5. travnja 2018.

NASTAVAK PROLJETNOG DIJELA SEZONE

Prvo kolo nastavka proljetnog dijela sezone donio nam je poraze svih ekipa......

U nastavku proljetnog dijela sezone sa 1. kolom koje se odigralo minulog vikenda naše ekipe nisu uspjele osvojiti niti bod.Šarenilo od vremena koje je bilo u subotu i nedjelju i vrlo teški blatnjavi tereni,samo tri postignuta gola ali i dosta propuštenih šansi koje su stvorili naši igrači pa može se reći da je možda moglo i bolje.

Početnici U8 imali su težak zadatak protiv vrlo jake Sloge iz Čakovca.Iako nitko od najmanjih polaznika nije očekivao da se porazi Lider prvenstva,dojma smo da smo možda odigrali i najbolju utakmicu protiv protivnika kojeg jako dugo nismo uspjeli poraziti u toj kategoriji.Šanse za postizanja barem nekog počasnog gola je bilo ali prevladala je fizička i po godištu jača ekipa pa je ovakav poraz i realan u ovom trenutku.Našim igračima ništa se nema za zamjeriti nego čestitati na vrlo borbenoj i korektnoj utakmici koju su odigrali.Nastavak prvenstva donosi za protivnika ekipu po "mjeri" pa je za očekivati povoljan rezultat pa se nadamo da ako se ponovi zalaganje i borbenost iz prošle utakmice rezultat će doći.

Mlađi Pioniri U12 u istom terminu igrali su protiv jake ekipe Nogometne škole Zelenko/Dinamo.U toj smo utakmici bili jako blizu barem remija ali? Upitnik je zato jer se pitamo što se događa sa ekipom koja je superiorna u pristupu dolazaka na treninge ali neshvatljiva je neodgovornih pojedinaca u dolascima na utakmicu,u situaciji kada se treba sa direktnim protivnikom za prvaka "potući"za bodove a onda nas nema.Jedva 12 igraća naspram protivnika sa 20 igraća u kadru teško je bilo parirati. Unatoč svemu imali smo svoje šanse dvije izrazite,u tvrdoj utakmici gdje se sve odigralo u drugom dijelu.Penal i greška u obrani za dva primljena gola i poraz koji boli.Čestitke svim prisutnim igračima te upitnik onima kojih nije bilo.

Pioniri U14 skoro pa da su skinuli Lidera.Isto tako jedva 12 igrača u kadru za ovu utakmicu dalo je sve od sebe i samo je malo,malo falilo da se uzme bod a bili smo blizu i trici. Odlična utakmica naših igrača sa pristupom i borbenosti nadoknadili smo manjak rezervi te više mogućnosti rotacije.Domaći imaju prividno više od igre ali da je ušla Slavičekova odlična ljevica(prečka) pa da nam je Vugrinec ostao pribran na situaciji 1na1 sa golmanom mi bismo bili  sada ponosni,no i ovako igrači si nemaju što zamjeriti jer su dali sve od sebe.Nadamo se da će ostatak ekipe ozdraviti i što prije se priključiti ostatku ekipe jer slijedi još jedan derbi idućeg vikenda.

Limači U10 nastavljaju sa odličnim igrama ali realizacija je problem.Stvaraju puno više šansi od protivnika no imati šansu i realizirati nije isto.Protivnik je bio prisebniji te opet po tko zna koji put ostavio nas bez bodova. (Pre)često se ekipa Limača nalazi u ovakvim situacijama pa već po tradiciji i ovaj protivnik koji nam dolazi za ovaj vikend dolazi sa identičnim prošlim međusobnim okršajima a mi se iz svega srca nadamo da se ona pretpostavka da su tradicije za to da se ruše,pa onda neka bude tako.

Juniori U17 za kraj,poraženi su od vrlo dobre ekipe Rudara iz M.Središća. Nakon pobjede u 1.kolu Cup-a teži i kompletniji protivnik sa širom klupom za rezerve dolazi do zaslužene pobjede.I ova naša ekipa nije bila bez izgleda jer se stvorilo dosta obečavajućih situacija pred golom Rudara ali nije bilo koncetracije u završnici dok su gosti iskoristili naše greške.Gusti raspored za ovu ekipu(tri utakmice u dva tjedna) već u četvrtak donosi novog protivnika NŠ Sveti Juraj na Bregu i novu priliku da se osvoje bodovi.

Na kraju težak vikend je iza nas ali kada znamo da su uvjeti za pripreme nastavka sezone ovoga proljeća bili pa možemo reći i nehumani(ali i za druge ekipe),u nastavak prvenstva će se vidjeti tko je u tom periodu priprema bolje uspio posložiti ekipe.Iskreno se nadamo da smo i mi bili ti koji smo uspjeli u tome.Vidjeti će se već ovoga vikenda kada nam u goste dolaze nezgodne ekipe Nogometne škole Sloge iz Čakovca tj. još jedan pravi ispit za ekipe U10,U12 i U14.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.