17. prosinca 2019.

LIMAČI "ZAPELI" U ČETVRTFINALU,PIONIRI U SKUPINI

U nastavku turnira u organizaciji NŠ Sloge dvije naše ekipe rano napustile turnir.....

Subotnje popodne u dvorani II.OŠ Čakovec, a u organizaciji NŠ "Sloga", donijelo nam je nadmetanje u kategoriji Limača (U11). Iako nekompletni, naši su Limači ostavili dobar dojam. Konačno je probijena psihološka barijera ispadanja u grupnom dijelu natjecanja. U grupi smo dobili NK "Mladost Komet"  iz Preloga 2-1 (Barić, Kocijan) te NŠ "Međimurje" 1-0 (Barić) te smo doživjeli nesretan, minimalan poraz od NC "Vidovec". Kao drugoplasirani "naletjeli" smo u 1/4 finalu na domaću "Slogu" i doživjeli poraz od 0-5. Objektivno je domaća momčad bila bolja ekipa, vjerojatno uz "Ivančicu" i najbolja ekipa na turniru no visok poraz u tom srazu nije pravo mjerilo odnosa snaga na terenu. U kratkom smo razmaku primili prva dva gola i nakon toga se "raspali". Svemu unatoč, prezentirali smo čvrst nogomet s puno htijenja i borbe. Nedostajalo nam je još malo više kreativnosti u napadačkim akcijama, kao i nešto više odlučnosti i samopouzdanja u određenim situacijama.
 
Igrali su:Mateo Rebernik, Vito Kocijan, Roko Plantak, Ivano Barić, Vito Horvat, Vanja Kočiš, Domagoj Debelec, Gabrijel Sovar, Pavlo Gazdek, Kevin Vurušić i Sebastian Vidović. Trener:Tomislav Podgorelec.
U Nedjelju 15.12.2019. U -15 Pioniri igrali na dvoranskom turniru "Sloga 2019" i završili svoje takmičenje u grupi , iako smo ovaj turnir odigrali solidno sa 5 igrača 2005  i 5 igrača 2006 godišta. Prvu utakmicu odmah od 8 sati u jutro igrali smo sa domaćinom Slogom s kojom smo odigrali 0 - 0. Na toj utakmici propustili smo dvije velike prilike za postizanje gola , gdje nam je falila i malo sreća. Drugu utakmicu igrali smo sa Mladost komet i izgubili sa 0 - 2. Na toj utakmici napravili smo dvije velike pogreške što protivnik koristi i postiže golove. Kod rezultata 0 - 1 imamo dvije stative ali lopta neće u gol. I posljednju utakmicu u grupi igrali smo sa Vidovcem , na toj utakmici trebala nam je pobjeda ali smo na žalost izgubili nakon pogreške našeg igrača od 0 - 1, iako smo i u toj utakmici pogodili stativu i imali par dobrih prilika za postizanje gola, tako smo se oprostili od daljnjeg takmičenja.
Za našu ekipu igrali su : Hadeljan L. - Gazdek P. - Jančec G. - Juras N. - Vugrinec N. - Vrbanec K. - Krištofić N. - Bartolić M. - Taradi M. - Žinić D.
Trener: Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.