13. listopada 2021.

KUP- POBJEDA KADETA U17

NŠO MALA SUBOTICA  -  NŠ NAPRIJED (Cirkovljan )   6-4 P. (2 - 2)

U Kup utakmici kadeta U-17 igrača 2005 i mlađi , naša ekipa ugostila je NŠ Naprijed iz Cirkovljana. Gostujuća ekipa nešto starija i fizički jača od nas , krenula je u utakmicu čvrsto i agresivno , tako su u 3.min. imali stopostotnu priliku ali je odlično obranio naš golman Horvat T. U 6.min. izvodimo brzu kontru iz koje Hadeljan L. izlazi sam pred golmana , ovaj ga ruši i to je kazneni udarac za našu ekipu. Siguran izvođač naše ekipe je Žinić De. i to je 1 - 0. Do kraja poluvremena igralo se žustro sa obje strane. Igra se svodila između dva kaznena prostora , tako da nekih velikih prilika za gol nije bilo osim naše kada u 25.min. Hadeljan L. puca loptu koja ide u prazan gol ali gostujući igrač uspijeva sa crte izbaciti loptu u aut. U nastavku drugog poluvremena gosti pojačavaju pritisak prema našem golu i u 53.min. nakon slobodnog udarca sa 17 m postižu gol za 1 - 1. Taj gol nas je trgnuo tako da smo već u slijedećoj 54 min. imali odličan udarac Hadeljan L.  ali lopta je prohujala malo iznad grede. U 60.min. gosti imaju korner iz kojeg dolaze u vodstvo od 1 - 2 nakon ubačaja na drugu stativu i postižu gol glavom. Samo dvije minute nakon primljenog gola i to u 62.min. Taradi M. izvodi korner a Hadeljan L. postiže gol glavom za 2 - 2. Utakmica je ovim golovima dobila još više na žustrini i borbenosti. Gostujuće igrače počeli su mučiti grčevi što je dovelo do dosta prekida u igri . Do kraja susreta sada naša ekipa vrši sve veći pritisak prema gostujućem golu , što nam donosi veliku priliku u 81.min. kada Juras N. promašuje unutar peterca prazan gol i lopta završava pokraj gola . Na kraju slijedila je lutrija u izvođenju udaraca sa jedanaest metara u kojima smo mi bili kvalitetniji izvođači i na kraju zasluženo pobijedili iskusniju ekipu gostiju sa 6 - 4 , regularni dio je završio 2 - 2. Sve čestitke svim igračima na zalaganju i borbenoj igri uz podršku naših i gostujućih navijača uz vatromet bengalki . Na kraju čestitke za  ekipama koje su dale maksimum u utakmici koja se odigrala na visokom nivou svih 90 min.
Strijelci :  1 - 0    6  min.  11 m - Žinić De. - prekršaj nad Hadeljan L.
                1 - 1  53 min.  
                1 - 2  60 min.
                2 - 2  62 min. Hadeljan L. - korner izveo Taradi M.
11 m : Žinić De. 3-2 , gost. udarac preko gola, Taradi M. udarac preko gola ,  3 - 3 , Hadeljan L. 4-3 , 4-4 , Jančec N. 5 - 4 , gost. udarac pokraj gola , Cirkvenčić F. 6 - 4
Igrali su: Horvat T. - Vrbanec K. - Toplek M. - Jančec N. - Oršuš D. ( 46 min. Juras L. ) - Žinić De. - Kerovec D. - Cirkvenčić F. - Taradi M. - Hadeljan L. - Juras N.
Trener : Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.