25. prosinca 2018.

JUNIORI U17 ODLIČNI NA ATON LIMAČ KUPU

Juniori U17 priključili su se ostalim ekipama sa odličnim vijestima za kraj godine....

 

ODLIČNO 3. MJESTO JUNIORA U17  NA LIMAČ KUP U ATONU  -  NEDELIŠČE

U Srijedu 19..2018. U - 17 Juniori igrali su  na Limač kup turniru u Atonu  - Nedelišče. Bili smo uvršteni u grupu " A " u kojoj smo u prvom kolu igrali sa ekipom Sv. Juraj na Bregu i odigrali 1 - 1 . Jedini gol za našu ekipu postigao je Pintar M. U drugom kolu igrali smo sa ekipom Mladost  komet iz Preloga i pobijedili sa 4 - 2. Golove za našu ekipu postigli su Pintar M. 2 - Kocijan F. 1 i Krčmar M. 1. U trećem kolu igrali smo sa ekipom Dubravka-Zagorac u kojoj smo odigrali neriješeno i to 2 - 2. Golove za našu ekipu postigli su Pintar M. 1 i  Marčec M. 1. U četvrtom kolu igrali smo sa ekipom Sloboda  iz Varaždina i izgubili sa 0 - 2. I u 5 kolu igrali smo sa ekipom Rudar iz M. Središča koju smo dobili sa 4 - 0. Golove su postigli.Jančec M. 2 - Marčec M. 1 i Kocijan F. 1. Na kraju grupne faze u našoj grupi Sloboda je bila prva a mi smo bili drugi i plasirali smo se u polufinale koje se igralo u Nedjelju 23.12.2018.
Za našu ekipu u srijedu igrali su : Martan J. - Horvat L. - Kocijan F. - Marčec M. - Cirkvenčić N. - Krčmar M. Pintar M. i Jančec M.
U Nedjelju 23.12.2018. igrali smo polufinalnu utakmicu sa ekipom Koprivnica koja je bila dominantna u grupi " B " . U prvom djelu utakmice bila je ravnopravna igra gdje su najprije Koprivničari poveli sa 0 - 1, slijedilo je naše poravnanje rezultata na 1 - 1 golom Cirkvenčić N. Da bi Koprivničari nakon postignutog 2 gola kontrolirali igru i do kraja susreta postigli još 4 pogotka za konačnih 1 - 6, tako smo morali igrati za 3 mjesto sa ekipom Dinamo-Zelenko. Utakmicu smo odigrali jako dobro , poveli smo golom Jančec M. sa 1 - 0. Na 2 - 0 gol je postigao Marčec M. Do kraja susreta propustili smo još par čistih gol prilika da bi primili gol u posljednjoj minuti susreta z konačnih 2 - 1 i potpuno zasluženo osvojeno 3.mjesto. Na tom dvoranskom turniru na mantonele odigrali smo susrete kvalitetno te je uz odličan plasman ekipe još jedan detalj išao u našu korist a to je proglašenje najboljeg igrača turnira a to je bio Pintar Matija.
Za našu ekipu u Nedjelju igrali su : Martan J. - Horvat L. - Slaviček F. - Marčec M. - Cirkvenčić N. - Ciglar T. Krčmar M. - Pintar M. - Sraka N. i Jančec M.
Trener: Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.