14. prosinca 2016.

IZVJEŠTAJ SA ODIGRANIH DVORANSKIH TURNIRA MINULOG DVA VIKENDA

Četiri kategorije Nogometne škole u minula dva vikenda aktivno su popratili dva turnira i postigli su slijedeće rezultate....

U nedjelju, 11.prosinca naši su Početnici(U-8, 2008.godiše) sudjelovali na jakom turnir u Murskom Središću. Nažalost, svoje su natjecanje završili utakmicama u grupi. U prilično jakoj konkurenciji poraženi smo dvaput minamalno po 1-0 od ekipa "Slaven Belupo 2" te ŠN "Građa Đurđevca" dok nas je futsal momčad ŠN "Lumen" pobjedila s 4-0. U svim je tim utakmicama vidljivo da se igrači još moraju priviknuti na dvoranski nogomet, na turnirski tip natjecanja. Posebno je to vidljivo u vidu analize igre koja je bila prilično loša, pa je samim time i rezultat izostao. Usprkos svemu igrači su se zalagali i poštenim i borbenim pristupom predstavili našu Školu. Prilika za bolji rezultat će svakako još biti, prva već idućeg vikenda kada se turnir održava kod nas u Maloj Subotici.

Igrali su: Luka i Leon Lastavec, Marko Tomašek, Vinko Cirkvenčić, Jakov Zadravec, Julian Horvat, Hrvoje Horvat i David Žinić, a vodio ih je trener Tomislav Podgorelec.

 

 

U organizaciji NŠ Sloga Čakovec u kategoriji U - 14 igrali smo u grupi sa NK SLOBODA iz VARAŽDINA i to 2 - 2 gdje smo propustili pobijediti.Drugu utakmicu smo igrali sa NŠ ZELENKO / DINAMO i pobjedili sa 2 - 0.I treću odlučujuću utakmicu u grupi za daljnji plasman na turniru igrali smo sa NŠ MEĐIMURJE 1 koju smo nesretno izgubili iako je igra na terenu bila ravnopravna,tako smo u grupi bili treći i oprostili se od daljnjeg takmičenja.

Ove dobro odigrane utakmice odigrali su sljedeći igrači: Martan J. - Držanić A. - Kolarić D. - Toplek M. - Kocijan F. - Jančec M. - Horvat L. - Krivak P. - Hrgović E. - Cirkvenčić N. i Mikulaj I.

Trener : Stjepan Makar

 

 

Na dvoranskom turniru u Ivanovcu u organizaciji NŠ SLOGA ČAKOVEC u kategoriji U - 12 nastupili smo sa 2005 godištem u jakoj grupi sa NŠ MEĐIMURJE 1 gdje smo izgubili sa 4 - 0 iako na samom terenu nije bilo velike razlike u igri.Drugu utakmicu igrali smo ravnopravno u igri ,ali smo nesretno izgubili sa 2 - 1 od NŠ MEĐIMUREC / SLOBODA.I na kraju u grupi igrali smo sa NK SLOBODA iz Varaždina i izgubili sa 3 - 0.

Na turniru igrali su: Taradi S. - Kreslin M. - Košak K. - Gazdek P. - Vurušić M. - Cirkvenčić F. - Hadeljan P. i Šoštarić P.

Trener : Stjepan Makar

 

 

4.12.2016 u Štrigovi održan je malonogometni turnir u organizaciji NŠ SV.MARTIN. Nastupili smo sa 2004 godištem u grupi sa NK Omladinac NSR kojeg smo pobjedili sa 1 - 0,potom smo igrali sa Slovenskim drugoligašem NŠ ZAVRČ gdje smo nesretno izgubili sa 1 - 0 i treću utakmicu odigrali sa NŠ Rudar 2 koja je bila bolja i pobjedila sa 3 - 1.Tako smo završili u grupi na 3 mjestu i oprostili se od daljnjeg takmičenja.

Na turniru igrali su : Taradi S. - Blažona Josip - Đurkin L. - Horvat T. - Hadeljan P. - Šegović L. i Šoštarić P.

Trener : Stjepan Makar

 

 

U organizaciji NŠ SV.MARTIN sudjelovali smo na dvoranskom turniru u kategoriji U - 14.U jakoj grupi prvu utakmicu pobjedili smo NK VARAŽDIN sa 3 - 1,drugu utakmicu izgubili smo sa 3 - 0 od Slovenskog drugoligaša NK VIPOLL VERŽEJ 2 iako je susret mogao završiti i na našoj strani,i treću utakmicu smo pobjedili NK OMLADINAC NSR sa 3 - 1.

U 1/4 finalu igrali smo sa prvom ekipom NK VIPOLL VERŽEJ 1 gdje smo bili bolja ekipa ali smo nesretno izgubili sa 2 - 1 i tako se oprostili od daljnjeg takmičenja.Ova turnir dobro su odigrali : Martan J. - Držanić A. - Kolarić D. - Toplek M. - Kocijan F.- Jančec M. - Jančec L. - Horvat L. -Cirkvenčić N. i Krivak P.

Trener: Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.