15. siječnja 2018.

MLAĐI PIONIRI OSVOJILI BRONCU NA TURNIRU U SELNICI

Tri skupine polaznika naše škole Početnici,Limači i Ml.Pioniri odradili dva turnira u dva vikenda te donijeli još jednu medalju na naš konto....Vikend prije nego smo odigrali turnir u Prelogu  nastup na turniru u Selnici  koji je organizirala NŠ Sveti Marko najbolje su iskoristili Mlađi Pioniri U12 koji su osvojili 3.mjesto.Samo sa jednim jedinim porazom koji su doživjeli naši igrači i to u polufinalu bilo je dovoljno za brončanu medalju što je odličan uspjeh te im ovim putem Čestitamo.

 

Sastav ekipe:

Taradi Samuel(najbolji golman turnira),Jančec Niko,Švenda Deni,Taradi Matija,Juras Roko,Horvat Alex,Jančec Gabrijel,Vugrinec Niko  Trener Makar Stjepan

 

 

 

POČETNICI BEZ MEDALJE

ŠN "Sveti Marko" po prvi je puta bila domaćin malonogometnog turnira za mlađe kategorije. Subota prijepodne bila je rezervirana za natjecanje u kategoriji U8. Naša momčad, momčad Početnika također je sudjelovala na turniru no nije se uspjela uključiti u borbu za medalje. Sve tri utakmice u skupini odigrali smo neodlučeno, te nam tri osvojena boda nisu bila dostatna za proboj u polufinale. U prva smo dva susreta odigrali 0-0 ("Zelenko/Dinamo" i "Sv.Juraj na Bregu") dok smo zadnji svoj susret odigrali protiv "Rudara" 1-1(gol Davida Horvata). Na taj smo način bez pobjede, ali i bez poraza kao trećeplasirani u svojoj skupini završili natjecanje. Sljedećeg vikenda imamo "popravni ispit", sudjelujemo na turnir u Prelogu.

Igrali su: Mateo Rebernik, Maksim Juras, David Horvat, Vito Kocijan, Ivano Barić, Gabrijel Sovar, Jakov Vilić, Roko Plantak, Abel Baranašić i Duje Domjanić. Trener:Tomislav Podgorelec.

 

 

POČETNICI I LIMAČI NA TURNIRU U PRELOGU

Minulog se vikenda u dvorani DG centra u Prelogu okupilo više stotina malih nogometaša. Na dva terena usporedno igrale su se utakmice na turniru za kategorije U8 i U10. Turniru je prisustvovala i NŠ Općine Mala Subotica, i to s tri ekipe - u kategoriji U8 jedna ekipa  i u kategorji U10 s dvije momčadi. Rezultatski nismo postigli zapažen nastup, no konkurencija je bila prilično jaka tako da ovaj put nismo uspjeli. Sa sve tri smo momčadi igrali korektno, borbeno i relativno dobro no ta razina kvalitete koju smo prikazali ipak nije bilo dovoljna kako bismo se vratili kući s pokojom medaljom. Ono što je puno bitnije, predstavili smo se u dobrom svjetlu, svi igrači su se naigrali i s tog aspekta možemo biti zadovoljni Prilika za medalje biti će na predstojećim turnirima za U8 momčad, dok za kategoriju U10 sljedećeg vikenda kreće puno korisnija Zimska liga.

 

Rezultati:

U8:

NŠ Op.M.Subotica - NK Slaven Belupo  1-0

NŠ Op.M:Subotica - NK Naprijed  0-0

NŠ Op.M.Subotica - NŠ Međimurje  0-2

NŠ Op.M.Subotica - ŠN Lumen  0-4 (1/4 finale)

U10 (ekipa broj 1 - 2008.godište):

NŠ Op.M.Subotica - NK Ivančica Zlatar Bistrica  0-3

NŠ Op.M.Subotica - NK Mladost Komet 08  0-0

NŠ Op.M.Subotica - NŠ Sloga  0-2

NŠ Op.M.Subotica - NŠ Zelenko/Dinamo  II  0-1

 

U10 (ekipa broj 2 - 2007.godište):

NŠ Op.M.Subotica - ŠN For  0-0

NŠ Op.M.Subotica - ŠN Sv.Juraj na Bregu  1-0

NŠ Op.M.Subotica - NK Varaždin  0-3

NŠ Op.M.Subotica - PVSK (Mađarska)  1-1

U8:Mateo Rebernik, David Horvat, Fran Horvat, Vito Kocijan, Abel Taradi, Gabrijel Sovar, Pavlo Gazdek, Jakov Vilić, Roko Plantak, Abel Baranašić.

 

U10( I ):Noa Kerovec, Marko Tomašek, Jakov Zadravec, Julian Horvat, Vinko Cirkvenčić, Hrvoje Horvat, David Žinić.

 

U10( II ):Tin Horvat, Ivan Bašek, Luka Juras, Moreno Drvenkar, Niko Hertl, Patrik Horvat, Tino Švenda.

 

Sve tri ekipe vodio je trener Tomislav Podgorelec.

 

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.