19. prosinca 2021.

IZVJEŠTAJ TRENERA: PIONIRI U16

Izvještaj trenera za ekipu Pioniri U16

Od ove sezone 2021/22  uključili smo u takmičenje kategoriju Pioniri U16 koji igraju u okviru MNS . U jesenskom djelu prvenstva ostvarili su slijedeći rezultat . Inače ekipa je sastavljena igračima 2006.godišta , njih ima 7 igrača , 2007.godište njih ima također 7 igrača i uz njih iskustvo upija 2008.godište koje također broji 7 igrača. Ta kategorija trenira svaka u svojoj grupi, stariji 2006.godište sa juniorima za koje i igraju a 2007.i 2008.trenira zajedno i igraju utakmice u regionalnoj 2.NL  SJEVER/ZAPAD . Kategorija Pionira U16 započela je sa odigravanjem malonogometnog turnira na mantinele u Dunjkovcu , u grupi bili smo prvi da bi na kraju zauzeli 4.mjesto . Počeli smo sa odigravanjima pripremnih utakmica i to sa kvalitetnim ekipama. Prvo smo gostovali kod Varteksa i izgubili sa 1 - 7. Slijedila je utakmica sa Novim Marofom , susret je završio sa 3 - 3. Treću pripremnu utakmicu odigrali smo sa Slobodom  VŽ i pobijedili sa 2 - 1 . Tu treba napomenuti da je ta ekipa igrala i kup utakmicu sa Naprijedom iz Cirkovljana gdje smo pobijedili na nakon izvođenja kaznenih udaraca sa 6 - 4 . Tako smo igrali 1/4 finale kupa regije sjever gdje smo ugostili Varteks i izgubili sa 0 - 5 . U prvenstvu ekipa U16 ostvarila je odličan rezultat. Odigrali smo11 prvenstvenih utakmica u kojima smo u svih 11 ostvarili pobjedu . Ekipa je postigla 65 pogodaka u prosjeku od 5,91 gol po utakmici a primili smo svega 7 pogodaka ili 0,64 po utakmici i osvojili maksimalan broj bodova od 33 . Tu treba napomenuti da smo u ligi imali najboljeg strijelca i to Cirkvenčić F. sa 29 postignuta gola i najbolju obranu uz golmana Horvat T. . Kada smo već kod strijelaca osim Cirkvenčić F. koji je vodeći strijelac sa 29 pogodaka u strijelce su se upisali još kapetan ekipe Taradi M. sa 10 golova , Žinić De. postigao je 6 gola , Oršuš D. 5 golova , Horvat P. i Jančec N. 4 gola , Zadravec J. 3 gola , Kerovec D. 2 gola i po 1 gol  dali su Vrbanec K. i Žinić Da.  Što je ukupno bilo 10 različitih strijelaca.

Što se tiće asistenata kod golova : Taradi M. ima 19 asistencija , Cirkvenčić F. 9 asi. , Zadravec J. i Žinić De. po 6 asi. , Horvat P. , Tomašek M. i Jančec N. po 3 asi. , Oršuš D. , Vrbanec K. , Kerovec D. i Mesarić S. po 2 asi. i po 1 asi. imali su Marušić M. , Ružić J. i Žinić Da.
Kroz prvenstvo nastupilo je svih 21 igrač koji su odigrali određenu minutažu na utakmicama s ciljem usavršavanja i napretku u igri kao pojedinac odnosno suradnja u ekipi s ciljem stjecanja iskustva osobito 2007.i 2008.godišta , što je uz razvoj postignut i odličan rezultat . Tako svih 11 odigranih utakmica imaju kapetan ekipe Taradi M. , Horvat T. , Vrbanec K. , Žinić De. i Cirkvenčić F. - 10 odigranih utakmica imaju  Juras L. , Zadravec J. , Mesarić S. i Oršuš D. - 9 odigranih utakmica imaju Tomašek M. , Žvorc N. i Jančec N. - 8 odigranih utakmica imaju Žinić Da. i Ružić J. - 7 utakmica odigrao je Kerovec D. - 4 utakmice odigrali su Horvat P. koji je pauzirao zbog povrede ruke i Toplek M. isto pauzirao zbog povrede noge , - 3 nastupa imaju Marušić M. i Toplek S. - 2 nastupa imao je Lovrenčić D. i 1 nastup Tompoš R.
Tu treba napomenuti da pojedini igrači imali bi i više nastupa ali ih je spriječila izolacija COVID 19 , bolest i povrede.
Igrači godišta 2006.doprinjeli su odličnom rezultatu u kategoriji Pionira U15 a to su Taradi M. , Žinić De. , Jančec N. i Cirkvenčić F. koji su kroz tjedan odradili tri treninga i odigrali po tri utakmice za kategorije U-15 , U - 16 i U - 19  uz ostale igrače Vrbanec K. , Kerovec D. i Toplek M. koji su uz svoju kategoriju stjecali iskustvo i u juniorskom stažu .
Na ovom uspjehu sve čestitke svim igračima , treneru golmana Kolar Nikoli koji radi odličan posao , upravi nogometne škole na uvjetima za rad i mojoj malenkosti koji ih pratim i savjetujem. Još jednom čestitke svima .
Trener : Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.