19. studenoga 2017.

IZVJEŠTAJ TRENERA O RADU EKIPA ZA RAZDOBLJE JESEN 2017.

Kako se bližimo kraju godine tako u tjednima koji su pred nama donosimo izvješća trenera o radu ekipa za razdoblje jesen 2017.godine.Objavljujemo izvješća trenera Nevena Kreslina koji vodi ekipe Djevojčica i Juniora U17...

 

IZVJEŠTAJ O RADU DJEVOJČICE JESEN 2017/2018

 

Kategorija djevojčica započela je sa trenžnim procesom također 01.08.2017 godine. Djevojčice imaju razvijene izvrsne radne navike prisutne su na svakom treningu sa maksimalnom motivacijom i željom za napretkom i učenjem novih nogometnih vještina.

Vrlo angažiran pristup naših djevojčica koje su trenirale tri puta tjedno te u tom periodu odradile 32 treninga ali nažalost odigrale samo 5 natjecateljskih utakmica jer su se formirale samo tri ekipe te kategorije i nije bilo moguće formirati ligu i pravilan sustav natjecanja što je veliki propust našeg nogometnog saveza koji je imao dovoljno vremena da prilagodi i omogući uvjete natjecanja.

Nažalost takav sustav natjecanja gdje smo nekoliko puta igrali sa istim protivnicima nije imao odgovarajući razvojni učinak i definitivno je premalo za ostvarivanje ciljanog napretka u razvoju naših igračica te je povremeno loše utjecalo na daljnju motivaciju bavljenja djevojčica nogometom.Nadamo se da u danima,tjednima i mjesecima koji su pred nama motivacija i entuzijazam koje ove polaznice imaju neće splasnuti nego da će i dalje tako marljivo raditi i nastaviti trenirati ovaj atraktivni sport a na sportskim volonterima naše škole kao i djelatnicima Međimurskog te Hrvatskog nogometnog saveza je da pronađu adekvatno takmičenje za ovu kategoriju sportašica.

 

Igračice koje su odigrale sezonu:

 

Jurčec Ana,Živčec Mila,Srnec Magdalena,Goričanec Ana,Taradi Janja,Drvenkar Leona,Marčec Helena,Grašić Ela,Špiranec(Švenda)Lea,Kerovec Anja,Cirkvenčić Paulina,Marčec Lena.

 

Trener :

Neven Kreslin, prof.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.