26. studenoga 2018.

IZVJEŠĆE TRENERA ZA 2018.GODINU

Od danas,pa u nekoliko slijedećih dana donosimo izvještaje trenera po pojedinoj kategoriji....

 

IZVJEŠĆE TRENERA

2018.g

SEZONA 2017/18:

 

U 2018.g ekipe Početnika i Limača ušle su s pozicija na sredini ljestvica. Početnici su s 12 bodova bili 4., dok su Limači s 18 bodova bili plasirani na 6,mjesto. Kalendarska godina započela je s pripremama za nastavak sezone, kao i svaka do sad, sredinom mjeseca siječnja. Redali su se treninzi, dvoranski, turniri na kojima smo sudjelovali i nestrpljivo čekali bolje vremenske uvjete kako bi se na travnatoj podlozi što kvalitetnije pripremili za nastavak prvenstva. U dvorani je svaka ekipa održala po dva treninga tjedno, dok smo sredinom mjeseca ožujka događaje preselili na terene NK „Spartak“ i pojačali tempo na 3 treninga tjedno. Nastavak sezone donio nam je nešto bolji rezultat Limača i gotovo identičan rezultat Početnika. Početnici su i u rugom dijelu osvojili 12 bodova te se s 24 boda pozicionirali u „zlatnoj sredini“ s 24 boda. Limači su pak napravili korak više te su osvojili u proljetnom dijelu 23 boda što je bilo dostatno za poziciju više od jesenskog dijela, te smo prvenstvo završili na 5.mjestu. Kroz prvenstvo je za Početnike i Limače nastupilo po 14 igrača, što je zadovoljavajući broj te vrlo zahvalan za rotaciju treneru.

 

SEZONA 2018/19.

U novu sezonu zakoračili smo s različitih pozicija u odnosu na sezonu prije. To se prvenstveno odnosi na ekipe U11, U13 i U15, koje su od jeseni u sustavu natjecanja ŽNS Varaždin u novooformljenoj kvalitetnoj ligi koja je uključivala pet kvalitetnih nogometnih škola naše županije te pet škola Varaždinske županije. Nova liga postavila je pred nas i nove izazove i nove ciljeve. Očekivanja su nam bila da sve naše ekipe budu stabilne i organizirane te da ovu premijernu sezonu odradimo bez stresova. Mnogi protivnici bili su nam nepoznanica pa samim time nismo mogli ni ciljeve precizno definirati. No ipak, unatoč nužnom oprezu, ostvarili smo jako dobar rezultat u svim kategorijama. Ekipa U13(2006.) zauzela je 3. mjesto s 16 bodova iz 9 susreta. Prikazali smo dobar nogomet i dobili potvrdu da sa svim suparnicima u tom natjecanju možemo igrati ravnopravno i s tim pretpostavkama krećemo u novu polusezonu nadajući se još boljem rezultatu.

Početnici(2010.g) su i dalje pod okriljem Međimurskog nogometnog saveza i u jesenskom su dijelu sezone postigli korektan rezultat. Na kraju polusezone je osvojeno 13 bodova što je bilo dostatno za 3.mjesto. Taj rezultat ima još veću težinu, kad se sjetimo da je cijeli pripremni period trener odradio tek s nekoliko igrača, i bilo je upitno hoće li se ekipa uopće natjecati ove sezone. Kako se bližilo prvenstvo ekipa se kompletirala, treniralo se marljivo i rezultat je stigao u vidu 3.mjesta. Ispred nas su samo ekipe NŠ „Sloga2 i NŠ „Mladost Komet“ koje su kvantitetom pa shodno tome i kvalitetom zapravo posebna kategorija. Rezultat je dobar, no prostora za podizanje kvalitete igre i napredak svakako ima te je pred nama polusezona učvršćivanja 3.mjesta kroz kvalitetan rad na treningu, maksimalan odaziv i zalaganje te na kraju kao rezultat toga, još bodova na kontu.

Trener:

Tomislav Podgorelec

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.