24. listopada 2016.

NASTAVAK ODLIČNOG NIZA SVIH EKIPA NOGOMETNE ŠKOLE

Dočekali smo i to,pet pobjeda iz pet utakmica,odlične igre i rezultati ovog vikenda svih ekipa Nogometne škole ......

Početnici U8 imali su dugo putovanje u Kotoribu gdje su opet obradovali svoje naj vatrenije navijače tj.roditelje ali i sve nas ostale.Polako ali strpljivo skupljaju se bodovi,na terenu sve bolja igra a još bolje zalaganje, vidimo daje odlične rezultate.Još jedanput pokazalo se koliko trud i rad  dolazi do izražaja kada trener ima vrlo velik odaziv igrača na treninge.Još je jedno kolo za najmlađe na rasporedu u subotu i nadamo se lijepom kraju ovog dijela sezone.

Mlađi Pioniri U12 odigrali su derbi kola iz kojeg se vračaju pobjednički.Vrlo dobar protivnik zajedno sa našom još boljom ekipom prikazali su odličan nogomet. I u ovoj kategoriji se vidi jako velik napredak a sve je to odraz njihovog velikog odaziva na treninge i utakmice. Kontinuitet dobrih utakmica daje jedno veliko samopouzdanje igračima u svakom do sada ispitu koji je bio pred njima i nadamo se da u ova tri kola koja još predstoje neće posustati.

U subotu su još i Juniori U17 odigrali svoju utakmicu.Pomlađena ekipa sa Pionirima U15 odigrala je zrelu i kvalitetnu utakmicu te pobjedom okončali subotnji program.Mlađi igrači pokazali su da možemo bez straha polako ali sigurno u slijedećoj sezoni početi sa pomlađivanjem Juniora.Spoj starijih i iskusnih sa ovim mladima igračima koji dolaze dobar je recept kojeg treba primjenjivati što češće bez straha.

U Nedjelju Limači U10 i Pioniri U15 bili su u akciji novih osvajanja bodova.Čekalo se do samog kraja utakmice Limača koja je bila više nego živa i puna tempa i neizvjesnosti,pa da smo mogli konstatirati PET od PET.Spomenimo da su Limači isto tako odlično odradili ovu utakmicu koja je bila sve samo ne lagana.Dva gola bila su dovoljna za zasluženo slavlje.Prije njih na terenu Pioniri su deklasirali protivnika sa osmicom.Kvalitetni u svim segmentima igre,borbeni a najbitnije i efikasni pokazali su nadmoć i kvalitetu.

Evo i tako smo po prvi puta postigli sve pobjede u jednom kolu.U nekoliko navrata bili smo blizu tog odličnog ostvarenja a sada se to i desilo.Nije slučajnost ako pogledamo te mlade igrače sa kojim žarom i borbenosti ulaze u svaku utakmicu pa i u svaki duel pa i ponovimo odličan odaziv na treninge bez kojeg nema napretka. Dobar rad svih ekipa na treninzima pokazuje i trenutna pozicija ekipa na tablicama gdje nemamo slabije plasiranu ekipu od 4.mjesta što nam daje za pravo nadati se lijepom završetku ove polu sezone te nastavku zimskog dvoranskog dijela sezone i nestrpljivo iščekivanje proljeća.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.