31. srpnja 2020.

NASTAVAK PRIPREMNIH UTAKMICA

I ovoga vikenda koji je pred nama igraju se pripremne utakmice naših ekipa....

Limači U11 su svoju utakmicu odigrali su u četvrtak a izvještaj pročitajte u nastavku kao i raspored ostalih događanja ovoga vikenda.

 

NŠ NOGOMETAŠ 13 - NŠO MALA SUBOTICA  2-5  (1-1)
Limači su u četvrtak odigrali u Podturnu još jednu u nizu prijateljskih utakmica. Protiv domaće ekipe "Nogometaš 13" zabilježena je još jedna lijepa i sigurna pobjeda. Po vrlo vrućem i sparnom vremenu igračima je obiju ekipa bilo prilično teško igrati, no ipak smo gledali vrlo dobru utakmicu. Ono što je za nas najvažnije, vidjeli smo još jednu dobru utakmicu naše ekipe. Početak utakmice pripao je domaćinima, koji su nešto bolje ušli u utakmicu i već u 3.minuti poveli s 1-0. No,to je bilo sve od naših protivnika. Nakon toga konce igre preuzima naša ekipa i vrlo suvereno i sigurno vodi utakmicu prema pobjedi. Bilo je dobrih akcija, dodavanja, igra je imala "glavu i rep" i rezultat je više nego očekivan i zaslužen. Do poluvremena smo izjednačili na 1-1 golom Vita Horvata. Nakon kratkog odmora i dogovora u poluvremenu, furiozno krećemo u drugi dio i u razmaku od tri minute postižemo dva gola, strijelci su bili Gabrijel Sovar i Noa Gregorinčić. Domaći se kratko vraćaju u igru u 44.minuti pogotkom izravno iz kornera, u situaciji gdje su zaspali i naša obrana i vratar. No, da ne bi bilo napetosti, već u sljedećem napadu Vito Horvat zabija za 2-4 a uskoro i Marin Plaftak za 2-5. Do kraja smo susreta imali još nekoliko prilika, no nismo bili spretni ni konkretni u završnici. Vrlo dobra predstava naše ekipe i lijepa pobjeda.
Igrali su:Teo Dominić, Otto Bernat Otovčević, Roko Plantak, Kevin Vurušić, Lucian Cvrtnjak, Sebastian Vidović, Vito Horvat, Gabrijel Sovar, Sven Križan(još su igrali:Abel Taradi, Marin Plaftak, Karlo Bedić, Noa Gregorinčić).
Trener:Tomislav Podgorelec.
Nedostajali:Fran Kočiš.
NŠO MALA SUBOTICA  -  NŠ DINAMO / ZELENKO  1-0 (0-0)
Ove nedjelje Pioniri U15 odigrali su pripremnu utakmicu sa NŠ Dinamo/Zelenko i ostvarili minimalnu pobjedu od 1-0. U prvom poluvremenu odvijala se ravnopravna , borbena i kvalitetna igra obiju ekipa. U takvoj igri bilo je stvoreno par dobrih prilika za postizanje gola na obije strane ali su obrane odigrale kvalitetno , tako da je poluvrijeme završilo bez pogodaka. U drugom poluvremenu naša ekipa podigla je nivo igre na višu stepenicu, kondicijski , tehnički i taktički bili smo bolji , odigrali kvalitetnije , stvorili smo dobre akcije za postizanje gola ali u samom završnom udarcu nedostajala je preciznost. Ipak taj trud u samoj igri nam se isplatio jer smo postigli gol u 53 min. igre kada Ružić J. asistira do Cirkvenčić F. i to je zasluženih 1 - 0. Do kraja susreta igrali smo još kvalitetnije , sigurni u posjedu lopte , strpljivi i brzim proigravanjima prema naprijed opasni po gol gostiju i u jednoj takvoj akciji goste spašava prečka za veće naše vodstvo. Na kraju potpuno zaslužena naša pobjeda koja je ostvarena bez kapetana ekipe Taradi M. imao operativni zahvat i Toplek S.. I ovaj put budući da nas je bilo 11 igrača nadopunili smo sastav sa igračima U-13 kategorije koji su se dobro uklopili u igru.
Strijelac: 1-0  53 min. Cirkvenčić F. - asi. Ružić J.
Igrali su: Horvat T. 70 min.- Žinić David 54 min. - Toplek M. - 70 min. - Žinić Denis 70 min. - Vrbanec K. 70 min. - Horvat P. 70 min. - Juras L. 70 min. - Jančec N. 70 min. - Cirkvenčić F. 70 min. - Bartolić M. 35 min. - Kerovec D. 59 min. / Ružić J. 35 min. - Tomašek M. 16 min. - Zadravec J. 16 min./
Trener: Stjepan Makar

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.