27. studenoga 2022.

IZVJEŠTAJ TRENERA JUNIORA U19

Za sam kraj jesenskog dijela sezone kao i kalendarske godine treneri naše škole pripremili su izvještaje koje prenosimo u cijelosti...

Na popisu igrača prije samih priprema za novu sezonu imali smo 22 igrača. Pred sam početak nove sezone 2022/23 našu sredinu napustilo je 8 igrača. Sezonu je započelo svega 14 igrača da bi od toga dvojica igrača NK Omladinca ignorirala pozive te se nisu pojavili niti na jednom treningu i niti na jednoj utakmici pa se je roster igrača smanjio na samo njih 12.  Sa treninzima smo započeli tradicionalnim kampom naše škole 4.7.2022. da bi jesenski dio sezone završili utakmicom već 27.10.2022. Kroz taj period odradili smo14 treninga u 7 mjesecu ,5 treninga u 8 mjesecu , 4 treninga u 9 mjesecu i 4 treninga u 10.mjesecu. Sam odaziv na treninge u 7.mjesecu bio je solidan. Treninzima je prisustvovalo 4 do 9 igrača. Tu slijedi odlazak igrača u druge sredine, smanjenje broja  treninga zbog slabijeg odaziva  jer pojedini igrači su  trenirali sa seniorima . U takvom stanju ekipe krenuli smo u prvenstvo. Odigrali smo šest utakmica da bi od toga zabilježili jednu pobjedu , jednu igrali neriješeno i pretrpjeli četiri poraza. Postigli smo 8 pogodaka , primili  24 pogotka te smo osvojili 4 boda , što nam je donijelo pred posljednje 6.mjesto na tablici. Kroz utakmice suočili smo se sa nedostatkom igrača na terenu , tako smo bili svih 12 igrača na jednoj utakmici, jednu utakmicu nas je bilo 11 igraća, dvije utakmice odigrali smo sa 10 igraća , jednu utakmicu sa 9 igraća i na žalost jednu sa svega 7 igraća gdje smo odigrali utakmicu do 65. minute gdje je slijedio prekid zbog povrede našeg igrača. Što reći na kraju ovog izvješća, šteta što se ekipi nisu priključili oba dva igrača NK Omladinca pa bi se stvorila solidna ekipa. Treba reći da smo imali i bolesne igrače u pojedinim utakmicama pa tako nisu mogli igrati i na kraju rezultat je takav  kakav je. Ovim igračima treba čestitati što nisu gubili moral i da su odigrali sve utakmice iako i u brojčanom manjku na samom terenu . U nadi za bolje proljeće svi se skupa trebamo potruditi više oko juniorske ekipe za bolje sutra same škole tako i za bolje sutra naših klubova prema kojima bi ovi igrači trebali participirati.

 

Svih 6 nastupa imali su :Vlašić P. , Jančec N. , Toplek S. i Juras L. .  Sa 5 nastupa : Šegović L.,Blažona J. - Vugrinec Ni. i  Gazdek P. .  Sa  4  nastupa : Juras  N. , Vrbanec K., Dodlek K.  i  Vugrinec No. 
Strijelci naše ekipe : Vlašić P. , Vugrinec Ni. i Vugrinec No. po 2 postignuta pogotka , i po 1 postignuti pogodak  Blažona J.i  Dodlek K. 
Trener : Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.