24. rujna 2019.

JUNIORI U17 I DALJE NEPORAŽENI

Kolo iza nas donosi nam šarenilo od rezultata,Limačima U11 prvi bod......

Juniori U17 još i dalje ostaju neporaženi.Ovoga puta na megdan nam je došla ekipa koja nas je u prošlom prvenstvu deklasirala tako da su naši dečki imali motivaciju više za poravnanje dugova.Tako je i bilo,kompletni sastav naše ekipe sa osam komada u golu gostiju dovoljan je revanš i više od toga.Slijedi gostovanje u Podturnu i ako se ponovi pristup i zalaganje i naravno odaziv igrača rezultat ne bi smio izostati. Limači U11 uspjeli su isčupati bod protiv jake ekipe iz Novog Marofa koja je u svim kategorijama pa tako i ovoj u velikoj fizičkoj nadmoći pokazala kvalitetu dok pak su uz Limače naši tek Mlađi Pioniri uspjeli dostojno parirati i skoro,da je bilo malo više preciznosti mogli su i do tri boda.Pioniri su teško stradali no prema viđenom moglo je biti i sa manje razlike,ovako ostaje žal te nada u bolje sutra i to već možda u Prelogu.

IZVJEŠTAJI TRENERA:

 

NŠO MALA SUBOTICA  -  SV.JURAJ NA BREGU   8-0(4-0)

U Petak 20.9.2019. u noćnom terminu odigrali smo odličnu utakmicu 6 kola prvenstva , u kojem smo ostvarili visoku pobjedu od 8 - 0 , ovo nam je bila 5 pobjeda u posljednjih odigranih 5 kola. Sam početak susreta nagovjestio je našu agresivnu odnosno presing igru na loptu jer smo u prvih 25 min. igre postigli 4 pogotka i to već u 6 min. igre Hadeljan P. oduzima loptu protivničkom igraču i postiže gol za 1 - 0. U 12 min. igre več je 2 - 0 nakon asistencije Jeđud D. gol postiže MKikulaj I. U 20 min. igre več je 3 - 0 , opet je strijelac Hadeljan P. nakon asistencije Jančec D. Slijedi novi naš pogodak od strane Kocijan F. kada nakon udarca Mikulaj I. golman odbija i Kocijan posprema u gol za 4 - 0 u 25 min. igre. Do poluvremena stvorili smo još dobrih prilika ali rezultat se više nije mijenjao i poluvreme završava sa našim vodstvom od 4 - 0. I u drugom poluvremenu igramo napadački , stvaramo dobre prilike ali na sljedeći gol čekamo do 57 min. igre kada Jančec M. proigrava do Hadeljan P. koji postiže svoj 3 gol na utakmici i to je bilo 5 - 0. Već u slijedećoj min. igre 58 povećavamo vodstvo na 6 - 0 nakon asistencije Kocijan F. svoj 2 gol na utakmici postiže Mikulaj I. Slijedi i dalje naša dobra igra ali golove postižemo u samoj završnici utakmice . Najprije u 80 min. igre nakon dobro odigrane lopte od strane Vugrinec N. , Krčmar M. postiže gol za 7 - 0. I u samoj završnici utakmice u 88 min. igre Jančec D. odigrava loptu do Blažon J. koji postavlja konačni rezultat od 8 - 0. Kroz samu utakmicu izrotirali smo svih 17 igrača , tako da je svaki igrač odigrao određenu min. i igri i pridonio ovoj visokoj pobjedi.
Strijelci:  1  -  0     6  min.  Hadeljan P. - oduzima loptu protivniku
               2  -  0   12  min.  Mikulaj I.  -  asi. Jeđud D.
               3  -  0   20  min.  Hadeljan P. - asi. Jančec D.
               4  -  0   25  min.  Kocijan F.  - Mikulaj I. udarac golman odbija
               5  -  0   57  min.  Hadeljan P. - asi. Jančec M.
               6  -  0   58  min.  Mikulaj I. - asi. Kocijan F.
               7  -  0   80  min.  Krčmar M. - asi. Vugrinec N.
               8  -  0   88  min.  Blažona J. - asi. Jančec D.
Igrali su : Martan J. 90 min. - Vugrinec M 90 min. - Ciglar T. 90 min. - Marčec M. 90 min. - Horvat L. 53 min. - Slaviček F. 65 min. - Jančec D. 75 min.- Jeđud D. 56 min. - Kocijan F. 60 min. - Mikulaj I. 55 min. - Hadeljan P. 50 min. ( Šegović L. 34 min. - Cirkvenčić N. 35 min. - Vugrinec N. 37 min. - Krčmar M. 35 min. - Jančec M. 45 min. - Blažona J. 30 min.i Đurkin L. BO.)
Trener: Stjepan Makar
LIMAČI U11
NŠO MALA SUBOTICA-NK NOVI MAROF 0-0
21.09 odigrali smo tvrdu utakmicu protiv Novog Marofa.Stvorili smo nekoliko šansa ali nedovoljno za postizanje pogodaka. U fazi obrane odigrali smo dosta kvalitetno gdje nismo dali protivniku šansu za postizanje pogodaka.U napadu nismo bili odlučni i konkretni.Nakon ovakve prezentacije obiju ekipa na kraju neriješen rezultat je najrealniji.
Igrali su:Mateo Rebernik, Maksim Juras, Vito Kocijan, Gabrijel Sovar, Domagoj Debelec, Abel Taradi, Ivano Barić, Vito Horvat, Kevin Vurušić, Sebastian Vidović, Noa Nađ, Pavlo Gazdek, Vanja Kočiš, Abel Baranasic. Trener:Edi Lacković .
MLAĐI PIONIRI U13
NŠO MALA SUBOTICA-NK NOVI MAROF 1-2(1-1)

21.09 odigrali smo kvalitetnu utakmicu protiv vodeće ekipe Novog Marofa.

Na početku utakmice krenuli smo dobro u igru s dosta točni dodavanja kojem dolazimo par puta u završnicu gdje Jakov Zadravec koristi priliku i zabija za vodstvo. Nakon toga opet dobro stojimo na terenu gdje uspješno izlazimo na protivničku polovicu i stvaramo presing gdje opet Jakov Zadravec sam izlazi na golmana i ne uspijeva poentirati za 2-0.Kazna slijedi par minuta prije kraja prvog poluvremena gdje ne stojimo dobro u zadnjoj liniji. Drugo poluvrijeme opet krenemo dobro ali s manje preciznosti, gosti su osjetili nas "MALI" pad u igri  to koriste i povedu s 1:2.Zadnjih 10minuta  imamo dvije dobre šanse za gol gdje fali malo preciznosti.Glave gore,sljedeću utakmicu igramo kod Mladosti iz Preloga.
Trener:Edi Lacković 
Sastav:Horvat Tin, David Žinić, Mesarić Sven, Cirkvenčić Vinko, Zadravec Jakov, Juras Luka, Horvat Patrik, Horvat Fran, Lovrenčić Dario, Piknjač Martin, Hertl Niko,Tomašek Marko,Noa Kerovec,Noa Žvorc, Mihael 

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.