22. siječnja 2018.

MLAĐI PIONIRI U12 OSVOJILI DRUGO MJESTO

Mlađi Pioniri U12 osvojili drugo mjesto na dvoranskom turniru koji se odigravao minulog vikenda u dvorani Sveti Juraj na Bregu dok su Pioniri U14 zapeli u četrvtfinalu....

Mlađi pioniri U-12 odličnim igrama na turniru u Sv. Jurju na Bregu osvojili drugo mjesto.U grupi " A" najprije smo igrali sa domačinom SV Juraj 2 i pobijedili golom Juras R. sa 1 - 0.
Drugu utakmicu u grupi igrali smo sa Sv. Martin 1 i nesretno izgubili sa 0 - 1. Treću utakmicu u grupi odigrali smo sa Slogom i pobijedili sa 2 - 1 , oba gola postigao je Juras R. Tako smo u grupi završili na drugom mjestu. u četvrt finalu igrali smo sa Stari grad iz Koprivnice i tu utakmicu pobijedili smo sa 1 - 0 golom Cirkvenčić F.U polufinalu opet smo se sastali sa NŠ Sloga i bili smo uvjerljivi u igri i pobijedili sa 2 - 0 , golove su postigli Taradi S.  i Gazdek P. Tako smo igrali FINALE sa NŠ Sv. Martin 2 i uvjerljivo izgubili sa 0 - 5 te smo potpuno zasluženo,osvojili 2. mjesto na turniru što je odličan rezultat naše ekipe.
Za NŠO MALA SUOTICA igrali su : Taradi S.- Gazdek P. - Cirkvenčić F. - Kreslin M. - Juras R. - Toplek M. - Bartolić M. - Horvat A. - Drvenkar N. 
Trener : Stjepan Makar
U - 14 Pioniri u grupi " A " u prvoj utakmici igrali sa domaćinom Sv. Juraj 1 i pobijedili sa 3 - 2 , golove su postigli Horvat L. - Toplek M. - Hadeljan P. Drugu utakmicu odigrali smo sa ŠN FOR iako smo dva puta vodili odigrali smo na kraju 2 - 2, golovima Horvat L. i Hadeljan P. Kao prvi u grupi igrali smo u četvrt finalu sa NŠ Zelenko - Dinamo koju smo odigrali 1 - 1, gol je postigao Horvat L.Izvodili su se udarci sa 6 m,u toj lutriji nismo imali sreće jer smo postigli samo jedan gol i to Horvat L da bi udarac Piškor P. golman obranio i tako se ekipa NŠ Zelenko-Dinamo plasirala u polufinale i finale u kojem je osvojila ovaj turnir.
Za NŠO MALA SUBOTICA igrali su : Krčmar M. - Horvat L. - Toplek M. - Šegović L. - Piškor P. - Đurkin L. - Hadeljan P. - Obadić . - Kovačić L. - Vugrinec M.
Trener : Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.