5. veljače 2018.

MLAĐI PIONIRI U12 i PIONIRI U14 DOŠLI DO 1/4 FINALA

Turnir u Atonu ovoga vikenda za ekipe Mlađih Pioniora i Pionira završio plasmanom u četvrtfinale.....

 

U organizaciji NŠ OMLADINAC / SLOBODA  U-12 Mlađi pioniri , naša ekipa igrala je u grupi "A" i to redom. Prvu utakmicu igrali smo sa NŠ Nedelišće / Strahoninec i uvjerljivo pobijedili sa 3-0 , golovima Taradi M. - Vugrinec N. i Taradi S. Drugu utakmicu igrali smo sa NŠ Međimurje  06 i izgubili sa 1 - 2, za našu ekipu gol je postigao Taradi S. Treću utakmicu u grupi igrali smo sa NŠ Zelenko / Dinamo  i igrali 0 - 0. I posljednju utakmicu u grupi igrali smo sa NŠ Omladinac / Sloboda 1 i pobijedili sa 2 - 0 ,golove su postigli Vugrinec N. i Taradi M. U grupi smo završili kao 3 omjerom 2 pobjede, 1 neriješena i 1 poraz , postigli smo 6 a primili 2 gola. Slijedila je utakmica 1 / 8 finala gdje smo igrali sa domaćinom NŠ Omladinac / Sloboda 2 i uvjerljivo pobijedili sa 4 - 0 , golovima Taradi M. - Toplek M. - Horvat A. i Švenda D.
Slijedila je utakmica 1 / 4 finala sa ekipom NŠ Međimurje 05 , tokom cijelog susreta dinamična i agresivna igra obiju ekipa , iako je naša ekipa bila puno mlađa to se na terenu u igri nije vidjelo , nego smo mi bili bliže prolasku u 1 / 2 finalu jer smo u posljednjoj minuti igre poveli golom Cirkvenčić F. sa 1 - 0 , ali na žalost primili smo gol 15 sekundi do kraja susreta i utakmica je završila 1 - 1, išlo se izvođenju 6 m gdje protivnička ekipa postiže 1 gol a mi niti jedan . Što reći na kraju , djeca su odigrala ovaj turnir jako dobro i ovim putem im još jednom čestitam, jer falilo je malo sreće za završnicu.
Za NŠO MALA SUBOTICA  igrali su : Taradi S. - Taradi M. - Švenda D. - Vugrinec N. - Cirkvenčić F. - Horvat A. - Toplek M. - Jančec N. i Bartolić M.
Trener : Stjepan Makar
U organizaciji NŠ OMLADINAC / SLOBODA  naša ekipa U - 14 pioniri igrali su u grupi " B ". Prvu utakmicu igrali smo sa domaćinom NŠ OMLADINAC / SLOBODA 2 i uvjerljivo pobijedili sa 6 - 1 , golovima Hadeljan P. 3 - Toplek M. 2  i Slaviček F. 1. Slijedila je utakmica sa NŠ SLOGA u kojoj smo također pobijedili sa 2 - 1 , golovima Toplek M. i Piškor P. I treću utakmicu u grupi odigrali smo sa NŠ MEĐIMUREC / SLOBODA i igrali 0 - 0 , iako je na tom susretu bila velika razlika u igri u našu korist ali gol nikako da postignemo . Tako smo u grupi završili kao prvi omjerom 2 pobjede i 1 neriješena , postigli smo 8 golova a primili 2. Kao prvi plasirali smo se direktno u 1/4 finale gdje već po nekoj tradiciji igramo sa NŠ ZELENKO / DINAMO. Cijeli tok susreta dinamičan , agresivan u kojem mi imamo prvi gol šansu Hadeljan P. glavom pokraj gola. Igra se dalje agresivno i gosti dolaze nakon jedne nepažnje u obrani do vodstva od 0 - 1.To nas nije pokolebalo već ubrzo poravnavamo rezultat na 1 - 1 golom Toplek M. Kada se očekivalo da će susret završiti neodlučno primamo jako nespretan gol koji je na kraju donio radost gostima, a nama žal za propuštenom prilikom , tako smo izgubili sa 1 - 2.
U cjelini gledano odigrali smo jako kvalitetno ovaj turnir i sve čestitke na igri i zalaganju svim igračima.
Za NŠO MALA SUBOTICA  igrali su : Vugrinec M. - Piškor P. - Horvat L. - Toplek M. - Hadeljan P. - Đurkin L. - Slaviček F. - Blažona J. i Kovačić L.
Trener : Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.