5. prosinca 2019.

LIMAČI SUDJELOVALI NA TURNIRU U ŠTRIGOVI, POČETNICI U VARAŽDINU

Dva turnira u jednom vikendu za naše najmlađe ekipe....

Dvije naše ekipe sudjelovale su na turnirima proteklog vikenda.
Prvo su Limači u subotu nastupili na turniru u Štrigovi. Odigrali su prilično dobro,no za rezultat je gotovo uvijek potrebno i malo sreće. Trud i dobra igra nisu nagrađeni golovima i bodovima, tako da je za našu momčad natjecanje završeno u grupnom dijelu natjecanja. Nakon poraza od Vidovca 1-2 i Dinama/Zelenka 0-3, u zadnjem smo suretu remizirali s domaćim Svetim Martinom i s jednim osvojenim bodom završili na 3.mjestu u grupi.
Početnici su se natjecali u dvorani Graberje u Varaždinu, na turniru u organizaciji NK Varaždin. Nastupili smo opet s dvije ekipe (raspodijeljene po godištima) s ciljem da svaki igrač dobije priliku predstaviti se.Starija je ekipa bila nešto bolja i osvojila 3 boda u grupi, dok je mlađa ekipa poražena u sva tri sureta. Obje su ekipe završile svoj nastup u grupnoj fazi. Nažalost, u takvoj taktici da se ne ide na rezultat nego na masovnost,rezultat često izostane što je i u ovoj situaciji bio slučaj.
Limači:Mateo Rebernik, Maksim Juras, David Horvat, Vito Kocijan, Abel Baranašić, Domagoj Debelec, Noa  Nađ i Pavlo Gazdek.
Početnici(stariji):Teo Dominić, Marin Plaftak, Lucian Cvrtnjak, Otto Bernat Otovčević, Karlo Bedić i Jakov Vilić.
Početnici(mlađi):Duje Domjanić, Deni Brodarić, Ivano Horvat, Leo Marčec, Ian Herman, Andrija Lovrenčić i Karlo Piknjač.
U odsutstvu trenera Podgorelca Limače je vodio Nikola Kolar, a obje ekipe Početnika Dejan Vilić.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.