28. studenoga 2018.

IZVJEŠĆE TRENERA ZA 2018.GODINU

Slijedi izvještaj za ekipu Juniori U17....

 

IZVJEŠTAJ ZA  2018 g. U - 17 JUNIORI

 

Juniori U17 takmiče se u kvalitetnoj ligi MNS. U sezoni 2017/18 u proljetnom djelu prvenstva odigrali smo 11 prvenstvenih utakmica,od kojih smo 4 pobijedili,1 igrali neodlučno i 6 susreta izgubili. Postigli smo 29 a primili 39 gola i osvojili 13 bodova. Tako da na kraju kroz sezonu 2017/18 od 22 odigrane utakmice , ostvarili smo 8 pobjeda , 2 igrali neodlučno i 12 susreta izgubili. Sve ukupno postigli smo 59 a primili 71 gol

i osvojili 26 bodova , što je na kraju prvenstva bilo osvojeno 7.mjesto. Odigrali smo i 3 kup utakmice i ispali smo u 1/4 finalu. Kroz proljetni dio prvenstva nastupilo je 26 igrača . Tu moram napomenuti da u tom uzrastu imali smo dosta problema sa odazivom na treninge i same utakmice, tako da smo 2 utakmice odigrali sa 8 igrača . Budući da smo se našli u nezgodnom stanju morali smo reagirati i ekipu popunjavati sa pionirima kako bi nas bilo dosta za odigravanje samih utakmica , i tu je došlo do saznanja da je u proljetnom djelu igralo 26 igrača. Objektivno i bolji rezultat se nije mogao i ostvariti. Kako sam i prezentirao da je odaziv na treninge bio slab,odradili smo 17 treninga, treniralo se u večernjim satima na igralištu NK Omladinca u Držimurcu / Strelcu.
U novoj sezoni Juniori U17 takmiče se u Kvalitetnoj ligi MNS gdje nas je u ligi 10 ekipa. Same treninge i utakmice odrađujemo na terenu NK Dinamo u Palovcu. Odigrali smo 2 pripremne i 9 prvenstvenih utakmica. Kroz prvenstvo ostvarili smo 2 pobjede,2 utakmice igrali neodlučno i 5 utakmica izgubili. Postigli smo 15 a primili  20 golova  i osvojili 8 bodova , i trenutno se nalazimo na 8 mjestu. Odradili smo 29 treninga , sam odaziv je bio u prosjeku 6 do 7 igrača, iako su treninzi bili posloženi prema svim igračima kada mogu doči.Na popisu igrača za novu sezonu imali smo 17 igrača,da bi opet morali ekipu popunjavati sa 4 Pionira pa smo tako u ovoj polusezoni koristili 21 igrača. Sve utakmice koje smo odigrali bile su izjednačene  na samom terenu.Od ovih 5 poraza što je 15 bodova,morali smo osvojiti barem 7 bodova što bi i na kraju rezultatski bilo u gornjem djelu prvenstva.Od ovih 17 igrača pojedinačno gledano svaki ima svoje kvalitete ( budući da par igrača igra u seniorskim ekipama ) ali na terenu ne izgledaju kao ekipa već se igra svodi na individualnim isticanjima što nije bilo dobro za ekipu i sam rezultat je takav kakav je, zato svi očekujemo bolju izvedbu u proljetnom djelu takmičenja.
Trener : Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.