25. studenoga 2017.

IZVJEŠTAJ TRENERA O RADU EKIPA ZA RAZDOBLJE JESEN 2017.

Nastavljamo izvješća sa ekipom Pionira U14,dok u slijedećem tjednu očekujemo izvješća trenara Podgorelca za ekipe Početnika U8 i Limača U10....

 

IZVJEŠČE O RADU U - 14 PIONIRI ZA SEZONU 2017/18 JESENSKI DIO

 

 

 

PIONIRI U - 14 takmiče se u KVALITETNOJ LIGI Međimurskog Nogometnog saveza. Sa pripremama za ovu polusezonu započeli smo 1.8.2017 i trenirali smo na vanjskim terenima NK DINAMO  - Palovec do 3.11.2017. U tom periodu odradili smo 42 treninga , odigrali 1 pripremnu utakmicu u Jurovcu sa NŠ Sv. Marti i pobjedili sa 3 - 1.I u toj kategoriji došlo je do smjene generacije , tako da smo na početku rada imali veliki zadatak a to je formirati i stvarati novu ekipu da bi došli do nekog rezultata . Kroz prvenstvo od 11 utakmica odigrali smo  njih 10 , a jednu nismo igrali jer gosti iz Nedelišća nisu došli tako je utakmica registrirana sa 3 - 0  b.b za nas . Od ostalih 10 utakmica ostvarili smo rezultate ovim redom : U prvom kolu pobijedili smo D. Kraljevec / Goričan  sa 7 - 0  , sljedeću utakmicu izgubili smo sa 1 - 4  kod Sloge u Čakovcu. Slijedila je pobjeda nad Peticom od 5 - 1, pa opet poraz u Zasadbregu od ekipe Sv.Juraj na Bregu od 1 - 4.Ove četiri utakmice odigrali smo onako toplo - hladno, uz dobre igre do loše igre iz kojih smo izgleda nešto naučili jer slijede bolji rezultati. Slijedila je gostujuća pobjeda u Novom Selo Rok od 9 - 0 , potom pobjeda u Dunjkovcu od 3 - 2 . Domaću utakmicu protiv ekipe For pobijedili smo sa 7 - 0 , u D. Vidovcu igrali smo protiv Graničar / Vidovčan 1 - 1, slijedila je domaća pobjeda nad Mladost komet - Prelog od 6 - 1, da bi na kraju odigrali zaostalu utakmicu sa najboljom ekipom lige Dinamo  - Domašinec i izgubili sa 1 - 5. Ukupni učinak naše ekipe je od 11 utakmica imamo 7 pobjeda  1 utakmica završila je neriješeno i imamo 3 poraza. Postigli smo 44 pogotka , a primili 17. Osvojili smo 22  boda što je na tablici ostvareno 3 mjesto sa istim brojem bodova na 2 mjestu je Graničar Vidovčan.

 

 

Kroz ovaj dio sezone sezonu igralo je 17 igrača, evo nešto statističkih podataka:

 

Što se tiče treninga od 42 odrađena , najviše ima Horvat L. 41  -  sljedi sa 37 Vugrinec M.  -  sa 35 Šegović L.  -  sa 34  Piškor P. , Obadić D. i Kovačić L.  -  sa 33  Đurkin L. i Vugrinec N.  -  sa 31  Hadeljan P.  -  sa 30  Jančec L.  -  sa  26  Krčmar M.  i  Blažona J.  -  sa  23  Hrgović E.  -  sa  21  Toplek M.   -   19 treninga od  28  ima Slaviček F. koji se priključio ekipi početkom 9 mjeseca.

 

 

Svih 10 odigranih utakmica imaju :  Horvat L. , Toplek M. , Piškor P. , Obadić D. , Vugrinec M. , Kovačić L. , Đurkin L. , Hadeljan P. i Vugrinec N.

9  odigranih utakmica imaju : Hrgović E. , Krčmar M. i Blažona J.

8  odigranih utakmica imaju : Taradi S. i Šegović L.

6  odigranih utakmica imaju : Jančec L.

5  odigranih  od  6       ima   :  Slaviček F.

1  odigranu utakmicu ima    :  Jančec G.

 

 

Strijelci :

 

Hadeljan P.  postigao 17 pogodaka

Piškor P. i Toplek M. postigli po 6 pogodka

Vugrinec N. postigao 5 pogodka

Horvat L. postigao 4 pogodka

Vugrinec M. , Krčmar M. i Jančec L. postigli po 1 pogodak

 

Asistencije :

 

Toplek M. 9

Hadeljan P.  8

Piškor P.  7

Horvat L.  6

Vugrinec M.  2

Hrgović E. , Blažona J. , Vugrinec N i Slaviček F. po 1

 

 

Do kraja ove godine aktivnosti se nastavljaju u dvorani. Za ove rezultate koji su jako dobri sve čestitke pripadaju igračima i njihovim roditeljima koji ih prate.

 

Trener : Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.