19. listopada 2021.

PRIPREMNE UTAKMICE MLAĐIH PIONIRA U13

Obje pripremne utakmice odigrane ovoga tjedna završile porazom....

 

NŠO MALA SUBOTICA - NŠ SLOGA ČAKOVEC 2-5 (0-2)

 

Pod svjetlima reflektora na pomoćnom terenu NK "Spartak" u Maloj Subotici odigrana je prijateljska utakmica u kategoriji U13. U goste je došla ekipa NŠ "Sloga", koja je od ove sezone u višem rangu od nas. Iz tog smo razloga htjeli vidjeti mogućnosti naše ekipe protiv nominalno jačeg suparnika. Iako je utakmica imala svrhu da igrači koji manje igraju prvenstvu dobiju veću minutažu, težilo se tome da se izvuče što je moguće pozitivniji rezultat. Oba su trenera imala u rosteru gotovo dvije kompletne momčadi, tako da je jedno poluvrijeme igrala jedna ekipa a drugo druga. U prvom je dijelu bila bolja naša momčad, složila niz prilika i gotovo je nevjerojatno što smo sve uspjeli promašiti. Da stvar bude gora, jedina dva izlaska na našu polovicu gostiju rezultirala su s dva kornera koji su pretvoreni u pogodak. Tako je na kraju prvog dijela bilo 0-2. Ekspresno se vraćamo u drugom dijelu i u par minuta izjednačavamo. Jedan je gol bio autogol gostiju, drugi gol je postigao Abel Baranašić. Usprkos izjednačenju, gosti svoju veću kvalitetu uspijevaju materijalizirati i do kraja iskoristiti apsolutno sve naše pogreške za konačnih 2-5. Loša realizacija naših prilika iz prvog dijela ponovila se i u drugom dijelu tako da imamo za čim svakako žaliti.
Igrali su: Mateo Rebernik, Pavlo Gazdek, Leon Janković, Vito Kocijan, Fran Horvat, Sebastian Vidović, Gabrijel Sovar, Ivano Barić, Maksim Juras, Vito Horvat, Noah Gregorinčić(Abel Taradi, Noa Nađ, Roko Plantak, Abel Baranašić, Karlo Hrastić, Domagoj Debelec). Trener:Tomislav Podgorelec.
Nedostajali: David Bedić, David Horvat, Martin Piknjač, Luka Hlišć, Luka Kos).
NŠ OPĆINE MALA SUBOTICA - NK TRNAVA  1-5  (0-2)
U prijateljskoj utakmici odigranoj u srijedu u Orehovici, naša je momčad U13 deklasirana od ekipe iz Goričana. Već dugo naša momčad nije igrala protiv toliko fizički i igrački snažne momčadi, kao što je ekipa NK "Trnava". S obzirom da ne oni igraju međimursku ligu, nismo bili u mogućnosti susretati se s njima, pa je njihova snaga i kvaliteta bila poprilično iznenađenje za sve koji su gledali utakmicu. Potrefila se Gorčancima konačno jedna dobra generacija, igrački talentirana a fizionomijom izuzetno dominantna, ekipa koja bi se vjerojatno i u našoj ligi borila za sam vrh. Protiv takve ekipe jednostavno nismo imali ni najmanje šanse. Gubili smo duele, bili smo sporiji na svakoj lopti, jednostavno smo bili puno slabiji protivnik. Uz to, bili smo i desetkovani brojnim izostancima zbog samoizolacije naših igrača, tako da krajnji rezultat definitivno jest realan i pravo mjerilo odnosa snaga na terenu. Jedini bljesak u blijedoj igri naše momčadi bio je pogodak Noaha Gregorinčića u 37.minuti utakmice, gol za 1-2, gol nade, no to je bilo jedino što smo vidjeli od naše ekipe. Ostalo je sve pripalo gostima. S obzirom na stanje s Covid-om i brojne samoizolacije, upitno je u kojoj će se mjeri i na koji način nastaviti prvenstvo. Zbog 8 naših igrača koje je u samoizolaciji, otkazan je prvenstveni susret protiv NK "Podravina" Ludbreg. Što će se dalje događati, ostaje nam za vidjeti.
Igrali su:Mateo Rebernik, Fran Horvat, Roko Plantak, Leon Janković, Vito Kocijan, Sebastian Vidović, Noah Gregorinčić, Ivano Barić, Maksim JUras, Vito Horvat, Abel Taradi(Karlo Hrastić, Pavlo Gazdek, Gabrijel Sovar). Trener:Tomislav Podgorelec.
Nedostajali:David Horvat, David Bedić, Luka Kos, Luka Hlišć, Martin Piknjač, Abel Baranašić, Domagoj Debelec.

Sponzori

Općina Mala Subotica
Magdić autodijelovi
Međimurje express d.o.o.
Auto Đurkin

© 2023. Nogometna škola Mala Subotica · nsms.hr · Sva prava pridržana.