2. siječnja 2017.

IZVJEŠĆA TRENERA POJEDINIH KATEGORIJA ZA 2016.GODINU

Sam kraj 2016.godine i početak nam Nove 2017.godine rezervirano je vrijeme za sumiranje rezultata kako sportskih tako i onih drugih jako bitnih za rad jedne udruge kao što je Nogometa škola.U ovom članku donosimo izvještaje trenera po pojedinoj ekipi......

POČETNICI U8

Momčad Početnika započela je s pripremama za novu sezonu kao i sve ostale ekipe naše Škole. 1.kolovoza je održana prozivka igrača rođenih 2008.godine i mlađih. Igrače je prozvao i pozdravio na prvom okupljanju novi/stari trener Tomislav Podgorelec. Usprkos vrlo teškim vremenskim uvjetima, sparinama i velikim vrućinama, pripremama pred početak prvenstva možemo biti izuzetno zadovoljni, poglavito odazivom igrača na treninge. Pošto je trener bio nov, ekipa mu je bila potpuna nepoznanica, kao i pojedinačne mogućnosti i kvalitete igrača. To sve je za posljedicu imalo nešto duže upoznavanje i uigravanje momčadi, pri čemu uvijek najviše trpi rezultat. Tako su u pripremama odigrane tri prijateljske utakmice, dva puta s NŠ „Zelenko“ (2-2, 0-1) te NŠ „Međimurje“(4-7). S ne baš impresivnim rezultatima ušlo se u prvenstvo, gdje smo smješteni u Skupinu A lige Početnika. Nakon rezultatski loših priprema, u prvenstvu su se ipak stvari malo posložile. Trener i igrači su se sve više upoznavali, pa su igrači lakše i uspješnije mogli sprovoditi trenerove ideje i zamisli na terenu. Uz to, kvaliteta treniranja i dolazak velikog broja igrača na trening(u prosjeku 15) nisu opadali pa je sve to pogodovalo da smo uspjeli u 9 kola osvojiti 17 bodova. U tih je 17 bodova uključeno 5 pobjeda, 2 neriješena ishoda i 2 poraza, uz gol-razliku 25-13. Najviše pogodaka postigao je Leon Lastavec(8), a slijede ga Jakov Zadravec(7), Maksim Juras i Vito Kocijan(4) te Marko Tomašek i Pavlo Gazdek s 1 pogotkom. Vidljivo je da je momčad u kvaliteti igre i rezultata imala samo uzlaznu putanju, pa se nadamo da će se ta krivulja još i dalje dizati i rasti te da će voljni moment i želja za uspjehom koja je kod tih igrača prisutna dalje ostati na toj istoj razini kako bismo i na kraju sezone mogli izvoditi pozitivne zaključke o radu te ekipe. U prvom su dijelu sezone nastupili: Luka Lastavec, Maksim Juras, David Horvat, Leon Janković, Marko Tomašek, Vito Kocijan, Jakov Zadravec, Vinko Cirkvenčić, Leon Lastavec, Mateo Rebernik, David Bedić, Fran Horvat, Gabrijel Sovar, Pavlo Gazdek, Hrvoje Horvat, Abel Baranašić, David Žinić i Julian Horvat.

 

LIMAČI U10

Izvještaj rada obuhvaća periodično kategorije početnika U-8  od 01.01.2016. do 30.06.2016. Nakon tog datuma tu grupu igrača preuzima trener Tomislav Podgorelec , zatim kategorije limača U -10 u razdoblju od 01.01.2016. do  31.10.2016. i program rada djevojčica koje su započele sa trenažnim procesom 06.06.2016. do 31.10.2016. kada zbog vremenskih uvjeta opet započinje dvoranski dio  trenažnog i natjecateljskog procesa.

Od 29.03.2016 pa do  godine od kategorije početnika U -8  i limača  U-10 radimo dvije zasebne homogenizirane grupe koje rade po odvojenim programima ovisno o trenažnim kvalitetama i mogućnostima.

Dvoranski dio trenažnog i natjecateljskog procesa traje od 01.01.2016. pa do 29.02.2016. godine.

  • U kategoriji početnika U-8 odrađena su 14 treninga i odigrana 3 turnira te dobne  kategorije
  • U kategoriji limača u-10 odrađena su 13 treninga i odigrana 4 turnira te 8 utakmica Zimske lige limača sa osvojenim 4.mjestom.

Vanjski dio trenažnog i natjecateljskog procesa započinje 01.03.2016. i traje do 31.10.2016.

  • U kategoriji početnika U-8 odrađena su 45 treninga i odigrana 2 turnira te  4 prijateljske utakmice i  6 prvenstvenih utakmica sa osvojenim 3.mjestom u skupini  B  lige početnika NSM.
  • U kategoriji limača u-10 odrađena su 47 treninga i odigrana 2 turnira te 5 prijateljskih  utakmica i 7 prvenstvenih  utakmica sa osvojenim 1.mjestom  u skupini  A  kategorije U- 10 sezone 2015 / 2016  , te 2 utakmice završnice između prvaka skupine A i B lige limača U -10 NSM.

Trenutno , na kraju polusezone 2016/ 2017 u grupi Kvalitetne lige  U- 10  osvojili smo  4.mjesto sa osvojenih 20 bodova,  ostvarenih 6 pobjeda, 2 neriješene utakmice i 2 izgubljene utakmice ,. gol razlikom 45 postignutih i 19 primljenih pogodaka.

  • U kategoriji djevojčica , od 06.06. odrađena su 9 treninga. Početno brojčano stanje djevojčica bilo je 7 igračica dok sa današnjim datumom imamo 22 djevojčice na popisu od 2.razreda pa do 7. razreda osnovne škole.

 

Trener : Neven Kreslin, prof.

 

MLAĐI PIONIRI U12

Sa pripremama za ovu polusezonu započeli smo 1.8.2016 i to na terenima u Palovcu.Plan priprema je bio rad na TE - TA elementima,fizičkoj pripremi,odnosno stvaranje sistema u samoj igri i mogućnosti pojedinca na poziciji u igri.Odradili smo 43 treninga,odigrali 4 pripremne utakmice od toga smo 2 pobijedili i 2 izgubili.U mjesec dana rada vidio se napredak kod djece na TE - TA elementima,ozbiljnosti,disciplini i fizičkim dispozicijama pojedinca.Sam odaziv na treninge kao ekipa bio je 73 %,odnosno od 17 igrača bilo je 13.U takvom okruženju krenuli smo u takmićarski dio a to je prvenstvo gdje smo si zadali cilj,stvaranje igrača,da kroz igru igraju svi igrači sa rotirajučim mjestima u igri,poštivati protivničku ekipu.S takvim pristupom prema igri i protivničkoj ekipi odigrali smo 10 prvenstvenih utakmica,gdje smo ostvarili svih 10 pobjeda.postigli smo 44 gola a primili samo 4 i ostvarili maksimum bodova 30 i prvo mjesto na tablici.Prije samog prvenstva u Kvalitetnoj ligi MNS i nepoznanica ostalih ekipa,plan škole bio je da nam ekipe budu u gornjem dijelu tablice.Ova ekipa je ostvarila više od očekivanog,zahvaljujući upornosti i radu na samim treninzima,logistici vođenja same škole i prisustvo roditelja na samim utakmicama,to je uspjeh zajedništva.

Pojedinačni učinak igrača kroz polusezonu:

ODRAĐENO JE 43 TRENINGA - Cirkvenčić F. bio je kao najmlađi u ovoj ekipi 2006 godište na 42 treninga,slijede :Đurkin L. 39 - Vugrinec M. 37 - Taradi S. 36 - Blažona Josip i Vugrinec Niko 35 - Šoštarić P. i Jančec G. 34 -Hadeljan P.,Vugrinec Noa i Juras R. 32 - Horvat T. i Košak K. 28 - Vurušić M. 27 - Gazdek P.,Kreslin M. i Hadeljan L. 24 i Šegović L. 16

SVIH 10 UTAKMICA odigrali su : Blažona Josip , Đurkin L.,Šoštarić P.,Košak K. i Jančec G.

Sa 9 odigranih utakmica su: Hotvat T.,Vugrinec Noa, Juras R., Kreslin M., Taradi S., Vugrinec Niko, Cirkvenčić F.i Vugrinec M

Sa 8 odigranih utakmica Gazdek P.

Sa 7 odigrani utakmica Šegović L. i Vurušić M.

Sa 6 odigranih utakmica  Hadeljan P.

STRIJELCI:Košak K. 10 golova - Šoštarić P. i Hadeljan P. po 8 golova - Vugrinec M. 6 golova  - Đurkin L. i Vugrinec Noa 3 gola - Vugrinec Niko i Vurušić M po 2 gola i po 1 gol postigli su Šegović L. i Gazdek P.

ASISTENTI kod golova: Šoštarić P. 11 - Košak K. i Đurkin L. po 7 - Hadeljan P. 4 - Vugrinec Noa 3 - Vurušić M. , Vugrinec Niko i Šegović L po 1 asistenciju

Čestitka svim igračima na više nego odličnom rezultatu.

Trener : Stjepan Makar

 

PIONIRI U15

 

Sa pripremama za novu sezonu započeli smo 1.8.2016.Odradili smo 44 treninga na terenima u Palovcu,odigrali 5 pripremnih utakmica ,gdje smo u 4 utakmice pobijedili i 1 izgubili.Sam odaziv na treninge bio je osrednji 48 %.Tu treba napomenuti da su nam 3 igrača imali duži period pauze zbog povreda.potom obaveze u školi,tako da donekle možemo biti zadovoljni sa odazivom na treninge. Kroz prvenstvo ekipu je krasila homogenost,borbenost i sadržajnost u igri.Tako je ekipa odigrala 10 prvenstvenih utakmica od toga smo pobijedili u 8 utakmica 1 igrali neodlučeno i 1 izgubili.Postigli smo 59 golova i to najviše u ligi,a primili 9 opet najmanje u ligi i osvojili od mogućih 30 bodova 25 i na kraju polusezone završili na 1.mjestu. Za ovu ekipu igrala su nam samo 2 igrača izlaznog godišta,tako da je rezultat tim veći.I od ove ekipe prije prvenstva očekivali smo gornji dio tablice ali su nas igrači obradovali sa vodećim mjestom na tablici.

Kroz prvenstvo igralo je 17 igrača evo njihovog pojedinačnog učinka:

Održano je 44 treninga: Jančec L. ima 40 - Kocijan F. 37 - Marčec M. 36 - Horvat L. 32 - Cirkvenčić N. 30 - Kolarić D. i Blažona Jakov 24 - Toplek M. 22 - Hrgović E. 21 - Martan J. 20 - Mikulaj I. i Obadić D. 18 - Jančec M. 14 - Držanić A. 11 - Krivak P. 10 - Baksa K. 3 i Cirkvenčić L 1

Svih 10 utakmica odigrali su: Martan J.,Kocijan F.,Mikulaj I.,Kolarić D.,Jančec L.i Marčec M.

Sa 9 nastupa: Držanić A.,Cirkvenčić N.i Horvat L

Sa 8 nastupa : Cirkvenčić L.

Sa 7 nastupa : Jančec M.,Hrgović E. i Baksa K.

Sa 6 nastupa : Krivak P. i Toplek M.

Sa 4 nastupa : Blažona Jakov

Sa 2 nastupa: Obadić D.

STRIJELCI : Kocijan F. 20 golova - Mikulaj I. 18 - sa 6 golova Jančec M.,Cirkvenčić N. i Marčec M.- 2 gola Toplek M. i 1 gol Baksa K.

ASISTENCIJE : Jančec M. 12 - Mikulaj I. 10 - Cirkvenčić L. 8 - Marčec M. 7 - Toplek M. 5 - Kocijan F. i Cirkvenčić N. po 3 i po 1 asistencija Držanić A., Krivak P., Horvat L.,Blažona Jakov i Baksa K.

Za ova ostvarenja i postignute rezultate sve čestitke igračima ,rukovodstvu škole nogometa i roditeljima koji ih prate.

TRENER: Stjepan Makar

 

JUNIORI U17

Juniori se takmiče u Kvalitetnoj ligi MNS.Liga broji 13 momčadi.Kroz prvenstvo odigrali smo 12 utakmica,od toga ostvarili smo 8 pobjeda 1 igrali neodlučeno i 3 puta bili poraženi.postigli smo 52 gola a primili 24 i osvojili 25 boda, što je na kraju 3 mjesto na tablici sa istim brojem bodova sa ekipom SV.Martin koji je 2.Što reĆi za našu momčad,to je generacija potencijala -perspektive i kvalitete neupitna.Na psihičkoj bazi i disciplini na momente jako slabi.primjerice sve 3 poraze koje imamo su nepotrebni,jer prva poluvremena odigramo dobro da bi u poslijednih 20 minuta igre u nedostatku snage imali raspad u igri.Tako da ovaj rezultat je jako dobar iako sam dojma da smo kratki za 6 bodova.Tu treba napomenuti da bi JUNIORI trebali trenirati sa SENIORIMA ali to na žalost nije tako,jer rijetki igrači koji dolaze na SENIORSKE treninge.Tako da su im utakmice u Subotu ujedno i utakmica i trening što je vidno na utakmicama oscilacija u igri i tu dolazi kod pojedinaca nedisciplina zbog nedostatka snage.

Kroz polusezonu koristili smo 22 igrača.

Svih 12 utakmica nema nitko

Sa 11 odigranih:Lončarić A. - Majnić L.- Blažona M i Horvat D.

Sa 10 odigranih: Križaić P. - Fleten S:F:  - Goričanec D. i Martan J.

Sa 8 odigranih : Zadravec F. -Marčec M. i Barbulović E.

Sa 7 odigranih : Podgorelec K. - Halić i Kocijan F.

Sa 5 odigranih : Cirkvenčić L. - Držanić A. i Kolarić D.

Sa 4 odigranih : Švenda A.

Sa 2 odigrane : Piknjač i po 1 nastup Jelenić L. - Lajtma Đ. i Jančec M.

Imali smo 9 strijelaca kroz prvenstvo i to : Lončarić A. 13 - Horvat D. 12 -Goričanec D. 10 - Križaić P. 6 -Podgorelec K. 5,sa 2 gola Fleten S.F. i Barbulović E. i 1 gol Lajtman Đ. i Kocijan F.

ASISTENCIJE: Fleten S.F. 7 - Lončarić A i Križaić P. 5 - Horvat D. i Kocijan F. 4 - Majnić L.,Halić D.,Podgorelec K.,Goričanec D. i Lajtman Đ. po 2 i Cirkvenčić L 1

Žuti Kartoni : Fleten S.F. 3 - Lončarić A.,Križaić P.,Zadravec F.po 2 - Švenda A.,Barbulović E.,Halić D. i Goričanec .

Crveni karton : Lončarić A. ( 2 žuta ) - Majnić L. ( 2 žuta )

Na kraju polusezone treba čestitati svim igračima na odličnom rezultatu , na odazivu na same utakmice i pruženoj igri na samim utakmicama.

Trener : Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.