12. siječnja 2020.

MLAĐI PIONIRI U13 "OPET DRUGI"

Nakon kratkog odmora ovoga vikenda na rasporedu je turnir u organizaciji NŠ Sveti Juraj na Bregu....

Četiri naše kategorije su odigrale turnir koji nam je ujedno i prvi ove nove 2020.godine.Sa prvog turnira donosimo odlične rezultate prvenstveno ekipe Mlađi Pioniri U13 koji su nakon osvajanja našega turnira ponovno zasjali ali ovaj puta srebrom zlatnoga sjaja.U očekivanju izvještaja sa događaja u toj kategoriji kao i u kategoriji Limača spomenimo da su na turniru bile i ekipe Početnika U8 te Juniora U17.Kako su prošli objavljujemo u izvještajima koje su nam poslali treneri.

 

U Subutu 11.01.2020. Mlađi Pioniri U13 prvi su krenuli u odigravanje turnira koji je bio na rasporedu dva danan u Sv. Jurju na Bregu.Naša ekipa bila je u skupini D sa NŠ Petica i NŠ Dinamo Zelenko 1.Zbog nedolaska ekipe Petica odigrali smo prijateljsku utakmicu sa domaćinom i izgubili 1-0 .Zatim smo igrali sa ekipom NŠ Dinamo Zelenko 1,gdje se odlučivalo o prvom mjestu u skupini. U regularnom vremenu bilo je neriješeno 0-0 ,pa se prešlo  na izvođenje penala gdje smo pobijedili sa 2-1.U četvrtfinalu igrali smo protiv NŠ Dinamo Zelenko 2 i pobijedili smo sa 1-0 . U polufinalu igrali smo protiv domaćina NŠ Sveti Juraj ,tu su se redale prilike na jednoj i drugoj strani,ali utakmica je zavrsila nerijeseno 0-0. Pa se prišlo pucanju penala,gdje smo opet pobijedili.Tu je kod stanja 2-2,naš golman Tin obranio,a Patrik zabio za pobjedu.U finalu smo igrali protiv Međimurski lepi dečki i izgubili 1-0.Tu utakmicu odigrali smo najbolje od svih odigranih na turniru.U toj utakmici imali smo nekoliko čistih šansi te stativu,ali lopta samo nije htjela u gol.

 

Rezultati:

NŠ SV. Juraj-NŠ Mala Subotica 1:0 (prijateljska)

NŠ Mala Subotica-NŠ Dinamo Zelenko1  0:0  penali: 2:1 (Patrik1,Žinic1,Tin brani).

1/4 FINALE:NŠ Mala Subotica- NŠ Dinamo Zelenko2  1-0 (Jakov Z.)

1/2 FINALE: NŠ Mala Subotica-NŠ Sveti Juraj: 0-0 penali: 3-2 (Žinic1,Patrik 2,Tin brani).

FINALE: Međimurski lepi decki- NŠ Mala Subotica: 1-0 

 

Nasa ekipa nastupila je u sastavu:Tin Horvat,Luka Juras,David Žinic Patrik Horvat,Jakov Zadravec,Niko Hertl,Marko Tomašek,Fran Horvat,Stjepan Toplek,Martin Piknjač,Noa Žvorc,Dario Lovrenčić.

Trener:Nikola Kolar.

 

 

 

U subotu, 11.1.2020., početnici su nastupili na turniru u Svetom Jurju na Bregu. Turnir se odigrao u dvorani istoimene Osnovne škole, a organizirala ga je Škola nogometa Sveti Juraj na Bregu. Na turniru je nastupilo 9 ekipa, podijeljenih u 2 skupine. Naši mladi dečki našli su se u skupini A s vršnjacima iz NŠ Međimurje Čakovec, NŠ Međimurec Sloboda, NŠ Rudar, NŠ Sloga. Nije sad da tražimo opravdanja, no mora se priznati da skupine nisu baš ravnomjerno raspoređene, pošto su se u našoj skupini našle sve, nazovimo ih, ''jake'' ekipe. Dokaz tome je da su  polufinala relativno lako prošle ekipe  NŠ Međimurje Čakovec i NŠ Rudar. To su i dvije momčadi od kojih su i naši dečki, uz veliko zalaganje i dobru igru, ipak izgubili. No, krenimo redom. U prvom kolu naišli smo na vršnjake iz NŠ Međimurje Čakovec. Iako smo bili ravnopravna momčad, izgubili smo 2-1. Moramo priznati kako je i ovom porazu kumovala najviše ''viša'' sila, pošto djelitelji pravde nisu bili usuglašeni oko pravila dopuštanja vraćanja lopte vrataru, te su nam isto pravilo oduzeli! To je naše dečke na početku malo zbunilo, te smo primili dva nesretna gola. U drugom kolu pobijedili smo vršnjake iz NŠ Međimurec Sloboda 1-0, pogotkom Jakova Vilića. U trećem kolu uslijedila je vjerojatno naša najbolja utakmica na turniru, na kojoj smo imali nekoliko velikih šansi za postizanje gola, a protivnik praktički nijednu. Zvučat će čudno da smo tu utakmicu izgubili s 1-0, no gol smo primili od protivničkog vratara, koji je ''ispucao'' loptu ravno u naš gol. No, u zadnjem su kolu, protiv NŠ Sloga, dečki pokazali pravi karakter, te smo odigrali još jednu jako dobru utakmicu, gdje smo nizali prilike, te na kraju zasluženo pobijedili s 2-0. Na kraju nam je do polufinala falio 1 bod, no čestitke dečkima na jako dobrim partijama!

 

SASTAV: Teo Dominić, Deni Brodarić, Karlo Bedić, Jakov Vilić, Ivano Horvat, Leo Marčec, Duje Domjanić, Otto Bernat Otovčević, Lucian Cvrtnjak, Sven Križan

Trener:Ružić Marko

 

REZULTATI:

NŠO MALA SUBOTICA – ŠN MEĐIMURJE ČAKOVEC                        1-2 (Jakov Vilić)

NŠO MALA SUBOTICA – NŠ OMLADINAC SLOBODA                       1-0 (Jakov Vilić)

NŠO MALA SUBOTICA – NŠ RUDAR                                      0-1

NŠO MALA SUBOTICA – NŠ SLOGA                                      2-0 (Jakov Vilić x2)

 

 

Nedjeljno poslijepodne donijelo nam je uzbudljiv turnir u kategoriji Limača(U11). Turnir u organizaciji NŠ Sveti Juraj na Bregu donio nam je zanimljive utakmice, odlične pojedince i ekipe. Naša je momčad još jednom zaustavljena u 1/4 finalu koje nam već pomalo postaje teret i psihološka granica koju ne uspijevamo premostiti. Turnir smo započeli pobjedm protiv "Svetog Martina" rezultatom 2-1, uz dva pogotka Maksima Jurasa. Drugi susret smo remizirali protv ekipe "Međimurski lepi dečki '10" 1-1. Strijelac je također bio Juras. Zadnji dvoboj donio nam je sraz protiv glavnih favorita turnira, ekipe "Međimurski lepi dečki '09" u kojoj smo na kraju, u zadnjih dvije minute primivši dva pogotka, poraženi 1-3. Strijelac našeg pogotka bio je David Horvat. Uslijedilo je to kobno četvrtfinale, koje nam je donijelo utakmicu protiv NŠ "Rudar". Poveli smo brzo golom Abela Baranašića, igrali bolje od protivnika i stvorili još par prilika. Nakon jedne pogreške primamo pogdak za izjednačenje i rezultat je nazasluženo 1-1. Pristupilo se izvođenu kaznenih udaraca u kojima su sretniji bili igrači iz Murskog Središća i s ukupnih 2-3 izbacili nas s turnira. Ostaje žal jer smo, prema prikazanom, mogli i morali više i dalje no trud i igru nije pratila sreća pa smo i u trećem turniru zaredom zapeli na istoj razini.
Pod vodstvom trenera Podgorelca nastupili su:Mateo Rebernik, Maksim Juras, David Horvat, Roko Plantak, Vito Kocijan, Abel Baranašić, Vito Horvat, Ivano Barić, Pavlo Gazdek i Noa Nađ.

 

 

 

U Nedjelju 12.1.2020. U17 Juniori igrali na dvoranskom turniru u Sv.Jurju na Bregu. Naša ekipa je bila svrstana u grupu "B" gdje smo prvu utakmicu igrali sa ekipom Apostoli sastavljenu igračima Međimurja. Utakmicu smo izgubili sa 2-5, za našu ekipu golove su postigli Slaviček F. i Vugrinec N. Drugu utakmicu igrali smo sa ekipom Međimurska vrata koja je bila sastavljena igračima Međimurja , i tu utakmicu smo izgubili sa 2 - 4 , golove za našu ekipu postigli su Kocijan F. i Đurkin l. I treću utakmicu u grupi igrali smo sa ekipom Kumovi sastavljeno igračima Nafte iz Lendave , i tu utakmicu izgubili smo sa 2 - 3, golove za našu ekipu postigli su Slaviček F. i Kocijan F. Tako smo u jakoj grupi završili takmičenje na 4 mjestu i bez plasmana u četvrtfinale. Tu treba istaknuti da je naša ekipa igrala na turniru igračima 2003 , 2004 i 1 igrač 2005 i 1 igrač 2002 godišta , iako na turniru su igrali igrači rođeni 2002 godište k tome još smo bili uvršteni u naj jaču grupu na turniru. Svi igrači u našoj ekipi pružali su solidnu igru ali iskusnije ekipe bile su nešto bolje od nas.
Za našu ekipu na turniru igrali su : Hadeljan L. - Slaviček F. - Vugrinec M. - Horvat L. - Blažona J. - Vugrinec N. - Đurkin L. i Kocijan F.
Trener: Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.