ Dinamo-Zelenko 2 i taj susret smo izgubili sa 0 - 1. U polufinalnoj skupini , prvu utakmicu igrali smo sa NŠ Rudar 1. Utakmicu smo otvorili dobro jer smo poveli sa 1 - 0 golom Dodlek K. I dalje smo igrali dobro , da bi u jednoj bezazlenoj situaciji kada smo imali loptu , došlo je do nesporazuma golmana i igrača , što protivnički igrač koristi i postiže gol za 1-1 . Ubrzo zatim primamo još jedan (pre)jeftin gol,nepažnja u obrani i to je 1 - 2. Do kraja susreta napadamo na gol protivnika , ali na žalost ne uspijevamo poravnati rezultat, iako po prikazanome u igri bili smo i nešto kvalitetniji. I na kraju odigrali smo i drugu polufinalnu utakmicu sa domaćinom Dinamo-Zelenko 1. Sama utakmica bila je tvrda,ravnopravna u igri,gdje obije ekipe nisu stvorile neke velike prilike za golove,tako da se pogodak mogao desiti slučajno. Na žalost to se desilo nama,kada jedan dosta lagani udarac završava u našem golu i na kraju izgubimo utakmicu sa 0 - 1, tako da se na kraju nismo plasirali u razigravanje za 1,odnosno 3 mjesto.Inače sam turnir odigrali smo dobro,falilo je malo sreće za bolji plasman.
Za NŠO MALA SUBOTICA igrali su: Taradi S. -Gazdek P. - Jančec G. - Šegović L. - Blažona J. - Đurkin L. - Antonović A. - Vlašić P. - Dodlek K.
Trener : Stjepan Makar

 

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.