31. siječnja 2023.

LIMAČI ČETVRTI NA TURNIRU U PRELOGU

Limačima malo nedostajalo za postolje....

Uz najmlađe ekipe naše škole Predpočetnika i Početnika, Limači, Mlađi Pioniri i Pioniri ovoga vikenda dali su svoj doprinos u predstavljanju naše škole na turniru u Prelogu, tako da možemo zaključiti da je dinamičan vikend iza nas. Limači U11 zamalo uzeli broncu no i četvrto mjesto odličan je uspjeh za ekipu kao i za cijelu našu nogometnu školu. U nastavku donosimo izvještaje trenera sa turnira.

U nedjelju 29.01.2023. naši su igrači kategorije U11 također su sudjelovali na Festivalu nogometa, malonogometnom turniru u organizaciji NŠ Prelog. Rezultati koje je ostvarila kategorija  U11 su sjajni.  Dečki su igrali kvalitetno, taktički vrlo disciplinirano, zrelo i ozbiljno. Raduje nas činjenica što smo došli do same završnice vrlo jakog turnira . U polufinalu smo nesretno izgubili zahvaljujući  vrlo čudnoj odluci suca kada nije sudio faul na našem igraču te igrači NK Klenovnika nakon nedosuđenog prekršaja postižu pogodak pred sam kraj utakmice. Nije više nije bilo vremena za izjednačenje. U utakmici za treće mjesto bilo je puno prilika za obje ekipe ali su golmani sjajno reagirali te je na kraju izvođenje šesteraca odlučilo pobjednika. Igrači NŠ Slobode Varaždin su bili precizniji te na kraju završavamo turnir na 4.mjestu.

 

Rezultati grupne faze :
NŠ Trnava  - NŠO Mala Subotica                     0:5
NŠO Mala Subotica  -  NŠ Mladost Komet      2:1
NŠOMala Subotica  - NŠ Dinamo Zelenko      2:1 
Sa tri pobjede osvojili smo 1.mjesto u grupi te osigurali prolazak dalje .
Četvrtfinale : 
NŠ Međimurje -   NŠOMala Subotica    0:1
Polufinale :
NK Klenovnik  -  NŠO Mala Subotica     1:0
    
Za 3.mjesto    :
NŠO Mala Subotica  - NŠ Sloboda Varaždin   0:0 
                               - raspucavanje šesteraca   1:3 
Sastav - Ivan Fran Botić , Ivano Horvat , Andrija Lovrenčić , Ante Čurila , Leon Kreslin , Deni Brodarić , Ian Herman , Dorian TIzaj , Jakov Držanić

U subotu 28.01. naši igrači kategorije U13 sudjelovali su na malonogometnom turniru u organizaciji NŠ Prelog po nazivom Festival nogometa. U kategoriji U 13 prijavilo se 24 ekipa. Ždrijeb za naše igrače nije bio dobar jer smo igrali u vrlo jakoj grupi. Unatoč tome naši igrači su igrali hrabro i borbeno i svaka utakmica je bila vrlo neizvjesna do samog kraja . Iako naši igrači nisu prošli grupnu fazu čestitamo dečkima na vrloj velikoj motiviranosti i borbenosti. Sa ostvarenom jednom pobjedom završili smo na trećem mjestu u grupi. Plasman dalje iz naše grupe osigurale su prve dvije plasirane ekipe, NK Međimurje i NK Varaždin.

Rezultati : 
NŠ Međimurje  - NŠO Mala Subotica  1:0
NK Varaždin - NŠO Mala Subotica      4:1 
NC Vidovec   - NŠO Mala Subotica      0:1
Sastav : 
1.Teo Dominić  2. Vito Horvat  3. Karlo Bedić  4. Roko Plantak  5.Gabrijel Sovar   6.Lucian Cvrtnjak   7. Abel Taradi  8. Sebastian Vidović
Trener: Neven Kreslin, prof.
Pioniri U15 također su ostavili dobar dojam na jakom i kvalitetnom turniru u Prelogu. U ovoj konkurenciji sudjelovalo je 24 ekipe iz Međimurja , Zagorja , Podravine i Slovenije . Naša ekipa bila je u skupini B sa ekipama Rudar 1 , Varaždin i Pušćine Strahoninec . Opet smo sastavili dvije postave tako da su svi igrači igrali istu minutažu. Prvu utakmicu igrali smo sa Pušćine Strahoninec. Utakmicu smo odigrali dobro, stvorili smo dosta prilika iz kojih naprosto ne možemo postići gol. Pred kraj susreta primamo nepotreban gol za poraz od 0-1. Drugu utakmicu igrali smo sa Rudar 1 i u boljoj igri zasluženo pobjeđujemo sa 1-0, golom Kocijan V. I treću utakmicu odigrali smo najbolje protiv Varaždina , stvorili smo par čistih gol prilika ali nikako da postignemo gol. U igri bili smo bolja ekipa ali i neefikasna , naše promašaje to kažnjavaju pred kraj susreta igrači Varaždina pogotkom dvije minute do kraja i golom pet sekundi do kraja  za poraz od 0-2 . Tako smo turnir završili na trećem mjestu u skupini .Od svih dosadašnjih odigranih turnira ovo nam je bilo najbolje izdanje.
NŠO Mala Subotica - Pušćine Strahoninec   0:1
NŠO Mala Subotica -Rudar 1        1:0   strijelac Kocijan V.
NŠO Mala Subotica - Varaždin plavi   0:2
Igrali su : Cirkvenčić V. - Kocijan V. - Žvorc N. - Tomašek M. -Janković L, Horvat D. - Bedić D. - Gazdek P. - Juras M.
Trener : Stjepan Makar 

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.