11. prosinca 2022.

LIMAČI U11 ODIGRALI RUDAR CUP

Limači završili natjecanje u grupnoj fazi...

 

Nakon završetka jesenskog dijela prvenstva naši nogometaši marljivo treniraju u dvoranama te za razliku na prethodne dvije godine kada zbog epidemioloških uvjeta nije bilo preporučljivo sudjelovati na dvoranskim nogometnim turnirima ove zime će biti vrlo interesantno jer je velik broj organiziranih turnira na kojima će naši nogometaši sudjelovati. Nakon dužeg vremena naši igrači kategorije U11 sudjelovali su na turniru Rudar Cup 2022 u organizaciji NŠ Rudar M. Središće. Neki od naših igrača danas su prvi puta su bili na dvoranskom turniru te su bili posebno motivirani. U našoj grupi nalazile su se sljedeće ekipe , domaćin NŠ Rudar , ekipa Auto Rajh Ljutomer iz Slovenije i ekipa NŠ Nogometaš 13.Igralo se po 12 minuta. Važno je napomenuti da smo od utakmice do utakmice na turniru postajali bolji, kompaktniji te da našim igračima nije trebalo dugo da se priviknu na dvoranski nogomet, pravila malonogometne igra ali i drugačija kretanja koje zahtjeva mali nogomet u dvorani.

Rezultati :
I. kolo
NŠ M. Subotica - Avto Rajh LJutomer    0:2
Nažalost u prvoj utakmici smo popustili u zadnje tri minute. Dobro smo se suprotstavljali malonogometnoj ekipi iz Slovenije. Primili smo golove u 9.minuti igre iz slobodnog udarca te u 11.minuti iz dobro uigrane akcije Slovenaca
II. kolo
NŠ M. Središće  -   NŠ M.Subotica         1:1
Vodili smo od 5 .minute pogotkom Brodarić Denija  pa sve do 11. minute kada nesretno primamo pogodak nakon velike gužve u našem šestercu. Naši igrači su igrali odlično, veoma motivirano protiv organiziranih domaćina.
 
III.kolo
 
NŠ Nogometaš 13    -  NŠ M.Subotica   0:2
Ivano Horvat i Ante Čurila su postigli golove te smo rutinski pobijedili  u trećoj posljednjoj utakmici grupne faze. Nažalost ova pobjeda nije bila dovoljna da bi nam osigurala prolaz u daljnje doigravanje ali možemo biti zadovoljni prikazanom igrom i tehničkom kvalitetom naših igrača te sa velikim optimizmom očekujemo sljedeće turnire.
1. NŠ Rudar                -   7   
2. Avto rajh LJutomer  -   6   
3. NŠ M.Subotica        -   4   
4. NŠ Nogometaš 13   -  0
Sastav NŠ M.Subotica :   
1.Ivan Fran Botić  ( VR ), 2. Ante Čurila ( C ), 3. Ivano Horvat, 4. Deni Brodarić, 5.Dorian Tizaj    6.Ian  Herman, 7.Andrija Lovrenčić, 8.Nino Hajdinjak 9. Leon Kreslin
Trener: Neven Kreslin

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.