6. prosinca 2017.

MLAĐI PIONIRI U12 OTVORILI SEZONU DVORANSKIH TURNIRA

Početak sezone dvoranskih turnira otvorili su Mlađi Pioniri U12 koji su nastupom u Štrigovi oduševili plasmanom u završnicu te im je malo nedostajalo za medalju....

 

U NEDJELJU  3.12.2017. U - 12 MLAĐI PIONIRI IGRALI NA MEMORIJALNOM DVORANSKOM TURNIRU " PATRIK ČURIN " KOJI ORGANIZIRA ŠN SVETI MARTIN U ŠTRIGOVI.

U-12 Mlađi pioniri igrali su na dvoranskom turniru u Štrigovi gdje su ostvarili dobre rezultate. Najprije u GRUPI "C" igrali smo sa ŠN Rudar 2 i izgubili sa 2-1, za nas je gol postigao Taradi S. Drugu utakmicu odigrali smo sa NK Varaždin i pobijedili sa 2 - 1, oba 2 gola je postigao Taradi M. I treću utakmicu u grupi odigrali smo sa NK Starigrad i pobijedili sa 2 - 1, golove su postigli Jančec G. i Taradi M.Kao 2 u grupi plasirali smo se u polufinalnu grupu gdje smo najprije igrali sa NK Rudar 1 i izgubili sa 3 - 0. I drugu utakmicu u polufinalu odigrali smo sa  NK Sloboda Varaždin i pobijedili sa 2 - 1, golovima Taradi M. 2 gola.U polufinalnoj grupi zauzeli smo 2 mjesto što je značilo igranje za 3 mjesto na turniru.Tu odlučujuću utakmicu izgubili smo sa 3 - 2 , treći gol primili smo nesretno iz auta 5 sekundi prije kraja susreta. Golove na toj utakmici postigli su Taradi S. i Vugrinec N.
Na to turniru igrali su sljedeči igrači : Taradi S. - Gazdek P. - Jančec G. - Juras R. - Vugrinec N. - Hadeljan L. - Švenda D. -Marčec A. i Taradi M. ( nedostajao je Kreslin M. - bolestan ).Sve igrače treba pohvaliti na dobrim igrama , dobrom rezultatu i prije svega na samom kulturnom ponašanju.
Trener : Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.