19. prosinca 2021.

IZVJEŠTAJ TRENERA: LIMAČI U11

Izvještaj trenera za ekipu Limači U11...

 

Sezona 2020./2021. bila je određena novonastalim uvjetima zbog pandemije koja nas je zahvatila. Dvoranske sezone, kao što je to ranije bio običaj, nije bilo. Izostali su dvoranski treninzi, turniri, „pumpanje“ kondicije za nastavak prvenstva. Čekalo se ljepše  vrijeme za vanjske treninge i dozvole od strane lokalnih ili nacionalnih Stožera da se trenažni proces može nastaviti, a isto tako i prvenstvo u 2.HNL sjever, čiji smo bili sudionici. Kategoriji LIMAČA (U11) započela je s pripremama za nastavak prvenstva krajem veljače, s ciljem da se što je kvalitetnije moguće pripremi za nastavak prvenstva i poboljšanje ne tako dobre pozicije na ljestvici. Treniralo se maksimalno ozbiljno, tri puta tjedno a odigrano je i nekoliko prijateljskih susreta. Relativno spremni dočekali smo nastavak prvenstva i uspjeli ipak skupiti nešto više bodova nego na jesen. Kroz utakmice je bilo oscilacija u igri, tako da smo na kraju zauzeli 7.mjesto s 14 bodova. Rezultat koji nam svakako nije nešto čime bi se mogli pohvaliti, no kako je je. Ekipa se jednostavno kroz prvenstvo nije uspjela posložiti na kvalitetniji način te je rezultat kao takav izostao. Također moramo spomenuti da je jedan od problema bio i vrlo mali broj igrača u momčadi, čime je izostala ona potrebna konkurencija u momčadi. Ukupno je igralo 13 igrača koji su svi zajedno postigli u 16 utakmica 30 golova. Vito Horvat je bio najbolji strijelac ekipe  s 13 golova, Roko Plantak je postigao 7 golova, Otto Bernat Otovčević i Marin Plaftak 6, Gabrijel Sovar 5, Noah Gregorinčić, Sven Križan i Sebastian Vidović po 4, Karlo Bedić 3, a Abel Taradi je dodao 1.

Trener: Tomislav Podgorelec

 

 

Jesenski dio sezone ekipa Limači U11 natječe se u 2. NL sjever pioniri-zapad. Liga broji 11 momčadi ( 7 iz Međimurske županije ,4 iz Varaždinske županije). Naša ekipa u jesenskom dijelu prvenstva osvojila je 9.poziciju. Ostvarene su tri pobjede, jednu utakmicu završili smo sa neriješenim ishodom te šest utakmica završeno je porazom. Osvojeno je 10 bodova sa gol razlikom od 14-30 ( -16). Ovim rezultatom ekipa na čelu sa novim trenerom nije zadovoljna tako da  u proljetni dio sezone treba pojačati ozbiljnost te rad na svim segmentima nogometne igre. Prije svega moramo popraviti obrambeni segment igre da  olakšamo zadatke vrataru, a iz bolje igre u obrani vidljivi pomaci bit će i u napadu. Ekipa je uz prvenstvo odigrala i četiri pripremna susreta te ostvarila dvije pobjede, jednu utakmicu odigrali smo neriješeno uz jedan poraz. Ekipa broji 16 igrača, a odaziv na treninge je zadovoljavajući, u prosjeku 10 igrača. U jesenskom periodu prvenstva plus dvoranski dio sezone održali smo 49 treninga. Pomaci kod pojedinih igrača vidljivi su , dok kod igrača koji imaju manji odaziv na treninge i utakmice vidljivih poboljšanje nema. Svi igrači svladavaju zadatke na treninzima prema svojim mogućnostima, što se ponajviše kasnije odražava na igru. Već sam dolazak na trening je jedan veliki plus za svakog igrača. Ove godine imali smo u nekoliko navrata probleme sa samoizolacijom nekoliko igrača, ali  unatoč tome prosjek igrača na utakmicama bio je 13 igrača( jedino zadnju utakmicu igrali smo samo s jednim rezervnim igračem).

 

Igrački kadar čine;

Vratar : Teo Dominić

Obrana: Ivano Horvat(1), Andrija Lovrenčić, Ante Čurila(2), Novak Leon, Jakov Držanić

Vezni red: Marin Plaftak, Lucian Cvrtnjak(4), Karlo Bedić(5), Tizaj Dorian, Šimun Baranašić, Kocijan Matija

Napadači: Križan Sven(2), Brodadić Deni(1), Botić Ivan Fran, Mihinjač Lukas

Sve utakmice su odigrali Teo Dominić, Lucijan Cvrtnjak i Križan Sven, a najbolji strijelac u ekipi je Karlo Bedić s 5 golova.

 

Trener: Ružić Petar

 

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.