17. listopada 2016.

NASTAVAK ODLIČNIH REZULTATA SVIH EKIPA NOGOMETNE ŠKOLE

Četiri pobjede i jedan remi koji isto kao da je pobjeda rezime je još jednog odličnog vikenda svih ekipa Nogometne škole....

Nastavak odličnih predstava naših polaznika na terenima kao da je postalo već uobičajena vijest.Obradovali su nas i ovog vikenda kada su nam u pogonu bile sve ekipe i na konto stavili popriličan broj bodova ali postignutih golova. Početnici U8 po svemu sudeći imali su najteži posao.Protivnik je bio lider prvenstva,jaka ekipa Međimurja iz Čakovca. No naši igrači pristupili su utakmici ozbiljno ali i borbeno što nam je donijelo remi koji je kao pobjeda.Po riječima prisutnih roditelja ali po komentarima našeg trenera koji inače ostavlja komentare na suđenje sa strane,sudac utakmice Baksa iz Preloga oštetio je našu ekipu iako mu to i nije bila "namjera", poznato nam je da dotični ne zna suditi. Već smo za tog suca prošle sezone tražili izuzeće od suđenja našim ekipama pa izgleda da moramo ponoviti isti postupak. No dosta o tome nego pohvale našim najmlađim igračima koji su pokazali kako i na koji način se bori sa svoju ekipu.Svaka čast i BRAVO.

Limači U10 u subotu prijepodne počeli su su seriju utakmica sa ekipama iz Nedelišća a ujedno i kanonadu golova kojima su počastili goste. Uvjerljiva pobjeda za još malo podizanja samopouzdanja za ekipu.Treća uzastopna pobjeda dovoljno govori da se polako ali sigurno ekipa diže iz utakmicu u utakmicu. Trenutna pozicija na tablici nije pravo mjerilo ali trenutno je takva kakva jest.Slijede još utakmice u kojima se može ali i polako i mora poboljšati pozicija na tablici.Ne sumnjamo u to jer rad na treninzima mora doći polako do izražaja pogotovo kad se igra sa tzv.slabijim protivnikom sa kojima je najbitniji pristup i zalaganje.

Utakmicom Juniora U17 u Nedelišću završio je sportski program za subotu.Naravno i Juniori su povezali tri pobjede za redom što nas je dovelo do trećeg mjesta na tablici.Ozbiljno i borbeno od prve do posljednje minute za pojedu i povratak sa tri boda sa gostovanja.Ekipa je bila i dosta pomlađena sa Pionirima U14 koji su maksimalno iskoristili minutažu te pokazali da se na njih može računati i u budućim akcijama.

Nedjelja prijepodne kada su na rasporedu dvije utakmice a protivnik je Nedelišće..opet.Mlađi Pioniri U12 prvi su uzeli još jedan skalp Nedelišću.Tri gola za potvrdu nepobjedivosti i nastavak niza koji nadamo se da će potrajati još,još, još.Što napisati za ovu ekipu koja možemo reći zajedno sa Početnicima mogu biti primjer što odazivom na treninge i utakmice što zalaganjem nego jedno veliko BRAVO.

Pioniri U15 nastavili su agoniju Nedelišća te ih ispratili sa pravom kanonadom golova.Polako ali sigurno skupljaju se bodovi iako je za ovu utakmicu trener imao mali broj igrača, oni koji su igrali odigrali su kvalitetno i efikasno.Dva rasna strijelca Kocijan i Mikulaj doslovce potopili su u ovoj utakmici nedorasle Nedelišćance

Evo u ovih par rečenica pokušali smo dočarati kako i na koji način se proživljavaju sve utakmice naših ekipa.Vrijedi za sve one koji na bilo koji način ne mogu ili ti ga nemaju vremena da pogledaju kako djeca igraju i kako predstavljaju našu Nogometnu školu ali i cijelu Općinu na zelenim terenima,zalaganjem i sa mnogo borbenosti dokazuju koliko je ovaj način rada dobar i da rezultati neće izostati.Treba nam u cjelini samo malo,malo više pažnje od onih koji nam bi i tu pažnju trebali posvetiti,a tko su ti pokušajte sami zaključiti.

 

dsc_00081dsc_00091

dsc_00101dsc_00111

dsc_00131dsc_00191dsc_00181

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.