9. rujna 2016.

NAJAVA UTAKMICA ZA DRUGO KOLO KVALITETNE LIGE

Ove subote i nedjelje odigrava se drugo kolo "Kvalitetne lige za mlađe uzraste" Naše ekipe sve u pogonu osim Juniora.....

Početnici  U8 svoju utakmicu igraju sa ekipom Nogometaš 13 na igralištu NK Naprijed iz Cirkovljana sa početkom u 13 sati. Za očekivati je da naši najmlađi polaznici i u ovoj utakmici pokažu da se kvalitetno radilo na treninzima i da njihov veliki odaziv na treninge nije beznačajan. Kvalitetna prva utakmica unatoč porazu daje nam za pravo nadati se da i u ovoj utakmici borbenost i zalaganje neće izostati.

 

Limači U10 prvi stupaju na teren u subotu sa početkom u 10 sati,a njihov protivnik je kao i u ostalim utakmicama kategorija U12,U15 NŠ Zelenko/Dinamo. Malo su nam možda ostali dužni nakon odigranog prvog kola u Goričanu gdje igrači nisu bili zadovoljni sa remijem. Prilika je tu,stiže ekipa sa kojom po tradiciji dobro igramo samo treba to i dokazati na terenu jer danas nikoga se ne može dobiti bez zalaganja i borbenosti cijele ekipe.Limači su pokazali da to i mogu pa nema brige da bi bodovi mogli izostati.

 

Pioniri U15 završavaju program za subotu,utakmica se igra na igralištu NK Dinamo Palovec sa početkom u 11.15.Nakon golijade u Goričanu stiže jaka ekipa sa kojom smo odigrali dva pripremna susreta i upisali pobjedu i poraz. Pokazali su nam igrači kako se može dobiti ova vrlo kvalitetna ekipa koja je na okupu 4-5 godina pa je zbog toga  vrlo bitan pristup ovoj utakmici.Iako će se naši igrači suprostaviti nekompletni protivniku nema zbog toga alibija prije utakmice. Oni koji su na raspolaganju treneru moraju dati sve od sebe pa se tako može doći do cijelog plijena.

Juniri U17, utakmica je odgođena zbog seniorske utakmice koja se igra u subotu sa ekipom NK Hodošan.

 

ML.Pioniri U12 svoju utakmicu igraju u nedjelju na igralištu NK Dinamo Palovec sa početkom u 10 sati. Dobru igru iz prvog kola samo treba prekopirati i u nedjelju. Isto ekipa će se suprostaviti nekompletna (igrači odlaze sa KUU Zvon u Vinkovce) ali vrijedi kao i za Pionire da oni igrači koji su na raspolaganju treneru moraju pristupom i zalaganjem anulirati manjak igrača. Vrijedi za sve ekipe,zdravi igrači najbolji su igrači.

 

 

 

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.