1. svibnja 2022.

NŠO MALA SUBOTICA-NK TRNAVA(Goričan) 6-1 (4-0)

U pripremnoj utakmici Limači U11 zabilježili pobjedu.....

 

 

Na terenu NK „Omladinca” Držimurec- Strelec ugostili smo u prijateljskoj utakmici vršnjake iz Goričana. Prije svega utakmica nam je bila potrebna za uigravanje i stjecanje samopouzdanje za nadolazeće  prvenstvene utakmice. Ekipa se postavila s autoritetom  te smo imali više posjeda lopte , a samim time i mnogo situacija za postizanje zgoditaka. Prvi zgoditak postižemo iz kornera. Ubacio je Tizaj Dorian (  koji se priključio ekipi s obzirom da je to „njegov teren”) a najviši u skoku bio Karlo. To je prvi zgoditak koji smo postigli glavom kroz jesenski i proljetni ciklus prvenstva i prijateljskih utakmica.  Na 2-0 povisuje Deni udarcem iz daljine. Udarac nije bio posebice snažan, ali je unatoč tome lopta ispala s ruku gostujućeg golmana u mrežu. Idući zgoditak opet postiže Deni , i to iz kornera. Najbolje se snašao u gužvi  i koljenom pospremio loptu u mrežu. Do kraja poluvremena Marin postiže zgoditak za sigurnih 4-0. Potrebno je napomenuti da su i gosti stvorili nekoliko izglednih prigoda, ali je naša obrana na vrijeme reagirala, a ono što je i propustila Teo na golu sve brani. To je jedno veliko samopouzdanje za naše dečke. Kroz cijelo poluvrijeme rotirali smo sve igrače da imaju ravnopravnu minutažu. Tako smo nastavili i u drugome poluvremenu s time da smo se u nekoliko navrata „raspali” u igri jer su svi htjeli postići zgoditak pa se u nekoliko situacija  dešavalo da su igrači bili „sebični”, a samim time gosti su imali nekoliko dobrih kontra napada  koje smo krajnjim naporom stizali. U drugome poluvremenu Lucian i Ante postižu zgoditke za vodstvo od 6-0 , a samim time i  pitanje pobjednika je bilo riješeno. Posebice je bio lijep zgoditak Antea koji je predriblao 3 igrača  i udarcem iz daljine postigao zgoditak pod samo vratnicu gola. Od tih mnogobrojnih kontra napada što su imali gosti, jednom prilikom smo napravili kazneni udarac čime su gosti postigli počasni zgoditak. Imali su  gosti šanse i za još pokoji zgoditak , ali naš golman izvrsno brani na golu.

Iako je utakmica bila prijateljska, dečki su pokazali dobre poteze, borbenu igru. Popraviti moramo segment obrane kao i steći hrabrost primanje lopte.

 

 

1-0 Bedić Karlo

2-0 Brodarić Deni

3-0 Brodarić Deni

4-0 Plaftak Marin

5-0 Čurila Ante

6-0 Cvrtnjak Lucian

Igrali :Teo Dominić (V), Bedić Karlo(K), Lovrenčić Andrija,Cvrtnjak Lucian,  Ante Čurila, Plaftak Marin, Ivan Fran Botić, Brodarić Deni, Tizaj Dorian, Mihinjač Lukas, Jakov Držanić, Žvorc Samuel

Nedostaju:,Baranašić Šimun,Matija Kocijan,Križan Sven, Horvat Ivano

Trener: Ružić Petar

 

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.